سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ یک مهندس نرمافزار برای بیدار کردن افراد خوابآلود دست به ابتکار جالبی زده و ساعت زنگداری طراحی کرده است که در صورت خاموش نکردن زنگ، منفجر میشود. «میشائیل کرومپوس» با الگو گرفتن از بمبهای ساعتی در فیلمهای قدیمی ساعتی زنگدار طراحی کرده است. زمانی که تایمر ساعت به زمان تعیین شده میرسد، شمارش معکوس برای خنثی کردن این بمب ساعتی آغاز میشود و فرد تنها ۱۰ ثانیه زمان دارد که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با قطع کردن یا بیرون کشیدن سیم فیوز، مانع از انفجار ساعت شود. در صورت خواب ماندن و خنثی نکردن زنگ، ساعت با صدای بسیار بلند و ساطع کردن نورهای LED منفجر میشود! بمب ساعتی هیچ گونه آسیب یا خطری برای افراد ایجاد نمیکند و تنها باعث میشود که افراد خوابآلود صبح خود را با صدای انفجار آغاز کنند. کیت این ساعت انفجاری با قیمت ۳۳ دلار عرضه میشود. منبع : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ تا اومد ایران حتما یکیش رو میخرم(البته غیر قابل خنثی بود بهتر بود) 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ تا اومد ایران حتما یکیش رو میخرم(البته غیر قابل خنثی بود بهتر بود) ای تنبل خواب آلود 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ ای تنبل خواب آلود دست ادم که نیست می خوابم دیگه بیدار نمی شم فردا امتحان دارم بازم مشکل خواب دارم و می ترسم بخوابم یه کلاسی هفت ونیم صبح این ترم داشتم چون مطمئن بودم بیدار نمی شم شب قبلش نمی خوابیدم بعدش می یومدم می خوابیدم تا 4 (تا 4 کلاس نداشتم) اکثر جلسه هاشم رفتم 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ دست ادم که نیست می خوابم دیگه بیدار نمی شم فردا امتحان دارم بازم مشکل خواب دارم و می ترسم بخوابم یه کلاسی هفت ونیم صبح این ترم داشتم چون مطمئن بودم بیدار نمی شم شب قبلش نمی خوابیدم بعدش می یومدم می خوابیدم تا 4 (تا 4 کلاس نداشتم) اکثر جلسه هاشم رفتم چه جالب یعنی الانم تا صب بیدار می مونی ؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ چه جالبیعنی الانم تا صب بیدار می مونی ؟ الان فکر نکنم چون بچه ها یه چن تاشون امتحان دارن بهشون می گم تا بیدارم کنن (البته باز تهش یه استرسی هست) این ترم یه کوییز داشتم ساعت 2 خواب موندم 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ الان فکر نکنم چون بچه ها یه چن تاشون امتحان دارن بهشون می گم تا بیدارم کنن (البته باز تهش یه استرسی هست) این ترم یه کوییز داشتم ساعت 2 خواب موندم خب الان چرا بیداری پپپپپپپ برو بخواب , فردا بتونی سر جلسه ذهنتو جم و جور کنی 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ خب الان چرا بیداری پپپپپپپبرو بخواب , فردا بتونی سر جلسه ذهنتو جم و جور کنی قضیه ی اعتیاد به نت در شب امتحانه زیاد اتفاق میوفته:دی مخصوصا درسایی که مطمئنم پاس میشم درست می گی برم بخوابم بهتره ولی سخته :دی 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ قضیه ی اعتیاد به نت در شب امتحانه زیاد اتفاق میوفته:دیمخصوصا درسایی که مطمئنم پاس میشم درست می گی برم بخوابم بهتره ولی سخته :دی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده