رفتن به مطلب

اتاق فکر

ارسال های توصیه شده

سلام و خسته نباشید به همه دوستان خوب نو اندیشانی:icon_gol:

چند وقتی بود که میخواستم پیشنهاد وجود یک اتاق فکر رو در تالار بدم...جایی که بتونیم با همیاری همدیگر مسائلی رو که برای هرکدوم از ما ممکنه در کار یا درس پیش بیاد رو حل و بهشون رسیدگی کنیم.

امیدوارم همه دوستان همکاری خوبی رو در این اتاق فکر داشته باشیم.

به امید موفقیت روز افزون.:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

با اجازه دوستان اولین موضوع رو خودم بیان میکنم....

در رابطه با کارم به یک سری فرم هایی نیاز دارم که در سازمان ها یا واحد های تولیدی و خدماتی وجود دارن،برای مثال انواع فرم های اداری از جمله فرم های اطلاعات پرسنلی.در همه زمینه های اداری ،مالی و تولید و فروش که در بایگانی اسناد کاربرد دارند.بعنوان مثال چه فرم هایی در تولید استفاده میشوند و...

از شما درخواست دارم در صورتیکه هرگونه فرمی در این زمینه در سازمان،کارخانه و یا در آرشیو خودتون دارین برای من ارسال فرمایید.

با تشکر مجدد:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

حتما مهندس خوشفکر عزیز:w16:

خوشحالم که خوشتون اومد....:a030:

ببین یه سری فرم هایی هستن که بسته به نوع سازمان فرق دارن...من میخوام نمونه ای از انواع فرم هایی رو که ممکنه هر کسی در زمینه های مختلف اداری،مالی ،تولیدی و فروش یه سازمان ،کارخونه یا شرکت داره رو با کمک دوستان خوبم من جمله مهرداد خان کبیر بررسی تا بتونم فرمهایی رو که برای سازمان خودم نیاز دارم ،طراحی کنم..اینطوری یه نمونه فرم دیگه خواهیم داشت....

• Like 3
لینک به دیدگاه
حتما مهندس خوشفکر عزیز:w16:

خوشحالم که خوشتون اومد....:a030:

ببین یه سری فرم هایی هستن که بسته به نوع سازمان فرق دارن...من میخوام نمونه ای از انواع فرم هایی رو که ممکنه هر کسی در زمینه های مختلف اداری،مالی ،تولیدی و فروش یه سازمان ،کارخونه یا شرکت داره رو با کمک دوستان خوبم من جمله مهرداد خان کبیر بررسی تا بتونم فرمهایی رو که برای سازمان خودم نیاز دارم ،طراحی کنم..اینطوری یه نمونه فرم دیگه خواهیم داشت....

اهان یعنی میخوای بازنویسی کنی ؟

بعد خودت تو چه سازمانی هستی خب؟:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
وااااااااااااای:ws28:

چرا همچین میخندی؟ مشکوک میزنی خب...:ws28:

الان تو ذهنت چی بود اینجوری خندیدی؟:ws3:

هیچی جان هستی

من همیشه اینطوری میخندم:ws3:

به خودت شک داریا:w02:

لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...
سلام خدمت دوستان

کسی میدونه شرایط کار تو عسلویه به چه شکلیه اوضا و احوالش چطوره؟؟؟

یه سر اینجا بزن...بچه های برق یه خورده صحبت کردن در این مورد...شاید به دردت بخوره...

http://www.noandishaan.com/forums/thread86846.html

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...