monire 680 ارسال شده در 6 مرداد، 2010 ایول سوژه خنده این هفته هم نپرید :smiley-gen165: چون منیره و علی هم وقت نکردن که کارشون رو بذارن :ws28: نگران شده بودم نکنه همه کاراشونو گذاشته باشن سلام عسیسه دل امروز یک شنبستاااااااااااااااااابازم خوبه که سعی کردی تمرین کنی خودش کلیه :banel_smiley_4: در اولین فرصت ممکن خودت گوشت رو بکش بعدشم برو گوشه دیوار وایسا دوتا پاتو با یه دستت بگیر بالا:167: :banel_smiley_4: :ws28: همینو بگو تا سال دیگه بهشون میخندیم ديدي چه زود دو هفته شد:icon_pf (34):به جونه خودم وقت نكردم.ولي الان اون دو صفحه رو به همراه كاري كه اين دو هفته رو تماما وقت گذاشتم روش ميذارم(البته فيلمش رو)خيلي باحالهخودم عاشق فيلمش شدم:1238: 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 6 مرداد، 2010 با دو هفته تأخیر. ما که خندمونو کردیم ولی ایول خیلی خط های صافی شده قضیه این فیلمه چی بود؟ ببین میتونی تو 4shared آپلودش کنی. 1
monire 680 ارسال شده در 7 مرداد، 2010 با دو هفته تأخیر. ما که خندمونو کردیم ولی ایول خیلی خط های صافی شده قضیه این فیلمه چی بود؟ ببین میتونی تو 4shared آپلودش کنی. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اينم فيلم.حجمش يك كم زياده :1238:وقتي ديدينش توضيحاتش رو ميدم:girl_yes2: 4
Anooshe 11040 مالک ارسال شده در 9 مرداد، 2010 منیره جان ممنون از اینکه کارت رو گذاشتی هرچند با تاخیر خط هات هم خیلی خوب و صاف کشیدی 4
sarai 769 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 من هم هستم اگه بیام اسکیس بزنم همه از خنده ریسه می رن پس بیام!!!!؟؟؟؟؟؟ 1
Anooshe 11040 مالک ارسال شده در 30 مرداد، 2010 من هم هستم اگه بیام اسکیس بزنم همه از خنده ریسه می رن پس بیام!!!!؟؟؟؟؟؟ اگه بیای اسکیس بزنی همه خوشحال میشن ولی فکر نکنم از خنده ریسه برن اینجا هیچکس حق نداره به کار کسی بخنده اگر کارت درحدی هست که اسکیس بزنی اینجا اسکیس هات رو بذار تا همه استفاده کنن 1
Anooshe 11040 مالک ارسال شده در 30 مرداد، 2010 منم ميخوام بيام عزیزم تو چی میخوای شرکت کنی؟تمرین کردن برای تقویت دست توی انجام اسکیس و راندو؟یا اینکه به صورت گروهی نمونه کاری گذاشته بشه و همتون کارای اسکیستون رو بذارید؟ اگر مورد دوم مد نظر تو و سارای عزیز هست میشه خیلی سریع تاپیکش رو ایجاد کرد 3
niaz 9807 ارسال شده در 30 مرداد، 2010 عزیزم تو چی میخوای شرکت کنی؟تمرین کردن برای تقویت دست توی انجام اسکیس و راندو؟یا اینکه به صورت گروهی نمونه کاری گذاشته بشه و همتون کارای اسکیستون رو بذارید؟اگر مورد دوم مد نظر تو و سارای عزیز هست میشه خیلی سریع تاپیکش رو ایجاد کرد هردوتاش خوبه كه اگه بذاري من توي هر دوتاش شركت ميكنم:w16: 2
sarai 769 ارسال شده در 29 شهریور، 2010 اگه بیای اسکیس بزنی همه خوشحال میشن ولی فکر نکنم از خنده ریسه برن اینجا هیچکس حق نداره به کار کسی بخندهاگر کارت درحدی هست که اسکیس بزنی اینجااسکیس هات رو بذار تا همه استفاده کنن ممنون ولي باشه بعد از امتحاناتم:shad:
ارسال های توصیه شده