pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ امین... قدیمی ترین دوست اینترنتی من عین نامشه امین پره از هنر و آرامشی که تو اون موج می زنه حمایت و برادری اش یه دونه است و دوستی اش فوق العاده در برابر وفاش همیشه شرمنده میشی و از لطف و حمایتش بیشتر!! یکم صبوره و یکم هم عجول گاهی یکم تند می ره تو زود قضاوت کردن ... ولی همیشه هست همیشه خوب همیشه آقا و همیشه پر از حمایت خوشحالم که هستی و دارمت 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ امین...قدیمی ترین دوست اینترنتی من عین نامشه امین پره از هنر و آرامشی که تو اون موج می زنه حمایت و برادری اش یه دونه است و دوستی اش فوق العاده در برابر وفاش همیشه شرمنده میشی و از لطف و حمایتش بیشتر!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یکم صبوره و یکم هم عجول گاهی یکم تند می ره تو زود قضاوت کردن ... ولی همیشه هست همیشه خوب همیشه آقا و همیشه پر از حمایت خوشحالم که هستی و دارمت به بهههههه :hapydancsmil: آبجی بهار گلم مرسی که اومدی و ممنون از تحلیلت و تعریفات سعی میکنم کنترلم رو بیشتر کنم میدونی که خوشحالیت رو آرزو دارم 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ ممنون از تمام دوستانی که شرکت کردن سعی میکنم حرفاشون رو بخاطر بسپارم و ایراداتم رو برطرف کنم :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده