MS-engineer 215 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ اینم خطای من دوتای اخری تقریبا جدیدن،بقیه مال سه چهار سال پیشه... خطای سحرخانوم و بچه ها اینجا خیلی زیبا بود 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ سلام میخواستم یه تاپیک در مورد دست خط بچه های انجمن بزنم دیدم این تاپیک هست گفتم خوب چه کاریه هیمجا دستخطم رو میذارم بهتره در ضمن یه خواهش از دوستان عزیز لطف کنن و دست خطشونو بذارن تا یه یادگاری ازشون به جا بمونه و کمتر هم اسپم کنن اینم دست خط من 13 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی قشنگه ناصر دست خطتت افرین داداش گلم چ ناز نوشتی 8 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی قشنگه ناصر دست خطتت افرین داداش گلمچ ناز نوشتی چه جمله ای : ) 6 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک میگم بهتون، خط خیلی قشنگی دارین 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چه جمله ای : ) چه جمله ايه؟ 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چه جمله ايه؟ قشنگه دیگه 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دلیل تغییر نام تاپیک منو کشته میناااا 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دلیل تغییر نام تاپیک منو کشته میناااا نمیدونم چرا یهو یاد این آهنگ ـه : من کشته اتم ای وای / آشفته اتم ای وای افتادم :| کی خونده بود اینو 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ نمیدونم چرا یهو یاد این آهنگ ـه : من کشته اتم ای وای / آشفته اتم ای وای افتادم :| کی خونده بود اینو نمیدونممن تا حالا نشنیدم 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ اینم یادگاری من البته خیلی وقت پیش نوشتم.فک کنم دوسالی بشه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده