رفتن به مطلب

گپ و گفتگوی معدنچیان بعد از کنکور

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

سلام بچه ها

اولا چرا اینجا اینقدر خلوت شده ادم دلش میگیره !!!!!!!!!!!!!!!!!111111

شماها هیچ کدوم ارشد ندادین! رتبه هاتون در چه وضعن؟

• Like 6
ارسال شده در

الان همه تو جو امتحان و فرجه ایم:ws3:

کنکورم فقط مجاز شدم :whistle:

• Like 6
ارسال شده در

امروز چند تا از بچه های 87 مون رو دیدم، با اینکه اوایل ترم 7 کنکور داده بودن ولی واقعا کارشون درست بود!

یکی از بچه ها 14 اکشتاف، یکی 40 اکتشاف، یکی 37 اکتشاف آورده ( فعلا این قدر می دونم ) این رو هم در نظر بگیرید اینا اولین ورودی های مهندسی معدن - اکتشاف دانشگاه صنعتی ارومیه بودن . . .

• Like 4
ارسال شده در
امروز چند تا از بچه های 87 مون رو دیدم، با اینکه اوایل ترم 7 کنکور داده بودن ولی واقعا کارشون درست بود!

یکی از بچه ها 14 اکشتاف، یکی 40 اکتشاف، یکی 37 اکتشاف آورده ( فعلا این قدر می دونم ) این رو هم در نظر بگیرید اینا اولین ورودی های مهندسی معدن - اکتشاف دانشگاه صنعتی ارومیه بودن . . .

بچه های ما 10 فرآوری و 17 مکانیک سنگ اوردن:w16:

• Like 2
ارسال شده در

بچه های ما هم 1 مکانیک سنگ و 1استخراج 16 فراوری اوردن

• Like 5
ارسال شده در

عههه

دمشون گرم :a030:

• Like 4
ارسال شده در

wow!

اگه همه ورودی هاتون اینجوری باشن من نظرم عوض شد نمی خوام انتقالی بگیرم :ws3: تو دانشگاه خودمون خفن کلاسم اونجا زپرتی میشم!

• Like 2
ارسال شده در
wow!

اگه همه ورودی هاتون اینجوری باشن من نظرم عوض شد نمی خوام انتقالی بگیرم :ws3: تو دانشگاه خودمون خفن کلاسم اونجا زپرتی میشم!

:ws3:نه واقعا سال بعدم انشا.. از ورودی های ما دو سه نفر هستن که مطمینم تک رقمی میشن شما هم خودتو دست کم نگیر:w16:

• Like 3
ارسال شده در

125:sigh:رفت سال دیگه.....:banel_smiley_4:

• Like 5
ارسال شده در
125:sigh:رفت سال دیگه.....:banel_smiley_4:

eeeeeeeeاخه من شنیدم تا250میشه قبول شد:ws38:

• Like 2
ارسال شده در
eeeeeeeeاخه من شنیدم تا250میشه قبول شد:ws38:

:ws3:نه بابا راست میگی ؟؟؟؟حدود600 تا بیاد روش چی اونم قبوله:ws3:واقعا چه قکری کردی منه سربازی تازه تموم شده رتبمم بشه 125 بابا ارشد نحواستیم کو پووووول پیدا کردی من و صدا کن کش پولا دسته منه:w02:

• Like 3
ارسال شده در
:ws3:نه بابا راست میگی ؟؟؟؟حدود600 تا بیاد روش چی اونم قبوله:ws3:واقعا چه قکری کردی منه سربازی تازه تموم شده رتبمم بشه 125 بابا ارشد نحواستیم کو پووووول پیدا کردی من و صدا کن کش پولا دسته منه:w02:

:w58::ws52::w58:

• Like 1
ارسال شده در

رتبه 17 فرآوری و 33 استخراج هم داشتیم مهرناز

• Like 3
ارسال شده در

امسال نسبت به پارسال سوالات واقعا فرق کرده بود، اما معدن دانشگاه ارومیه مثل هرسال خوب بوده.

• Like 3
ارسال شده در
رتبه 17 فرآوری و 33 استخراج هم داشتیم مهرناز

واقعا!نمیدونستم :ws3:کیا هستن؟

• Like 2
  • اضافه کردن...