ali7090 55 ارسال شده در 23 مرداد، 2012 با سلام من می خواهم در محیط نرم افزاری حالا یا ansys یا هر نرم افزار دیگری یک لایه جداگانه جلو و پشت یک پره توربین ایجاد کنم لطفا کمک کنید چطور می تونم این کار رو انجام بدم 1
just work 12354 ارسال شده در 23 مرداد، 2012 سلام ببخشید چون من یکم بد متوجه میشم ... اول اینکه انسیس یا هر نرم افزار دیگه ؟ خب انسیس نرم افزار تحلیل المان محدود هست و مثلا سالید ورک یه نرم افزار صرفا مدلسازیه و خیلی فرق دارن ثانیا فرمودید جلو پشت پره یه لایه ایجاد کنید ... فکر کنم توی اباکوس بشه از سکشن استفاده کرد ... 1
ali7090 55 مالک ارسال شده در 23 مرداد، 2012 بله دوست عزیز مرسی از راهنمای شما من می خوام 2لایه جداگانه واسه پره ایجاد کنم که براشون یک متریال جدید تعریف کنم و مشکل اینجاست که من سکشن زدن رو بلد نیستم توی ansys اگه جای سراغ داری که آموزش داده خوشحال میشم کمکم کنی 1
just work 12354 ارسال شده در 23 مرداد، 2012 دوست عزیز سکشن زدن توی انسیس کاریست بسیار وقت گیر که حوصله ی شما رو سر میبره و اخرش اون چیزی که میخواین نمیشه بهتون پیشنهاد میکنم از اباکوس استفاده کنید نه تنها سکشن بلکه سایر موارد در اباکوس بسیار یوزر فرند هست و با مطالعه ی هلپ نرم افزارش بسادگی میتونید کار کنید ... 2
ارسال های توصیه شده