ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 اینم یادگاری من البته خیلی وقت پیش نوشتم.فک کنم دوسالی بشه چه خطی دوسال پیش اینو نوشتی:hapydancsmil: مشتاقم دست خط امسالت ببینم 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 قرار مسابقه دست خط داشته باشیم خودتونو آماده کنید:gnugghender: 5
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 30 مرداد، 2015 چه خطی دوسال پیش اینو نوشتی:hapydancsmil: مشتاقم دست خط امسالت ببینم مرسی مهندس ما بیشتر مشتاقیم دست خط شوما رو ببینیم 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 مرسی مهندسما بیشتر مشتاقیم دست خط شوما رو ببینیم نخیر ما سرمشق میگیرم ما شاگرد ته کلاسیم 3
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 30 مرداد، 2015 نخیر ما سرمشق میگیرم ما شاگرد ته کلاسیم اختیار دارین قرار شد خوشنویسیو ادامه بدیناااااااااا 3
Yaser.C 5059 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 قرار مسابقه دست خط داشته باشیم خودتونو آماده کنید:gnugghender: آقا من دکتری مینویسم!!!!! قبوله بیام یا نه؟؟؟؟؟؟ یه رفیق داشتیم خدا رحمتش کنه (بعید میدونم زنده مونده باشه!!) اما همیشه میگفت یاسر تو عددا رو قشنگ مینوسی!!! البته فقط عددا مردید بیاید مسابقه عدد نویسی بذاریم!!!! از یک تا هزار!!!! 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 آقا من دکتری مینویسم!!!!! قبوله بیام یا نه؟؟؟؟؟؟ یه رفیق داشتیم خدا رحمتش کنه (بعید میدونم زنده مونده باشه!!) اما همیشه میگفت یاسر تو عددا رو قشنگ مینوسی!!! البته فقط عددا مردید بیاید مسابقه عدد نویسی بذاریم!!!! از یک تا هزار!!!! iv ;sd fh iv oxd ldj,ki av;j ;ki fhghovi ktv Hov il ldo,hdl ki? باز اینجوری نوشتم:|:icon_pf (34): هر کسی به هر خطی میتونه شرکت کنه بالاخره نفر آخر هم میخوایم نه؟ 3
Yaser.C 5059 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 iv ;sd fh iv oxd ldj,ki av;j ;kifhghovi ktv Hov il ldo,hdl ki? باز اینجوری نوشتم:|:icon_pf (34): هر کسی به هر خطی میتونه شرکت کنه بالاخره نفر آخر هم میخوایم نه؟ آقا ناصر دمت گرم!!!! اصن فک نمیکردم تقبل زحمت کنی و خودت اعتراف کنی تو عدد نویسی خطت به من نمیرسه و آخر میشی!!! مرد یعنی این!!!!!! یه رفیقی داشتیم همیشه میگفت کردا مردن!!!! ما هم که هر دومون کرد.... دیگه نور علی نوره!!! تو عدد نویسی دیگه کسی نبود؟؟؟؟ همین دو نفر بودیم؟؟؟؟؟ من اول و ناصر هم آخر؟؟؟؟ بقیه رتبه نمیخوان این وسطا؟؟؟؟؟؟ 3
yanāl 2221 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 عزیزی میگفت خط آدمی نشان دلشه تبریک میگم به دوستانی که خط شون خوبه 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 افکار پریشون همراه با خط اش! فکر کنم 91 نوشتم برگ اول تقویم ام :| 4
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 1 شهریور، 2015 عزیزی میگفت خط آدمی نشان دلشه تبریک میگم به دوستانی که خط شون خوبه به نقلی صفای خط از صفای دل است 3
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 1 شهریور، 2015 آقا ناصر دمت گرم!!!! اصن فک نمیکردم تقبل زحمت کنی و خودت اعتراف کنی تو عدد نویسی خطت به من نمیرسه و آخر میشی!!! مرد یعنی این!!!!!! یه رفیقی داشتیم همیشه میگفت کردا مردن!!!! ما هم که هر دومون کرد.... دیگه نور علی نوره!!! تو عدد نویسی دیگه کسی نبود؟؟؟؟ همین دو نفر بودیم؟؟؟؟؟ من اول و ناصر هم آخر؟؟؟؟ بقیه رتبه نمیخوان این وسطا؟؟؟؟؟؟ من اول شما دوم ناصر خان سوم 3
ارسال های توصیه شده