pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ خب قراره تا یه چیز عجیب از نظر عمرانی دیدین موبایل یا دوربینتونو بردارین و یه عکس عمرانی ازش بندازین و بذارین اینجا تا در موردش بحث بشه به عکس برتر از طرف ناظر ارشد جایزه داده می شود ( از کیسه خلیفه می بخشم) ...حالا جزئیات جایزه بمونه واسه بعد 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ خب ...عکس اول خودم میذارم یکی بگه این چه جور پیاده رو ..شایدم سواره رو فقط این باغچه یه کم نباید کوچکتر باشه؟ پارک فجر لنگرود..استان گیلان...احداثم تقریبا یه ماهه..اگه دقت کنین متوجه میشین پیاده رو تازه ساخته ولی اون به اصطلاح باغچه نه 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ کدوم باغچه ؟ من دقیقا نفهمیدم مشکلش چیه 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ کدوم باغچه ؟ من دقیقا نفهمیدم مشکلش چیه الان به نظرت اون دو خانوم که دارن از وسط خیابون رد میشن خطری تهدیدشون نمیکنه؟ دقت کنی تقریبا سر پیچم هست راستی روی اون تابلو هم نوشته محل احداث نیروی انتظامی مرکزی..شاید دلیل اصلی این مشکل همین باشه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ الان به نظرت اون دو خانوم که دارن از وسط خیابون رد میشن خطری تهدیدشون نمیکنه؟ دقت کنی تقریبا سر پیچم هست راستی روی اون تابلو هم نوشته محل احداث نیروی انتظامی مرکزی..شاید دلیل اصلی این مشکل همین باشه اون باغچه نیست، جزیره هست و برای جداسازی جریان ورودی و خروجی به خیابان سمت چب وجودش لازمه 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ اون باغچه نیست، جزیره هست و برای جداسازی جریان ورودی و خروجی به خیابان سمت چب وجودش لازمه درسته این به اصطلاح جزیره کاملا ضروریه...ولی فکر نمیکنی یه کم از وجودش اضافیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ درسته این به اصطلاح جزیره کاملا ضروریه...ولی فکر نمیکنی یه کم از وجودش اضافیه؟ خیر ، بنده همچین فکری نمیکنم 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ خیر ، بنده همچین فکری نمیکنم من اگه نرفتم شهرداری این حرفمو به کرسی بشونم...حالا ببین...این جزیره باید بره زیره آب زود باش یه عکس بذار لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده