mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ اینم یه کیک بسیووووووووور خوشمزه برای افراد معتاد به شکلات تلخ قبل از هر چیزی بگم، این اندازه هایی که میگم ، 4 تا کیک بهتون میده، با توجه به تعدادی که میخواین درست کنید، تعدادش رو خودتون تغییر بدین. بریم سراغ مواد لازم: شکلات تلخ 120- 110 گرم (من از 12 عدد شکلات پارمیدا 72 درصد استفاده کردم) کره 80 گرم تخم مرغ 2 عدد زرده تخم مرغ 1 عدد وانیل 1 ق چ پودر قهوه یک دوم ق چ شکر مقداری (حدود 3-4 ق غ) آرد 2 ق غ کره و پودر کاکائو به میزان لازم بستنی وانیلی (به میزان لازم) طرز تهیهههههههههه: خب همونطوری که گفتم ، من از 12 تا شکلات پارمیدا 72 درصد استفاده کردم، البته میتونین با درصد پایینتر درست کنید، اگر به طعم تلخی زیاد عادت ندارین، 50 تا 55 درصد بزنین. اگر به خاطر اندازه اش، دوست داشته باشین ، بگید بعدا از شکلات عکس میگیرم که ببینید هر کدوم اندازه اش چقده. شکلاتها رو توی یه ظرفی بریزین و بذارین روی بخار کتری آب بشه (یا حدودا بین 20 تا 30 ثانیه توی ماکروفر) - بعد که شکلاتها مذاب شدن، کره رو بهش اضافه کنید. (انقد این مواد خوشمزه اس که نمیذاره ناخنک نزنین ولی جلوی خودتونو بگیرین! پیش خودمون بمونه، من عمرا بتونم!) اگر معتاد تشریف دارین که به این ترکیب پودر قهوه رو اضافه کنید، وگرنه میتونین ازش صرف نظر کنین! این از این ترکیب متاسفانه بازم به علت عجله نشد از مراحل کار عکس بگیرم! دفعه ی بعدی حتما این کار را خواهم کرد حالا تخم مرغ ها + زرده + شکر + وانیل رو توی ظرفی با همزن خوبِ خوب بزنید (کاملا کرم رنگ بشه و کف میکنه) ، بعد از این مرحله، مخلوط شکلاتتونم از گرماش افتاده، به این مواد اضافه کنید. حالا آردتون رو الک کنید و به این مواد اضافه کنید و باز هم هم بزنین (قاشق چوبی) خب دیگه کار تمومه نوبت میرسه به قالب! این مهم ترین قسمت کاره، اگه قالب فنجونی یا رَمِکین (Ramekin) (قالبهای پخت تارت و سوفله) (شکلهای زیر چند نمونه رمکین هستش) دارین که مشکلی نیست، میریزین توش، وگرنه نگران نباشید! من اینجام خب، اگه مثه من هنوز رمکین ندارین نگران نباشید! من توی فنجون چینی درست کردم منتها باید فنجونتون ضخیم باشه هااا، توی این سرویس صبحانه خوریها هستن، از اونا درست کردم. قالب رو خوب چرب کنید و برای اینکه خیلی خیلی راحت کیک جدا بشه، کاملا دور تا دور و کف فنجونها رو با پودر کاکائو بپوشونید. قالبها که آماده شدن، نصف فنجونها رو با موادتون پر کنید. فر رو هم که از قبل روشن کردین! روی 210 درجه سانتیگراد میذارین کیکتون خیلی سریع آماده میشه ، باید حواستون باشه که بین 7 تا 10 دقیقه آماده اس!!! منتها نیس همه ی فرها استاندارد ساخته میشن!! شک نکنید که مال همتون همین تایم رو میبره (مال خودم نزدیک یک ربع موند تا درست شد!) حالا از کجا باید بفهمیم که همون 7-10 دقیقه کافیه یا بیشتر؟؟؟ اینو بگم که تا 7 دقیقه اصلا بهش کاری نداشته باشین و بذارین برای خودش توی فر صفا کنه بعد از این زمان من چراغ فر رو دیگه روشن کردم و مراقب بودم که کی درست میشه؟؟؟ درست شدنش هم به این صورته که ببینین موادتون پف میکنه و بالا میاد و یه لایه ی روی کیک بسته میشه (اون حالت مذاب رو نباید روی کیک داشته باشه) هر وقت که پف کرد کیکتون و یه لایه روش بست، سریع دیگه درش بیارین (اگه در نیارین مواد مذاب داخلش رو دیگه ندارین!) بعد که از فر در آوردین، بذارین کیکتون حدود 5 دقیقه استراحت کنه ، بعد از بس این کیک مهربونه، خودش از دیواره های فنجون جدا میشه و مظلومانه وسطِ فنجون میشینه!!! انقده راحت میپره بیرون که حد نداره در آخر هم کیک عزیزتون رو به ظرفهای مورد نظر انتقال بدین و با یه اسکوپ بستنی وانیلی تزئینش کنین.. (من بستنیم آب شده بود، برای همین عکس از بستنی ننداختم) ولی این کیک با بستنی وانیلی سرو میشه در آخر هم روی کیکم یه مقداری پودر قند پاشیدم ببخشید عکسها کیفیت ندارن، با گوشی گرفتم، حال دوربین نداشتم اینم بگم، اگه زیاد توی فر بمونه این مواد مذابی که ازش ریخته بیرون رو دیگه ندارین! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده