ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ خرداد، ۱۳۹۴ دختر باران گفته است: اینم یادگاری من البته خیلی وقت پیش نوشتم.فک کنم دوسالی بشه چه خطی دوسال پیش اینو نوشتی:hapydancsmil: مشتاقم دست خط امسالت ببینم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ خرداد، ۱۳۹۴ قرار مسابقه دست خط داشته باشیم خودتونو آماده کنید:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ خرداد، ۱۳۹۴ ENG.SAHAND گفته است: چه خطی دوسال پیش اینو نوشتی:hapydancsmil: مشتاقم دست خط امسالت ببینم مرسی مهندس ما بیشتر مشتاقیم دست خط شوما رو ببینیم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ خرداد، ۱۳۹۴ دختر باران گفته است: مرسی مهندسما بیشتر مشتاقیم دست خط شوما رو ببینیم نخیر ما سرمشق میگیرم ما شاگرد ته کلاسیم 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ خرداد، ۱۳۹۴ ENG.SAHAND گفته است: نخیر ما سرمشق میگیرم ما شاگرد ته کلاسیم اختیار دارین قرار شد خوشنویسیو ادامه بدیناااااااااا 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ خرداد، ۱۳۹۴ Just Mechanic گفته است: قرار مسابقه دست خط داشته باشیم خودتونو آماده کنید:gnugghender: آقا من دکتری مینویسم!!!!! قبوله بیام یا نه؟؟؟؟؟؟ یه رفیق داشتیم خدا رحمتش کنه (بعید میدونم زنده مونده باشه!!) اما همیشه میگفت یاسر تو عددا رو قشنگ مینوسی!!! البته فقط عددا مردید بیاید مسابقه عدد نویسی بذاریم!!!! از یک تا هزار!!!! 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ خرداد، ۱۳۹۴ Yaser.C گفته است: آقا من دکتری مینویسم!!!!! قبوله بیام یا نه؟؟؟؟؟؟ یه رفیق داشتیم خدا رحمتش کنه (بعید میدونم زنده مونده باشه!!) اما همیشه میگفت یاسر تو عددا رو قشنگ مینوسی!!! البته فقط عددا مردید بیاید مسابقه عدد نویسی بذاریم!!!! از یک تا هزار!!!! iv ;sd fh iv oxd ldj,ki av;j ;ki fhghovi ktv Hov il ldo,hdl ki? باز اینجوری نوشتم:|:icon_pf (34): هر کسی به هر خطی میتونه شرکت کنه بالاخره نفر آخر هم میخوایم نه؟ 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ خرداد، ۱۳۹۴ Just Mechanic گفته است: iv ;sd fh iv oxd ldj,ki av;j ;kifhghovi ktv Hov il ldo,hdl ki? باز اینجوری نوشتم:|:icon_pf (34): هر کسی به هر خطی میتونه شرکت کنه بالاخره نفر آخر هم میخوایم نه؟ آقا ناصر دمت گرم!!!! اصن فک نمیکردم تقبل زحمت کنی و خودت اعتراف کنی تو عدد نویسی خطت به من نمیرسه و آخر میشی!!! مرد یعنی این!!!!!! یه رفیقی داشتیم همیشه میگفت کردا مردن!!!! ما هم که هر دومون کرد.... دیگه نور علی نوره!!! تو عدد نویسی دیگه کسی نبود؟؟؟؟ همین دو نفر بودیم؟؟؟؟؟ من اول و ناصر هم آخر؟؟؟؟ بقیه رتبه نمیخوان این وسطا؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ خرداد، ۱۳۹۴ عزیزی میگفت خط آدمی نشان دلشه تبریک میگم به دوستانی که خط شون خوبه 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ خرداد، ۱۳۹۴ افکار پریشون همراه با خط اش! فکر کنم 91 نوشتم برگ اول تقویم ام :| 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ خرداد، ۱۳۹۴ yanāl گفته است: عزیزی میگفت خط آدمی نشان دلشه تبریک میگم به دوستانی که خط شون خوبه به نقلی صفای خط از صفای دل است 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ خرداد، ۱۳۹۴ Yaser.C گفته است: آقا ناصر دمت گرم!!!! اصن فک نمیکردم تقبل زحمت کنی و خودت اعتراف کنی تو عدد نویسی خطت به من نمیرسه و آخر میشی!!! مرد یعنی این!!!!!! یه رفیقی داشتیم همیشه میگفت کردا مردن!!!! ما هم که هر دومون کرد.... دیگه نور علی نوره!!! تو عدد نویسی دیگه کسی نبود؟؟؟؟ همین دو نفر بودیم؟؟؟؟؟ من اول و ناصر هم آخر؟؟؟؟ بقیه رتبه نمیخوان این وسطا؟؟؟؟؟؟ من اول شما دوم ناصر خان سوم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده