.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ سلام . دوست عزیز من مدت هاست که در زمینه نرم افزارهای معماری و نحوه رندر گیریشون کار کردم و آشنائی دارم کوتاه میگم اشتباه نکن یه لپ تاپ نمی تونه از عهده یه رندر که با pc میگیری بر بیاد شاید مدت کوتاهی این کار رو انجام داد اما بعد از اون باید فاتحه شو بخونی .تجربه من میگه لپ تاپ فقط برای انتقال اطلاعات خوبه نه بیشتر . با 2000000 میتونی یه سیستم خوب pc جمع کنی و ازش حسابی کار بکشی و آخ هم نگه . من میخواستم 3000000 برا لپ تاپ پول بدم 1 سال پیش با تحقیقاتی که کردم نتیجه گرفتم برا یه معمار تا حد 1000000 بسه ، با pc رندر بگیری ، با لپ تاپ هم به هر جا که میخوای ارائه بدی .میگفتم قبل از گرونی 3000000 رو دادم یه سیستم حرفهای که 24 گیگ رم روش گذاشتم و ...... الان هم دارم باهش زندگی میکنم . البته اگه این سیستم رو بخوای الان جمع کنی باید نزدیک 5000000 هزینه کنی . این راهنمائی من بود تصمیم گیرنده شمائید . اما اگر این تایپک رو گذاشتی که بهترین راه رو انتخاب کنی پس به حرف همه گوش بده . هر فروشنده ای هم بهت گفت این مارک و این مدل میتونه کارت رو راه بیندازه گوش نکنیا اون فقط میخواد جنسش رو بفروشه . من با max.revit.rhino.matrix.cad.skrtchup.cs.و خیلی از نرم افزار هایه دیگه کار کردم فایلت تو هر کدوم از این نرم افزارها سنگین بشه لپ تاپ کم میاره چه برسه بخوای با وی ری . مکسول . کیشاد . فرای رندر و ................ هزاران موتور رندر دیگه خروجی بگیری . و در آخر هم پشیمون میشی نه اینکه چرا لپ تاپ خریدی ، لپ تاپ برا یه معمار از نون خوردنش هم واجب تره ، پشیمون از بابت هزینه ای که کردی نمی تونه جواب گویه خواسته هات باشه .ببخشید طولانی شد و سریع تایپ کردم . معذرت . ممنون از راهنماییت عزیز همه اینایی که می گی درست ولی من مجبورم یه لپ تاپ بگیرم! با این اوصاف پیشنهادت برا لپ تاپ چیه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ ممنون از راهنماییت عزیز همه اینایی که می گی درست ولی من مجبورم یه لپ تاپ بگیرم! با این اوصاف پیشنهادت برا لپ تاپ چیه؟؟ خواهش میکنم . خوب اگه تصمیم داری لپ تاپ بگیری اون دیگه یه مسئله جدائیه . ببین اول برای خرید به نظر من به خدماتی که یه مارک معتبر در اختیار خریدارانش قرار میده توجه کن تا اونجائی که اطلاع دارم مارک سونی نمایندگیش در ایران به نام (ایران رحجو) هست که 3سال خدمات داره الباقیه مارکها نهایت تا 1 سال البته در مورد سونی مطمئنم 3 ساله . مارکهای دیگه رو زیاد اطلاع ندارم . HP که نگیر چون شرکتش اعلام برشکستگی کرد مطمئنا خدماتش هم به مشکل بر میخوره . سونی یه مقدار هزینه مارکش رو میگیره نزدیک به 300 تومانی از همه مارکها گرون تره اما خاطر جمع تره .دل هم خوبه به شرطی که بتونی سفارش اروپاش رو گیر بیاری چون دل برای آسیا هم جدا میزنه . اپل عالیه اما نه تو ایران چون خدماتش و نرم افزارهاش به سختی گیر میاد اگه هم باشه خیلی گرونه . نتیجه گیری من اول سونی بعد دل.... حتما به سی پی یو منظورم سخت افزاریه توجه کن چون در زمان رندر گیری و لود کردن فایله باید سی پی یو قوی باشه بعدش رم زیر 6 گیگ رم نگیر و در نهایت کارت گرافیک هم وابسته هستش به سی پی یو منظورم در زمان رندر گیریه . این سه قطعه اگه خوب باشه مطمئنا قطعات دیگش هم خوبه .هر چی خریدی مبارکت باشه انشا ئ الله چرخش برات بچرخه . 2 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ ممنون از راهنماییت عزیز همه اینایی که می گی درست ولی من مجبورم یه لپ تاپ بگیرم! با این اوصاف پیشنهادت برا لپ تاپ چیه؟؟ در ضمن اندازه منیتور هم مهمه چون هر چقدر منیتور بزرگتر باشه باطریت زود تر خالی میکنه . 14 یکم کوچیکه البته خوب باطری نگه میداره . 15 متوسط .بالاتر نه . هر موقع با برق کار میکنی باطریش رو درار و مستقیم با برق کار کن اینجوری عمر باطریت زیاد میشه . 1 لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ بنظر من از این دو برند یکی رو انتخاب کنی بهتره acer و msi چون dell کیفیت خوبی واسه برنامه های معماری نداره. نظر من : msi cx640 acer aspire 5755g حالا باز بگردی مدلای بهتری میتونی پیدا کنی لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ K53SV / A53S :Asus منم از لپ تاپم خیلی راضیم 8ماهی میشه که ازش استفاده میکنم به نسبت قیمت مناسبی که داره امکاناتش فوق العادس. سونی که اصلا 4هسته ای نداره قیمتشم بالاست. dellم که خرابیش زیاده. مشخصات:Intel® Core™ i7 2670QM/2630QM Processor : CPU MEMORY: 4GB HDD:640GB قیمتشم من1300000 گرفتم الان خبر ندارم. لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ ASUS سری k ویژگیهاش خوبه ولی کیفیت خوبی نداره بنظرم اگه میخوای ASUS بگیری سری n خیلی مناسبتره لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ نه خیلیم کیفیت خوبی داره ولی سری n وزنش خیلی سنگینه درضمن اصلا هم ظاهر زیبایی نداره. و برای خانوماکه به ظرافت اهمیت میدن اصلا مناسب نیست. لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ خب بعععععله من به کیفیت بیشتر از ظاهر اهمیت میدم فردا که سیستم کم بیاره ظاهر جوابگو یا باطن لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ آخه چرا کم بیاره ram4خودشم 4هسته ای کم میاره من خودم تری دی کار میکنم رندر میگیرم با وی ری هیچم کمم نمیاره تازه زمانشم به نسبت کمتره. درضمن وزنشم به نظر من مهمه. لینک به دیدگاه
reza4090 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان من میخام یه لب تاپ بخرم که واسه کار خودمون یعنی واسه رندر و اینا تو مکس و نرم افزارای اینچنینی جواب بده حدود 1.5 تا 1.6 هم پول دارم کسی میتونه کمکم کنه؟ الان اینو دیدم کسی نظری نسبت بهش داره؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متشکرم.... لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستای گلم:love070:من می خوام لپ تاپ بگیرم اینه که به راهنماییتون احتیاج دارم مشخصات یه لپ تاپ خوب برای معماری چیه؟؟ مارکش چطور؟؟؟ چه برندی باشه بهتره؟؟ اگه خودتون لپ تاپ دارین و ازش راضی هستین اینجا مشخصاتشو بگین تا ما هم استفاده کنیم ممنون :w72: سلام فاطمه جان من 5.5.91 یکی خریدم asus مدل k43ta قیمتش 1250000 ازش راضیم خوب کار میکنه مشخصات: cpu:AMD A6-3400M 1.40hz memory:4GB HDD:750GB 3 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ سلام.کسی نظری راجع به مارک lenovo نداره؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin_arc 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ سلام_ با بودجه 3 تومنی موندم که برم یک لپ تاپ خوب بگیرم یا اینکه یک لپ تاپ ضعیفتر مثلا با قیمت 1800(آاصلا میشه با این قیمت 1 لپ تاپ گرفت که کارتو به عنوان 1 معمار راه بندازه) و بقیه شو کامپیوترم ارتقا بدم .ممنون از راهنماییتون. 2 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ سلام_ با بودجه 3 تومنی موندم که برم یک لپ تاپ خوب بگیرم یا اینکه یک لپ تاپ ضعیفتر مثلا با قیمت 1800(آاصلا میشه با این قیمت 1 لپ تاپ گرفت که کارتو به عنوان 1 معمار راه بندازه) و بقیه شو کامپیوترم ارتقا بدم .ممنون از راهنماییتون. به نظر من hp بگیری بد نیست مدل 4545 هم قشنگه هم خوبه چون ضد زربس مال خودم چند بار افتاد چیزیش نشد زیادم داغ نمیشه قیمتش 2300 .2400 4 لینک به دیدگاه
z-tarahi 282 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ اخه سونی خودش که قطعات لپ تاپش رو تولید نمیکنه ! مثلا اگه cpu سونی Core i7 2.93 GHz هست خب این رو intel تولید میکنه و به سازنده ها تحویل میده نمیاد واسه سونی یه مدل بزنه واسه asus یه مدل ! یا وقتی گرافیکش Nvidia GeForce GT 425M هست دیگه تفاوتی نداره با مدل asus چون هر دوتاش رو یه شرکت یعنی Nvidia تولید میکنه سونی فقط طرح - باتری و صفحه نمایش یه لپ تاپ رو تولید میکنه نه چیز دیگه ! واسه مقایسه 2 تا لپ تاپ باید review هاشون از سایت های مختلف رو خوند و امتیازاتشونو دید نه از حرف این و اون ...! در ضمن فعلا قویترین لپتاپ جهان سری G75 Asuse ـه که سونی فعلا حتی بهش نزدیک هم نشده ! P.S : تو عمرم این همه پست نداده بودم تو یه تاپیک حقیقت اینه که درسته همه قطعاتی که شرکت های متفاوت استفاده میکنن یکی هست اما موضوع اینه که مهندسی قرارگیری قطعات کنار هم دیگه در هر برندی متفاوت هست و متعلق به برند خودش و این هست که برندها رو از هم متمایز میکنه نه نوع قطعات و ...سونی یه سیستم برا قرار دادن قطعات کنار هم داره ایسوز یا دل یا اپل یا...یه سیستم دیگه.امیدوارم به این موضوع توجه کنید. متشکرم دوستان 3 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان میخام لپ تاپ بخرم و سه ملیون بیشتر ندارم . چند تا مدل دیدم میخاستم اگر نظری دارید بگید - شما کدوم رو انتخاب میکنید ؟؟؟؟ [h=1]MSI CX61 2OC - C[/h] مشخصات فیزیکی:ابعاد: 383 × 249.5 × 37.6 میلیمتر - وزن: 2.4 کیلوگرم پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4702MQ 2.20GHz up to 3.20 GHz حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3 حافظه داخلی:ظرفیت: 750 گیگابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: SATA 5400rpm پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 720M 2GB صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل Lenovo IdeaPad Y510p - A مشخصات فیزیکی:ابعاد: 35 × 259 × 386 میلیمتر - وزن: 2.69 کیلوگرم پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700MQ 2.40GHz up to 3.40 GHz حافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3 حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - مشخصات: 5400rpm پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 750M 2GB صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل [h=1]HP Pavilion 15-n240tx[/h] مشخصات فیزیکی:ابعاد: 22.6 × 258 × 385 میلیمتر - وزن: 2.3 کیلوگرم پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4500U 1.80GHz up to 3.00 GHz حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3 حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm SATA پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2GB صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port HDMI Port سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستمعامل لپ تاپ HP pavilion 15-n043 [TABLE] [TR=bgcolor: #D2E7FF] [TD]CPU:[/TD] [TD]Intel Core i7-4500U 1.8-3 GHz [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: white] [TD]Cash:[/TD] [TD]4MB [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #D2E7FF] [TD]RAM:[/TD] [TD]8GB [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: white] [TD]HDD:[/TD] [TD]1TB [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #D2E7FF] [TD]VGA:[/TD] [TD]GeForce GT740 2GB DDR3 [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: white] [TD]Display:[/TD] [TD]15.6LED [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #D2E7FF] [TD]Weight:[/TD] [TD]2.3kg [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: white] [TD]OS:[/TD] [TD]DOS [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #D2E7FF] [TD]Drive:[/TD] [TD]DVD RW [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: white] [TD]Webcam:[/TD] [TD]2MP HD [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #D2E7FF] [TD]Bluetooth:[/TD] [TD]دارد [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: white] [TD]HDMI:[/TD] [TD]دارد [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #D2E7FF] [TD]Finger Print:[/TD] [TD]ندارد [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: white] [TD]Battery:[/TD] [TD]6Cell, 6Hours [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #D2E7FF] [TD]USB:[/TD] [TD]دو عدد USB3 یک عدد USB2 [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: white] [TD]WIFI:[/TD] [TD]دارد [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #D2E7FF] [TD]رنگ:[/TD] [TD]سفید (White) [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: white] [TD]هدیه کامپیوتر دات کام:[/TD] [TD]Bitdefender Anti-virus نظر خودم msi هست شما چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟؟[/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده