Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 26 مرداد، 2012 سلامی گرم و آتشین بر جمیع کاربران محترم نواندیش.هوا گرمه. هندونه بزنید خنک شید. :(50): بخورید خنک شید جیگرتون حال بیاد که کار خیلی مهمی تو این تاپیک داریم.اما از این هندونه ها به سمانه ندید. میخوایم بسوزونیمش تو این گرمای تابستون تا حالش جا بیاد. 3
Abolfazl_r 20780 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2012 چه حالی میده بعد از خوردن یه هندونه خنک و تگری سمانه رو به آتیش بکشی. خب چراغ اول و خودم روشن میکنم. 1 - خودتونو به طور کامل معرفی کنید برای بچه ها. سن؟ نام و نام خانوادگی؟ محل سکونت؟ محل تحصیل؟ وضعیت تحصیلی؟ وضعیت شغلی و درآمد؟ و بقیه مسائلی که فکر میکنید لازمه. 2 - یادت میاد تو مهندسان هر روز هزارتا تاپیک عکس میزدی؟ 3 - نظرت راجع به نواندیشان چیه؟ بابت وقتی که در سایت صرف میکنید راضی هستید؟ 4 - نظرتون راجع به من چیه؟ 5 - نظرتون راجع به اینایی که میگم چیه؟ ممد ای پوست تخمه مهندسی برق مسابقه ژیمناستیک 6 - چرا من فکر میکنم شما یک دختر سبزه لاغراندام پرتلاش هستید؟ 7 - دیگه سوالام تموم شد. 3
Avenger 19333 ارسال شده در 26 مرداد، 2012 ابولفضل همچین سوال میپرسی که برای بقیه سوال کم میاد تا حالا نام کار بریت رو عوض کردی اگه یه هفت تیر بذارن بالای سرت که نام کاربیت رو عوض چه اسمی رو انتخاب میکنی فلفل بیشتر اتیش میزنه یا صندلیه داغ 3
pianist 31129 ارسال شده در 26 مرداد، 2012 سلام انقدر کم میای که آدم اصلا نمیدونه چی باید بپرسه... 1. چرا انقدر فعالیتت کم شده؟ 2. هنوز باشگاه میری و فعالیت میکنی یا نه؟ 3. چرا من بسختی یادم میاد تورو؟؟ 4. نظرت در مورد دنیای مجازی چیه؟؟ مرسی موفق باشی 2
Abolfazl_r 20780 مالک ارسال شده در 2 شهریور، 2012 متاسفانه سمانه عزیز در صندلی داغ خودشون در موعد مقرر شرکت نکردن. این تاپیک بسته میشه.
ارسال های توصیه شده