nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ خوب اول مرسی بابت دعوت...اصول حرف اینه که اول مثبت رو بگم پس نذاری به پای مثبت گرایی مطلق! و اما انتقاد از دید من د رمحدوده شناختم ازت: فوق العاده پسر منطقی به نظر میای...در حرف زدنت با دلیل و منطق جلو میری از نحوه صحبت کردنت بسیار خوشم میاد چون کاملاً ریزبینانه جلو میری...میتونم بهت بگم مهندس صنایع عالی میتونستی باشی! در تمامی بحث ها جدی و مصمم هستی...برای شوخی وارد بحث جدی نمیشی و این نقطه قوتت هست. فکر کنم یکی از مسائلی که من در تو نتونستم با روح خودم مطابقتش بدم، این بود که رک هستی و یجورایی شاید این رک بودن نه که بد باشه اما اگر با شناخت از طرف مقابل و همین طور احوال اون همراه باشه بتونه عالی باشه. نکته ای که بالا هم گفتم اما بولدترش کنم اینه که زیاد پیگیر حال فردی که باهاش داری صحبت میکنی نیستی و همین باعث میشه زود رای صادر کنی. دیگه چیزی من به ذهنم نمیرسه فقط در کل من شخصیت جدی تورو بسیار میپسندم 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ سلام بر اوس ادر خودم یعنی این امین یه جیگریه که هنر از تک تک انگشتاش می باره بذا یه انتقاد کوچولو بگم، باقیش هر چی هست، فقط خوبی و مرد بودن و با معرفت بودنته. به نظرم سریع از کوره در می ری، این روی قضاوت بعدیت هم تاثیر می ذاره یه کم روی این کار کن که آرومتر و خونسردتر باشی نه به این معنی که بی تفاوت تر باشی به دور و برت چیزی که من ازت شناختم، بی تفاوتی نسبت به محیط اطراف کلا به گروه خونیت نمی خوره یه کم ساده تر بگیر، این کمک می کنه که آدم با آرامش بیشتری فکر کنه دیگه خلاصه خواستگاری خواستی بری، رو کمک منم حساب کن سلام بر پیمان کبیر فدات شم مرسی از انتقادت ..... بهش فکر میکنم .... و سعیم رو میکنم فقط رفتیم خاستگاری اون قسمت انتقادت رو نگو مرسی که اومدی پیمان جان ایشالا عروسی بعدیت جبران کنم 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ سلام ادر جان راستش من بیشتر با پست های شما برخورد داشتم ، که خیلی هم مفید بودن ..! به نظرم شخصیت فعال و پرکاری دارید؛ و خیلی هم سنجیده رفتار میکنید. . امیدوارم تو همه مراحل زندگی تون پیروز و موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ خوب اول مرسی بابت دعوت...اصول حرف اینه که اول مثبت رو بگم پس نذاری به پای مثبت گرایی مطلق!و اما انتقاد از دید من د رمحدوده شناختم ازت: فوق العاده پسر منطقی به نظر میای...در حرف زدنت با دلیل و منطق جلو میری از نحوه صحبت کردنت بسیار خوشم میاد چون کاملاً ریزبینانه جلو میری...میتونم بهت بگم مهندس صنایع عالی میتونستی باشی! در تمامی بحث ها جدی و مصمم هستی...برای شوخی وارد بحث جدی نمیشی و این نقطه قوتت هست. فکر کنم یکی از مسائلی که من در تو نتونستم با روح خودم مطابقتش بدم، این بود که رک هستی و یجورایی شاید این رک بودن نه که بد باشه اما اگر با شناخت از طرف مقابل و همین طور احوال اون همراه باشه بتونه عالی باشه. نکته ای که بالا هم گفتم اما بولدترش کنم اینه که زیاد پیگیر حال فردی که باهاش داری صحبت میکنی نیستی و همین باعث میشه زود رای صادر کنی. دیگه چیزی من به ذهنم نمیرسه فقط در کل من شخصیت جدی تورو بسیار میپسندم مرسی که قبول کردین در مورد 4 و 5 باید بگم ... بعضی اقات ملاحضه ی طرفم رو میکنم اما این کار باعث میشه طرف به اشتباهش (از نظر من ) پی نبره اما همونطور که بیشتر دوستان گفتن یه مواقعی از کوره در میرم و اونوقت خراب کاری میکنم حرفایی که زدی رو سعی میکنم به خاطر بسپارم و یه فکری براشون کنم بازم ممنون از اومدنت 5 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ خل و چله ! یعنی وقتی دیدی کسی داره زیادی دری و ری میگه و قابل کنترل نیست و هر چی شما میگید دقیقا مخالفشو با چندتا فحش ابدارو کلی منم سنم و ادعا و من میدونم تو نمیدونی تحویلتون میده شک نکنین با امین طرفین جدا از این چیز بازیاش بد جوری با مرامه بدجوری گاهی از غرورش میگذره و فداکاره خیلی مهربون و با محبت دل رحم و تا حد ممکن صبوره ( حدش که بگذره به همون خط های اول مراجعه شود ) در کل باهاش در نیفتی موردی نداره :دی اهان یه چیز دیگه انقدر زود راضی میشه با چند تا زبون بازی که نگو من نمیگما خودش میدونه حالا باز به بعد جدیدی از شخصیت چیزت دست پیدا کردم میام میگم مخلص 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ سلام ادر جان راستش من بیشتر با پست های شما برخورد داشتم ، که خیلی هم مفید بودن ..! به نظرم شخصیت فعال و پرکاری دارید؛ و خیلی هم سنجیده رفتار میکنید. . امیدوارم تو همه مراحل زندگی تون پیروز و موفق باشید سلام فاطمه جان مرسی که اومدی و نظر دادی با آرزوی موفقیت شما 4 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ با عرض سلام خدمت دوستان همیشه بر این باور بودم که تاپیک های تحلیل شخصیت جایی برای تعارف تیکه پاره کردن هستن:icon_razz: یه جورایی انگار میخوایم از دوستمون جلوی دیگران تعریف کنیم ... مثلا رفتیم براش خاستگاری :icon_pf (34): اما جدیدا متوجه تاثیرات خوبش هم شدم .... که البته به شرظی تاثیر مثبت داره که شخص تحلیل کننده بدون تعارف کردن و ملاحضه تمام نظراتش رو بیان کنه از اونجایی که همیشه دوست داشتم دیگران ایرادتم رو بگن تا اونها رو اصلاح کنم و با توجه به اینکه چند سالی با شما دوستانم بودم و تا حدودی به جنبه هایی از شخصیت من پی بردید ازتون درخواست میکنم نکات مثبتی که فکر میکنید باید بیشترشون کنم و نکات منفی ای که فکر میکنید باید حذفشون کنم رو اینجا بگید مطمئن باشید این حرفها میتونه روی زندگی من تاثیرات مثبتی داشته باشه پس بی تعارف و تا اونجا که میتونید انتقادی ، من رو تحلیل کنید اگه نصیحتی هم دارید که برای من مناسب باشه لطفا دریغ نکنید پیشاپیش از حضورتون سپاسگذارم:icon_gol: به به به سلامممممم اخه امین تو که میدونی مااا چقدر دوست داریم ... پس حرفی واسه گفتن نیست چون همش میشه تعریف ... جدااا عیبی ندیدم .. خودت میدونی یکی از کسایی هستیی که همیشه باهات درد دل کردم چون هم درد بودیم .... خیلی خیلی چاکریم ... اهااااااااااااا یه چی پیداا کردممم من از مرسی بدمم میاد امین زیاد استفاده میکنه هر چقدرمم بهش می گم نگو نوکرتم بازم میگه 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ خل و چله ! یعنی وقتی دیدی کسی داره زیادی دری و ری میگه و قابل کنترل نیست و هر چی شما میگید دقیقا مخالفشو با چندتا فحش ابدارو کلی منم سنم و ادعا و من میدونم تو نمیدونی تحویلتون میده شک نکنین با امین طرفین جدا از این چیز بازیاش بد جوری با مرامه بدجوری گاهی از غرورش میگذره و فداکاره خیلی مهربون و با محبت دل رحم و تا حد ممکن صبوره ( حدش که بگذره به همون خط های اول مراجعه شود ) در کل باهاش در نیفتی موردی نداره :دی اهان یه چیز دیگه انقدر زود راضی میشه با چند تا زبون بازی که نگو من نمیگما خودش میدونه حالا باز به بعد جدیدی از شخصیت چیزت دست پیدا کردم میام میگم مخلص ............... بیا یاهو تااز این سوء تفاهما درت بیارم خیلی سالاری بازم بیا اینورا 4 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ درود بر سالار خودم .. خب از نظر اخلاق عمومي اجتماعي ، طوري هستين كه در اولين برخورد آدم رو به خاطر گشاده رويي و اخلاق بازتون آدم رو به خودتون جذب ميكنيد ... از معدود كساني بوديد كه در مورد من اختلاف سني و " فنچ " بودن رو كمتر مورد توجه قرار داديد و براي من كه خيلي نكته ي خوبي به نظر مياد ... عجول هستيد ... مثلا يكهو تصميم ميگيريد بريد و مدت ها خودتون رو از انظار ( ! ) پنهان ميكنيد و دوباره يكهو ظهور ميكنيد دي در ارتباط با بالايي ،بي ربط نيست كه بگم تا حدودي در وهله ي اول احساساتي تصميم ميگيريد و در بعضي موارد زود واكنش نشون ميديد ...ممكن بعضي وقت ها حرفي درست رو با ظاهري تند و تيز بگند ولي ديدم كه به اون زبان تيز بيشتر توجه كرديد ... ولي اصلا نميگم غير منطقي هستيد ، فقط بعضي وقتا احساسات روي منطقتون رو ميپوشونه ... يه مورد كه ريشه اش رو واقعا نميدونم چي ولي برام سوال كه چرا اين قدر در رشته ي تحصيليتون علاقه رو لگد مال كرديد ؟ طوري كه وقت گران بها رو از دست داديد ... البته سالار شما شرايط خودتون رو ميدونم نه من ولي من در مورد نتيجه ي اون تصميم نظر دادم ( كه شايد كار اشتباهيي باشه ) البته اين طور كه گفته ايد در زندگيتون تغيير و تحولاتي داشته ايد ... هر چي به ذهنم اومد گفتم ديگه ... توش حتما موارد اشتباهي هست پس ... اين هم نظر من سالار ... 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ به به به سلامممممم اخه امین تو که میدونی مااا چقدر دوست داریم ... پس حرفی واسه گفتن نیست چون همش میشه تعریف ... جدااا عیبی ندیدم .. خودت میدونی یکی از کسایی هستیی که همیشه باهات درد دل کردم چون هم درد بودیم .... خیلی خیلی چاکریم ... اهااااااااااااا یه چی پیداا کردممم من از مرسی بدمم میاد امین زیاد استفاده میکنه هر چقدرمم بهش می گم نگو نوکرتم بازم میگه سلام جیگر فدات شم از م*** هم بدت میومد؟ ای بابا اصلا یادم نبود سعی میکنم نگم ممنون که اومدی 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ درود بر سالار خودم .. خب از نظر اخلاق عمومي اجتماعي ، طوري هستين كه در اولين برخورد آدم رو به خاطر گشاده رويي و اخلاق بازتون آدم رو به خودتون جذب ميكنيد ... از معدود كساني بوديد كه در مورد من اختلاف سني و " فنچ " بودن رو كمتر مورد توجه قرار داديد و براي من كه خيلي نكته ي خوبي به نظر مياد ... عجول هستيد ... مثلا يكهو تصميم ميگيريد بريد و مدت ها خودتون رو از انظار ( ! ) پنهان ميكنيد و دوباره يكهو ظهور ميكنيد دي در ارتباط با بالايي ،بي ربط نيست كه بگم تا حدودي در وهله ي اول احساساتي تصميم ميگيريد و در بعضي موارد زود واكنش نشون ميديد ...ممكن بعضي وقت ها حرفي درست رو با ظاهري تند و تيز بگند ولي ديدم كه به اون زبان تيز بيشتر توجه كرديد ... ولي اصلا نميگم غير منطقي هستيد ، فقط بعضي وقتا احساسات روي منطقتون رو ميپوشونه ... يه مورد كه ريشه اش رو واقعا نميدونم چي ولي برام سوال كه چرا اين قدر در رشته ي تحصيليتون علاقه رو لگد مال كرديد ؟ طوري كه وقت گران بها رو از دست داديد ... البته سالار شما شرايط خودتون رو ميدونم نه من ولي من در مورد نتيجه ي اون تصميم نظر دادم ( كه شايد كار اشتباهيي باشه ) البته اين طور كه گفته ايد در زندگيتون تغيير و تحولاتي داشته ايد ... هر چي به ذهنم اومد گفتم ديگه ... توش حتما موارد اشتباهي هست پس ... اين هم نظر من سالار ... درود بر مهرزاد گل که با سن کمش چیزی از همسنای ما کم نداره کاش این انتقاداتت رو زوتر میگفتی یعنی چرا تا الان چیزی نگفته بودی؟ اون حرف تند و تیز رو برام بیشتر بازش کن اگه دوست داری اینجا بگو و اگه هم نه تو پیام خصوصی برام جالب شد درباره ی تصمیمی شغلی و تحصیلی ای که گرفتم خیلی عوامل دخیلند زمان مشخص میکنه که اشتباه بود یا نه اما حق با توئه الان کلی دارم تلاش میکنم که راه کج رفته رو اصلاح کنم .... و ای کاش از اول راه درست رو میرفتم ... البته .... بازم شرایط هر کسی یه جوره .... مرسی از توجهت خیلی عالی بود 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ سلام عمو ادر ...مرسی از دعوتت خب با شناختی ک تواین دنیای مجازی ازت پیدا کردم بنظرم آدم مودب و آرومی هستی خوش برخورد و اجتماعی هرچی فک میکنم ی انتقادی کنم ازت چیزی پیدا نمیشه حالا باز سعی میکنم میام انتقاد میکنم:gnugghender: همیشه پیروز و موفق باشی....... 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ سلام عمو ادر ...مرسی از دعوتت خب با شناختی ک تواین دنیای مجازی ازت پیدا کردم بنظرم آدم مودب و آرومی هستی خوش برخورد و اجتماعی هرچی فک میکنم ی انتقادی کنم ازت چیزی پیدا نمیشه حالا باز سعی میکنم میام انتقاد میکنم:gnugghender: همیشه پیروز و موفق باشی....... سلام یکتا جونم مرسی که اومدی حالا خوب فکر کن ببین انتقادات چیا وارده و بیا بگو دیگهه سلامت باشی بازم ممنون 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ سلام امین جان ممنونم که دعوتم کردی پسر عاقلی هستی ولی گاهی اوقات خیلی نا امید به نظر میرسی و سعی میکنی یه چیز منفی پیدا کنی تا ذهنتو بهش مشغول کنی زندگی رو زیاد سخت نمیگیری و این بستگی به اوضاع روحیت داره..... پرتوقع به نظر نمیای ولی دوس داری اگه حرفی میزنی بقیه بهش گوش کنن و عمل کنن. منطقی هستی اگه کسی حرفی بزنه و باب میل تو نباشه باهاش خیلی بحث نمیکنی و کنار میای تا اعصابت بهم نریزه..... نمیدونم تا چه حدی درست گفتم ولی در کل شخصیت مثبتی داری....... 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ اهل بیان کردن و تایپ کردن تحلیل شخصیت کسی نیستم و در واقع نمیتونم نوشتاری بیانش کنم.فقط چند نفر هستند که اگر نواندیشان و حتی انجمن ها ی اینترنتی به ذهنم بود سریع این افراد به یادم میاند.و eder جز اون ها هست.از کسانی هست که ارزشش را داره که تاپیکش را دنبال کرد و همه پست هایش را خوند.حیف که دیگه کمتر وقت میکنم نت بیام و دیگه کمتر تو مود نت هستم 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ سلام امین جان ممنونم که دعوتم کردی سلام فاطیما جان ممنون که قبول کردی پسر عاقلی هستی ولی گاهی اوقات خیلی نا امید به نظر میرسی و سعی میکنی یه چیز منفی پیدا کنی تا ذهنتو بهش مشغول کنی زندگی رو زیاد سخت نمیگیری و این بستگی به اوضاع روحیت داره..... پرتوقع به نظر نمیای ولی دوس داری اگه حرفی میزنی بقیه بهش گوش کنن و عمل کنن. ... منطقی هستی اگه کسی حرفی بزنه و باب میل تو نباشه باهاش خیلی بحث نمیکنی و کنار میای تا اعصابت بهم نریزه..... .... بستگی داره .... نمیدونم تا چه حدی درست گفتم ولی در کل شخصیت مثبتی داری....... لطف دادی ممنون که اومدی 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ اهل بیان کردن و تایپ کردن تحلیل شخصیت کسی نیستم و در واقع نمیتونم نوشتاری بیانش کنم.فقط چند نفر هستند که اگر نواندیشان و حتی انجمن ها ی اینترنتی به ذهنم بود سریع این افراد به یادم میاند.و eder جز اون ها هست.از کسانی هست که ارزشش را داره که تاپیکش را دنبال کرد و همه پست هایش را خوند.حیف که دیگه کمتر وقت میکنم نت بیام و دیگه کمتر تو مود نت هستم درود بر دانیال عزیز از قدیمی ترین دوستای اینترنتی مرسی که اومدی و شرمنده کردی سعی کن بیشتر بیای ببینیمت 4 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ سلام اوستا ادر خوبی ؟ رک و رو راست بگم تا به حال نکته ی منفی در شما ندیدم ایشا الله موفق باشی 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ سلام اوستا ادرخوبی ؟ رک و رو راست بگم تا به حال نکته ی منفی در شما ندیدم ایشا الله موفق باشی درود بر سید گل فدات فکر کنم منو اصلا ندیدی پس مرسی که اومدی 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ دوباره سلام خب خیلی از پست ها رو خوندم و این برداشتم بود مودب پرتلاش زود جوش میاری اما این به این معنا نیست که ادم بی منطقی هستی رکی رفیق با مرامی هستی بزرگتر از سنت که نمی دونم چند ساله رفتار می کنی از تغییر نمی ترسی هر چند بزرگ اینا برداشت هام بود تایید می کنی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده