رفتن به مطلب

دنیا دنیا امید

ارسال های توصیه شده

عید زیبا بود و امید عیدی گرفتن

خرداد زیبا بود و امید سه ماه تعطیلی

پاییز زیبا بود و امید دیدن دوباره همکلاسیهااین سال دیگه میریم راهنمایی. دو سال دیگه میریم دبیرستان. یکسال دیگه دیپلم..و مدام این جمله روی زبونمون بود.

وقتی بزرگ شدم.با هر نوبرانه ، چشم‌ها رو می‌ببستیم و آروز میکردیم. چقدر آرزو داشتیم ...دنیا دنیا امید..

که نوبرانه زردآلو بود ، چشم‌ها رو بستم و خواستم در دل آرزویی کنم ، هیچ چیز از دل به زبان نیامد و فهمیدم بزرگ شدم.چشم رو باز کردم و نوبرانه زرد آلو در دستم و من بی‌آرزو.

چقدر بزرگ شدن درد آور بود.بزرگ شدیم و هیچ نشد...

حالا از مهر تا خرداد هر روز مثل دیروز و از خرداد تا مهر امروز مثل دیروز. هر سال که گذشت هیجان‌ها کم‌تر و کم‌تر شد. سال‌ها تکراری تر...کار و کار و کار برای هیچ..آرزوها حسرت شد و ماند و بیم‌هایی که داشتیم که روزمرگی رو دچار نشیم شد.

زندگی ، فهمیدیم که زندگی چیزی نیست جز همانی که بزرگترها داشتن و مامی‌ترسیدیم از دچار شدن بهش..آخرین بزنگاه بود بزرگ شدن...

دیگه می‌تونستیم از خیابان‌ها رد بشیم. ردشدیم بارها و بارها و بی پناه..خوشا روزهایی که نمی‌توانستیم و دستهایمان را به دست بزرگ و نرم پدرمی‌دادیم و طعم تکیه‌گاه را می‌چشیدیم..

بزرگ شدیم و همه شب‌ها به تنهایی گذشت و خوشا شب‌هایی که بهانه مریضی و ترس به تختخواب بزرگ و نرم پدر و مادر می‌لغزیدیم و خوش می‌خوابیدیم.بزرگ شدیم و دست‌ها به جیب رفت و روبروی دستگاه بی حس و سرد عابر بانک پول می‌گیریم و چه کیفی داشت ده تومانی و پنجاه تومانی‌هایی که از دست پدر می‌گرفتیم با لبخند.

دیگه نه امیدی به سال دیگه.نه به خرداد ونه به مهر. تا بچه هستيم بزرگ شدن چه اميد شيرينی است و بزرگ که می‌شویم بچگی حسرتی بزرگ

• Like 16
لینک به دیدگاه

جمع کنید خودتونو .

قیافه رو نگا

امید رو خودت میسازی . با هدفی که داری . با رویاهایی که تو ذهنت داری.

تا بچه هستی اونا واست هدف هست . رویاهست .سوژه هست. وقتی بزرگ میشی گمش می کنی .

این خودمونیم که باید حواسمون به خودمونو رویاهامونو بزرگ شدنمون باشه . مشکل از خودمونه نه چیز دیگه .

باید تو خودمون دنبایل همه این احساسامون بگردیم .که چرا اینجا که هستیم این احساسو داریم .

رویاهامونو گم کردیم :ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
جمع کنید خودتونو .

قیافه رو نگا

امید رو خودت میسازی . با هدفی که داری . با رویاهایی که تو ذهنت داری.

تا بچه هستی اونا واست هدف هست . رویاهست .سوژه هست. وقتی بزرگ میشی گمش می کنی .

این خودمونیم که باید حواسمون به خودمونو رویاهامونو بزرگ شدنمون باشه . مشکل از خودمونه نه چیز دیگه .

باید تو خودمون دنبایل همه این احساسامون بگردیم .که چرا اینجا که هستیم این احساسو داریم .

رویاهامونو گم کردیم :ws37:

رویا تا کی قراره رویا باقی بمونه؟:ws37:

میدونی مشکل چیه؟ مشکل از من و توئه که همیشه چیزی که مهم بوده هدف بوده و رویا، نه مسیر و روش! ما یاد نگرفتیم از مسیر استفاده کنیم و لذت ببریم! با هدفای قشنگ و رویا پزدازیهای شیک، خفه کردیم خودمونو!

• Like 5
لینک به دیدگاه

میدونی مشکل چیه؟ مشکل از من و توئه که همیشه چیزی که مهم بوده هدف بوده و رویا، نه مسیر و روش! ما یاد نگرفتیم از مسیر استفاده کنیم و لذت ببریم! با هدفای قشنگ و رویا پزدازیهای شیک، خفه کردیم خودمونو!

مسیرت به کجا عزیزم ؟

باید یه جایی . چیزی باشه که تو مسیرش باشی؟

اصلا من تو حرفم گفتم رویاپردازی شیک؟هدف خاص؟

:ws38:

رویا اون چیزیه که تو واسه زندگی خودت میخوای . واسه خودت . اصلا هر چی میتونه باشه .

دورت خودت چرخ چرخ عباسی بزنی که نمیشه مسیر که بخوای ازش لذت ببری یا نه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
مسیرت به کجا عزیزم ؟

باید یه جایی . چیزی باشه که تو مسیرش باشی؟

اصلا من تو حرفم گفتم رویاپردازی شیک؟هدف خاص؟

:ws38:

رویا اون چیزیه که تو واسه زندگی خودت میخوای . واسه خودت . اصلا هر چی میتونه باشه .

دورت خودت چرخ چرخ عباسی بزنی که نمیشه مسیر که بخوای ازش لذت ببری یا نه؟

اشتباه برداشت نکن! یه بار دیگه پستم رو بخونی متوجه میشی من مشکلی با رویا و هدف ندارم، مثل تو هم معتقدم مسیری که براش نهایتی متصور نشده باشی به قول تو چرخ چرخ عباسیه!

من میگم اینقدر افقمون دور و چشممون به همون نقطه نهایی است که یادمون میره امروز و لحظه ها رو! یادمون میره تجربیات تکرار نشدنی رو، یادمون میره هر

ادمی یه بار به دنیا میاد فقط! که اگه چشماتو متمرکز کنی رو الانِ زندگیت میتونه تاثیر عمیقی رو همه چی حتی هدفت بذاره! که هدف یه وحی منزل نیست که

الترناتیو نداشته باشه!

اون رویای شیک رو هم من کلی گفتم منظورم به جمله تو نبود!:دی

• Like 4
لینک به دیدگاه

یه بزرگی میگفت به نادازه تلاشت ارزو کن یا به اندازه ارزوت تلاش

اگه این کار رو انجام بدی هیچ وقت ارزوهات غیر قابل دسترس نیست و افسرده نمیشی

ولی کلا دوران کودکی رو با هیچی نمیشه عوض کرد

من هر وقت پسرم میگه میخوام بزرگ شم میگم مگه دیونه ای میخوای زود بزرگ شی از بچه گیت کمال استفاده رو ببر

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...