شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ ظرف روزهاي گذشته يک نامه الکترونيک از سوي يک منبع ناشناس حاوي يک ويروس مخرب به رايانامهها (ايميل) بسياري از ايرانيان ارسال شده که هدف آن تخريب غيرقابل بازيابي دادهها و اختلال در سامانه فناوري اطلاعات کشور بوده است. اين رايانامه با عنوان انگليسي "من از تو عکسي دارم؛ عکس ضميمه را چک کن ببين آيا خودت هستي يا خير؟" به همراه فايل ضميمه اي با نام "img9807.zip" حاوي بدافزاري از نوع wiper ، کل اطلاعات رايانه شما را نابود ميکند. پيشنهاد ميشود کاربران ايراني اينترنت، ضمن مراقبت در نخستين فرصت، نسبت به امنسازي رايانههاي خود و تقويت و بروزرساني سامانههاي هشدار دهنده و ويروسياب اقدام كنند و بلافاصله از اطلاعات ديسک سخت و سرويسهاي تحت شبکه خود، پشتيبان بگيرند. منبع : شرق 17 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ عجب نميدونستم ولي من همين ديشب يه بك آپ از سيستمم گرفتم و الان دارم ويندوز نصيب ميكنم. 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ عجبنميدونستم ولي من همين ديشب يه بك آپ از سيستمم گرفتم و الان دارم ويندوز نصيب ميكنم. خب تا کلیک نکنی رو اون نوشته که ویروسی نمیشه من ایمیلام و با گوشی چک کردم 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ چرا این ویروس واسه من ارسال نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!منم میخواممممم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ چرا این ویروس واسه من ارسال نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!منم میخواممممم :w58: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ من که همه ایمیل هامو چک میکنم البته فایر وال هم دارم نمیدنم بگیره یا نه 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ مگه خود ایمیل چک نمیکنه که ویروس داره یا نه ؟ وقتی میخوای دانلود کنی توسط انتی ویروس یاهو چک میشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده