peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ مواد لازم ماهی 1000 گرم سیب زمینی استامبولی 500 گرم لبو 1 فنجان سس مایونز 0.5 فنجان نعناع 2 قاشق سوپخوری ترخون 2 قاشق سوپخوری جعفری ساطوری شده 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون 0.5 فنجان كاهو 120 گرم آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری سركه 3 قاشق سوپخوری فلفل قدری نمك قدری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طرز تهیه : ماهی سفید یا سوف باشد , سیب زمینی اسلامبولی باشد , لبو خلال شده باشد , سبزی ها خر شوند , از سركه یا آبلیمو استفاده شود , از مغز كاهو استفاده شود . پوست ماهی را می گیریم و انرا بقطعات كوچك خرد می كنیم تیغهایش را بیرون می گذاریم و كمی نمك و فلفل و دو سه قاشق آب لیمو و دو سه قاشق روغن زیتون روی ماهی می ریزیم و طرف ماهی را روی حرارت ملایم می گذاریم بدون اینكه آب بریزیم می گذاریم ماهی بپزد و اب ماهی كشیده شود , برای پختن آن یك ربع تا 20 دقیقه كافی است , پس از پختن ماهی را می گذاریم سرد شود بعد سیب زمینی را جداگانه می پزیم و بصورت خلال یا چهار گوش خرد میكنیم و سس مایونز را با بقیه آبلیمو و روغن زیتون مخلوط میكنیم و كمی نمك و فلفل و سبزی های خرد شده اضافه میكنیم و بهم می زنیم و سیب زمینی را نیز می ریزیم , مخلوط می كنیم آنگاه ماهی و لبو را اضافه می كنیم و كمی بهم می زنیم , بطوریكه تمام مواد مخلوط شود ولی زیاد له نشود برگهای كاهو را ته دیس می چینیم و سالاد را داخل دیس می ریزیم و روی آنرا با پشت قاشق صاف می كنیم و روی سالاد را با حلقه های لیمو ترش و اطراف سالاد را با حلقه های گوجه فرنگی تزیین می كنیم . در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای 4 تا 6 نفر کافیست ویرایش و تلخیص:آکاایران لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده