afra68 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ خب بچه هااااا من یه بیت میگم و یک کلمه از بیت رو انتخاب میکنم شما باید با اون کلمه بیت بعدی رو بگین! .. سرایی را که صاحب نیست ویرانیست معمارش دل بی عشق میگردد خراب آهسته آهسته! کلمه من: "عشق" 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ خوشا طلعت رویت دمید همچون مهر تمام شد شب جانکاه بی قراری عشق تو آمدی و در خانه را نمودی باز برون کشیدی این واله حصاری عشق مهر... لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ پیش از اینت بیش از این اندیشه ی عشاق بود مهرورزی تو با ما شهره ی عشاق بود لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ انگار که یک کوه سفر کرده از این دشت اینقدر که خالی شده بعد از تو جهانم (مادر) لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ داد معشوقه به عاشق پیغام که کند مادر تو با من جنگ (غنچه) لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ تاب بنفشه می دهد طره دلگشای تو پرده غنچه می درد خنده دلگشای تو ای گل خوش نسیم من، بلبل خویش را مسوز کز سر صدق می کند، شب همه شب دعای تو خنده لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ خنده کن تا جای خون در من عسل جاری کنی بهترین محصول ها مخصوص کندوهای توست طوفان لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۹ امشب اگر یاری کنی ای دیده طوفان می کنم آتش به دل می افکنم دریا به دامان می کنم زنجیر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده