**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ سلام بچه ها اولا چرا اینجا اینقدر خلوت شده ادم دلش میگیره !!!!!!!!!!!!!!!!!111111 شماها هیچ کدوم ارشد ندادین! رتبه هاتون در چه وضعن؟ 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ الان همه تو جو امتحان و فرجه ایم کنکورم فقط مجاز شدم 6 لینک به دیدگاه
hirt 492 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ امروز چند تا از بچه های 87 مون رو دیدم، با اینکه اوایل ترم 7 کنکور داده بودن ولی واقعا کارشون درست بود! یکی از بچه ها 14 اکشتاف، یکی 40 اکتشاف، یکی 37 اکتشاف آورده ( فعلا این قدر می دونم ) این رو هم در نظر بگیرید اینا اولین ورودی های مهندسی معدن - اکتشاف دانشگاه صنعتی ارومیه بودن . . . 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ امروز چند تا از بچه های 87 مون رو دیدم، با اینکه اوایل ترم 7 کنکور داده بودن ولی واقعا کارشون درست بود!یکی از بچه ها 14 اکشتاف، یکی 40 اکتشاف، یکی 37 اکتشاف آورده ( فعلا این قدر می دونم ) این رو هم در نظر بگیرید اینا اولین ورودی های مهندسی معدن - اکتشاف دانشگاه صنعتی ارومیه بودن . . . بچه های ما 10 فرآوری و 17 مکانیک سنگ اوردن 2 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ بچه های ما هم 1 مکانیک سنگ و 1استخراج 16 فراوری اوردن 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ بچه های ما هم 1 مکانیک سنگ و 1استخراج 16 فراوری اوردن عههه دمشون گرم 4 لینک به دیدگاه
hirt 492 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ بچه های ما هم 1 مکانیک سنگ و 1استخراج 16 فراوری اوردن wow! اگه همه ورودی هاتون اینجوری باشن من نظرم عوض شد نمی خوام انتقالی بگیرم تو دانشگاه خودمون خفن کلاسم اونجا زپرتی میشم! 2 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ wow!اگه همه ورودی هاتون اینجوری باشن من نظرم عوض شد نمی خوام انتقالی بگیرم تو دانشگاه خودمون خفن کلاسم اونجا زپرتی میشم! نه واقعا سال بعدم انشا.. از ورودی های ما دو سه نفر هستن که مطمینم تک رقمی میشن شما هم خودتو دست کم نگیر 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ 125:sigh:رفت سال دیگه..... 5 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ 125:sigh:رفت سال دیگه..... eeeeeeeeاخه من شنیدم تا250میشه قبول شد 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ eeeeeeeeاخه من شنیدم تا250میشه قبول شد نه بابا راست میگی ؟؟؟؟حدود600 تا بیاد روش چی اونم قبولهواقعا چه قکری کردی منه سربازی تازه تموم شده رتبمم بشه 125 بابا ارشد نحواستیم کو پووووول پیدا کردی من و صدا کن کش پولا دسته منه 3 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ نه بابا راست میگی ؟؟؟؟حدود600 تا بیاد روش چی اونم قبولهواقعا چه قکری کردی منه سربازی تازه تموم شده رتبمم بشه 125 بابا ارشد نحواستیم کو پووووول پیدا کردی من و صدا کن کش پولا دسته منه 1 لینک به دیدگاه
سکوت بره ها 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ رتبه 17 فرآوری و 33 استخراج هم داشتیم مهرناز 3 لینک به دیدگاه
سکوت بره ها 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ امسال نسبت به پارسال سوالات واقعا فرق کرده بود، اما معدن دانشگاه ارومیه مثل هرسال خوب بوده. 3 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ رتبه 17 فرآوری و 33 استخراج هم داشتیم مهرناز واقعا!نمیدونستم کیا هستن؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده