masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ سلام من یه پایگاه داده دارم که قبلا نوشته شده ،تمام ی ها در این پایگاه عربی هست . من میخوام فارسیشون کنم دستور برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام استفاده کردم replace رو ارور گرفت . کسی میدونه چطوری میشه این کارو کرد ؟ 2 لینک به دیدگاه
AQT789 188 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ مطمئنید replace اینجوری استفاده میشه ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعدش میشه بگید چرا میخواهید اینکارو انجام بدید ؟ دلیل خاصی داره ؟ 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ مطمئنید replace اینجوری استفاده میشه ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعدش میشه بگید چرا میخواهید اینکارو انجام بدید ؟ دلیل خاصی داره ؟ من اون دستور رو از جایی دیدم ، نتیجه گرفته بود . برای همین تستش کردم . حالا اینی که شما گفتینو تست میکنم . مرسی دلیل : چون اون کسی که پایگاه رو تایپ کرده در کمال با دقتی ! گاهی ی عربی زده گاهی فارسی . در نتیجه توی سرچ نتیجه درستی بهم نمیده . دستورات رو هم باید عربی بنویسم هم فارسی که با توجه به اینکه بعضی مقادیر از dropdown میاد نمیشه . 2 لینک به دیدگاه
AQT789 188 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ خواهش میکنم راستش من کاری به چیزی که توی دیتابیس ثبت شده ندارم قبل کوتیشن یک N اضافه میکنم همه چی درست میشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ خواهش میکنم راستش من کاری به چیزی که توی دیتابیس ثبت شده ندارم قبل کوتیشن یک N اضافه میکنم همه چی درست میشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام n باعث میشه کاراکتر های مثل فارسی به صورت درست ذخیره بشن نه به صورت ؟؟؟ . x چیزیه که تایپ میشه و اگر صفحه کلید یا فونت شما ی رو به صورت عربی وارد کنه ، همین جوری هم در دیتا بیس ذخیره میشه . بدتر از اون وقتیه که شروط where رو از کاربر بگیرید . 2 لینک به دیدگاه
AQT789 188 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ n باعث میشه کاراکتر های مثل فارسی به صورت درست ذخیره بشن نه به صورت ؟؟؟ . x چیزیه که تایپ میشه و اگر صفحه کلید یا فونت شما ی رو به صورت عربی وارد کنه ، همین جوری هم در دیتا بیس ذخیره میشه . بدتر از اون وقتیه که شروط where رو از کاربر بگیرید . ممنون از توضیحاتتون 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ مشکل حل شد : راه حل ها : 1. می توانیم با دستور برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این کار رو انجام بدیم. 2. از script زیر استفاده کرد . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با استفاده زا این اسکریپ لازم نیس تک تک خودمون دستی دستور را ویرایش کنیم . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ اگر asp.net کار میکنید و میخواین که کاربر اگر ی ها یا ک ها رو مطابق با استاندار شما وارد نکرد ، تصحیح انجام بشه میتوانید از این HttpModule زیر استفاده کنید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نحوه استفاده : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده