شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ مواد اولیه مواد لازم: پودر ژله در چند رنگ قالب ژله شیر یک لیوان آب جوش آب سرد گام ۱ ژله ها را طبق دستور روی بسته آن در ظرفهای جدا گانه درست میکنیم. گام ۲ ما در این روش از 2 رنگ آبی و سبز استفاده کردیم گام ۳ قالب را 10 دقیقه در یخچال میگذاریم تا سرد شود سپس ژله های بسته شده را با چاقو برش میدهیم و به صورت تکه های خرد شده در می آوریم و آنها رادر ته قالب میگذاریم گام ۴ سپس ژله دیگری را به عنوان پایه در نظر گرفته ما در اینجا از ژله با اسانس موز استفاده کردیم. ابتدا آن را با یک لیوان آب جوش حل کرده و بجای یک لیوان آّب سرد از شیر سرد استفاده میکنیم و آن را خوب هم میزنیم. گام ۵ به این شکل در نظر داشته باشید که این مخلوط باید سرد سرد شود. بعد از سرد شدن گام ۶ سپس ژله پایه را در قالبی که ژله خرده ها وجود دارد بریزید. گام ۷ و آن را در یخچال بگذارید. گام ۸ بعد از 3 ساعت از یخچال در آورده گام ۹ سپس آن را در یک ظرف آب گرم به مدت 6 تا 7 ثانیه گذاشته گام ۱۰ و آن را بر گردانید. بفرماييد نوش جان كنيد 24 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ و این هم ژله خورده شیشه ای که من درست کردم(پارسال بود :icon_pf (34):) رنگ پایه م رو ژله آلوورا انتخاب کردم و به جای یک لیوان آب سرد ،یک لیوان شیر اضافه کردم تا سفید رنگ بشه.... 2 رنگ آبی(تمشک آبی)و صورتی (آلبالو یا توت فرنگی یا گل سرخ) رو هم جدا درست کردم موزاییکی برش زدم و به ژله پایه اضافه کردم و تو قالب ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده.... 12 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ چقد خوشکل درس کردینهنرمندینااا 6 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ منم ژله خورده شیشه درست کردم واسه اون ژله پایه اش هم از پودر ژلاتین و شیر استفاده کردم اما الان فهمیدم میشه از همین پودر ژله های معمولی هم استفاده کرد ولی بگم ها..این ژله خورده شیشه من خیلی طرفدار داره هرکی میاد خونمون میخواد... من عسک ندارم چی کار باید بکنم؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ شقایق یادت گرامی و روحت شاد 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ منم ژله خورده شیشه درست کردمواسه اون ژله پایه اش هم از پودر ژلاتین و شیر استفاده کردم اما الان فهمیدم میشه از همین پودر ژله های معمولی هم استفاده کرد ولی بگم ها..این ژله خورده شیشه من خیلی طرفدار داره هرکی میاد خونمون میخواد... من عسک ندارم چی کار باید بکنم؟؟؟؟ این دفعه که درست کردید عکس بگیرید 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ ما که درست کردنش رو بلد نیستیم هر کی درست کرد بگه ما بریم بخوریم 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ من از ژله خوشم نمیاد اما شکلاشون خیلی باحاله 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ اینم ژله ی من ممنون هستی و شقایق جان واقعا خوشمزه بود 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها من یه مدل دیگه هم درست کردم که هر وقت حسش بود عکسش رو میذارم به جای ژله پایه از ژله بیرنگ استفاده کنید انعکاس رنگش عالی میه و طعمش هم بهتره 4 لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ نامردا فكر من رو نميكنين بابا به پير به پيغمبر من روزه دارم لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ شبیه ماست و خیار، شده که توش گوجه فرنگی ریخن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده