Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ آخرش که چی به کجا میخوای برسی؟ بچه ها به کجا میخوای برسید چی براتون مهمه؟ به چی اهمیت میدین؟ اگه کسی سر راهت باشه که برای رسیدن به هدفت باید خرابش کنی این کارو میکنی؟ حرف واقعیو بزنید ببینید خودتون واقعا چیکاره اید؟ این دنیا ارزش چیو داره به کجا میخوای برسی؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ خب بستگی داره اون چیزی یا کسی که سر راهم هست چی یا کی باشه بعضی وقتا هدف اونقدر باارزشه که آدم حاضره از خیلی چیزا بگذره و خیلی چیزا رو هم خراب کنه. اما اگه منظورت اینه که با گذاشتن پامون رو سر یکی دیگه و تو سر زدنش خودمونو بالا بکشیم، درست نیست. این بیشتر ضعف و ناتوانی خودمونو نشون میده که حالا بعضیا واسه توجیه به نوعی اسمشو میذارن زرنگی ولی واسه دفاع از حقمو و رسیدن به حقم اینکارو میکنم. 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ اگه کسی سر راهت باشه که برای رسیدن به هدفت باید خرابش کنی این کارو میکنی؟ من میگم آره باید حتما خرابش کنی چون خودم راضی نیستم کسی به خاطر من از هدفش دور بشه بهتره شما که بحث به این خوبی رو باز میکنی خودتونم نظرتونو بگید هم برا تفهیم مطلب و هم اینکه با نظرات مختلف دوستان بحث به یه نتیجه ای برسه... 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ من برای رسیدن به هدفم هر کاری میکنم ولی وجدانمو فراموش نمیکنم،انسانیت رو فراموش نمیکنم... ولی اگه واسه رسیدن به هدف حس رقابت وجود داشته باشه طرفمو خراب نمیکنم بلکه ازش سبقت میگیرم... 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ من برای رسیدن به هدفم هر کاری میکنم ولی وجدانمو فراموش نمیکنم،انسانیت رو فراموش نمیکنم... ولی اگه واسه رسیدن به هدف حس رقابت وجود داشته باشه طرفمو خراب نمیکنم بلکه ازش سبقت میگیرم... ولی من منظورم این نبود که انسانیت و وجدان کنار گذاشته بشه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اصلا من از این بعد بهش فک نکرده بودم 3 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ بچه ها همه اینا نظر شاست من یه چیز میگم : هیچوقت به فلسفه وجودی و خلقت خودت فکر کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هدفت چیه که مبخوای از یکی بگذری ؟ مگه نباید این باشه که نهایتش مردم بتونن سود برن؟؟؟ از اول اگه مردم خراب بشن که !!!!!!!!!>>> میدونستی اگه اطرافیان و مردم نباشن پیروزی تو هیچ ارزشی نداره /؟چون دیگران هستن که بابتش به تو بها میدن و........ شما بگین؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ بچه ها همه اینا نظر شاستمن یه چیز میگم : هیچوقت به فلسفه وجودی و خلقت خودت فکر کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هدفت چیه که مبخوای از یکی بگذری ؟ مگه نباید این باشه که نهایتش مردم بتونن سود برن؟؟؟ من که خیلی فک میکنم که دلیل آفرینشم چیه ولی متاسفانه مغزم کشش نداره و نمیتونم دلیلشو بفهمم... ولی هر چی که هست میدونم باید مثل آدم زندگی کنم...یعنی آدم باشم... 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ بچه ها همه اینا نظر شاست من یه چیز میگم : هیچوقت به فلسفه وجودی و خلقت خودت فکر کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هدفت چیه که مبخوای از یکی بگذری ؟ مگه نباید این باشه که نهایتش مردم بتونن سود برن؟؟؟ از اول اگه مردم خراب بشن که !!!!!!!!!>>> میدونستی اگه اطرافیان و مردم نباشن پیروزی تو هیچ ارزشی نداره /؟چون دیگران هستن که بابتش به تو بها میدن و........ شما بگین؟؟؟؟؟؟؟؟ با این سوال پرسیدنت کاش از این سوالات انتخاب کنیم برا مسابقه اطلاعات عمومی کسی نمیتونه جوا بده 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ و اما جواب فلسفه وجودی من که به شدت بیهوده بود مونده هدفت ارزش گذشتن داشته باشه یا نه ولی فقط این تو کتم نمیره به خاطر حضور من کسی نتونه به چیزی که میخواد برسه نرسه... اگر کنار نزدن شخصی که باعث نابودی خودت باشه باز کسی کنار کسی نیست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی حالاکه فک میکنم میبینم بهتره کسی رو برا رسیدن به هدفت له نکنی 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ و اما جوابفلسفه وجودی من که به شدت بیهوده بود مونده هدفت ارزش گذشتن داشته باشه یا نه ولی فقط این تو کتم نمیره به خاطر حضور من کسی نتونه به چیزی که میخواد برسه نرسه... اگر کنار نزدن شخصی که باعث نابودی خودت باشه باز کسی کنار کسی نیست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی حالاکه فک میکنم میبینم بهتره کسی رو برا رسیدن به هدفت له نکنی به نظر من به جای له کردن کسی میشه اونم با خودت بکشی بالا... 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ [/color] به نظر من به جای له کردن کسی میشه اونم با خودت بکشی بالا... من یک توضیحی بدم شما داری از بعد رقابتی به این قضیه نگاه میگنی که میگی اونم با خودت بکشی بالا ولی من منظورم اینه یک وقتایی هست حضور یک شخصی مانع از رسیدن تو به هدفت میشه که در اینجا احساس شخصی نباید حکم فرما باشه و باید برا هدفت تلاش کنی مسلما طرف هم حاضر نیست به خاطر اون دست از هدفت برداریتونستم منظورمو بگم 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ بستگی داره که پیشرفت رو چی ببینی اکثر مردم پیشرفت رو این میبینن که از دیگرون سر باشن و این حالت چشم و هم چشمی هست و وقتی بصورت بیمار گونه در بیاد طرف هر کاری انجام میده تا از دیگرون سبقت بگیره و به ضرر کردن اطرافیانش کار نداره شاید به ناحق هم از دیگرون نرده بام برای بالا رفتن بسازه من خودم برای بالا رفتن هیچ وقت مسایل اخلاقی و حقوق رقیبانم رو زیر پا نمیذارم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ من یک توضیحی بدم شما داری از بعد رقابتی به این قضیه نگاه میگنی که میگی اونم با خودت بکشی بالا ولی من منظورم اینه یک وقتایی هست حضور یک شخصی مانع از رسیدن تو به هدفت میشه که در اینجا احساس شخصی نباید حکم فرما باشه و باید برا هدفت تلاش کنی مسلما طرف هم حاضر نیست به خاطر اون دست از هدفت برداریتونستم منظورمو بگم چرا میزنی خب...... هر چی شما بگی،خوبه... 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ چرا میزنی خب...... هر چی شما بگی،خوبه... من کجا زدم خوب اگه اشتباه فک میکنم بهم بگو خوب 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ من کجا زدمخوب اگه اشتباه فک میکنم بهم بگو خوب نه اتفاقا خیلیم خوب میگی.شاید من اشتباه میگم... ولی من هر جوری فک میکنم میبینم واسه رسیدن به هدف حس رقابت وجود داره... 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ نه اتفاقا خیلیم خوب میگی.شاید من اشتباه میگم... ولی من هر جوری فک میکنم میبینم واسه رسیدن به هدف حس رقابت وجود داره... حس رقابت بین کی و کی مثال اول مثلا من آینده خوب رو تو تحصیلات عالی و زندگی تو خارج از کشور میبینم و به خاطر رسیدن به هدفم ممکنه از پدر و مادرم یا کسا دیگه بگذرم و برم ... مثال دیگر من و دوستم برا که موقعیت شغلی خوبی داشته باشیم همه تلاشمونو میکنیم ولی این وسط من به هیچ عنوان حاضر نمیشم زیراب همکارمو بزنم چون از لحاظ وجدانی درست نیست... من منظورم مورد اوله که طرف دوم له میکنم حالا اگه اشتباه فک میکنم بهم بگید که آدم بشم 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ حس رقابت بین کی و کیمثال اول مثلا من آینده خوب رو تو تحصیلات عالی و زندگی تو خارج از کشور میبینم و به خاطر رسیدن به هدفم ممکنه از پدر و مادرم یا کسا دیگه بگذرم و برم ... مثال دیگر من و دوستم برا که موقعیت شغلی خوبی داشته باشیم همه تلاشمونو میکنیم ولی این وسط من به هیچ عنوان حاضر نمیشم زیراب همکارمو بزنم چون از لحاظ وجدانی درست نیست... من منظورم مورد اوله که طرف دوم له میکنم حالا اگه اشتباه فک میکنم بهم بگید که آدم بشم مثال اولت قشنگ بود تا حالا اینجوری نیگا نکرده بودم... ولی تو مثال دوومیت من خودمو میگما: واسه داشتن موقعیت شغلی خوب هیچ وقت زیراب نمیزنم بلکه انقد تلاش میکنم که تو کارم بهترین باشم نه اینکه بخوام واسه پیشرفت زیراب بزنم...و در ضمن بعد اینکه رفتم بالا برمیگردمو دست دوستمو میگیرم... 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ مثال اولت قشنگ بود تا حالا اینجوری نیگا نکرده بودم... ولی تو مثال دوومیت من خودمو میگما: واسه داشتن موقعیت شغلی خوب هیچ وقت زیراب نمیزنم بلکه انقد تلاش میکنم که تو کارم بهترین باشم نه اینکه بخوام واسه پیشرفت زیراب بزنم...و در ضمن بعد اینکه رفتم بالا برمیگردمو دست دوستمو میگیرم... خوب پس تو این موضوع به تفاهم رسیدیم خوب این دوستمون creative city میگه میدونستی اگه اطرافیان و مردم نباشن پیروزی تو هیچ ارزشی نداره /؟چون دیگران هستن که بابتش به تو بها میدن و........ این با حرف من مغایرت داره نظر شما چیه 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ خوب پس تو این موضوع به تفاهم رسیدیمخوب این دوستمون creative city میگه میدونستی اگه اطرافیان و مردم نباشن پیروزی تو هیچ ارزشی نداره /؟چون دیگران هستن که بابتش به تو بها میدن و........ این با حرف من مغایرت داره نظر شما چیه نظرم در مورد نظر شما یا در مورد نظر دوستمون؟ ولی در کل نظرم خوبه...سوال بعدی... 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ نظرم در مورد نظر شما یا در مورد نظر دوستمون؟ ولی در کل نظرم خوبه...سوال بعدی... در مورد نظر هردومون من با اون مثال اولم کسی رو که سد راهم باشه برمیدارم ولی دوستمون میگه اون موفقیتی که دیگران توش نیاش به درد نمیخوره خوب نظر شما... به سوالای بعدیم میرسیم عجله نکن:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده