ali7090 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ با سلام من می خواهم در محیط نرم افزاری حالا یا ansys یا هر نرم افزار دیگری یک لایه جداگانه جلو و پشت یک پره توربین ایجاد کنم لطفا کمک کنید چطور می تونم این کار رو انجام بدم 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ سلام ببخشید چون من یکم بد متوجه میشم ... اول اینکه انسیس یا هر نرم افزار دیگه ؟ خب انسیس نرم افزار تحلیل المان محدود هست و مثلا سالید ورک یه نرم افزار صرفا مدلسازیه و خیلی فرق دارن ثانیا فرمودید جلو پشت پره یه لایه ایجاد کنید ... فکر کنم توی اباکوس بشه از سکشن استفاده کرد ... 1 لینک به دیدگاه
ali7090 55 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ بله دوست عزیز مرسی از راهنمای شما من می خوام 2لایه جداگانه واسه پره ایجاد کنم که براشون یک متریال جدید تعریف کنم و مشکل اینجاست که من سکشن زدن رو بلد نیستم توی ansys اگه جای سراغ داری که آموزش داده خوشحال میشم کمکم کنی 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ دوست عزیز سکشن زدن توی انسیس کاریست بسیار وقت گیر که حوصله ی شما رو سر میبره و اخرش اون چیزی که میخواین نمیشه بهتون پیشنهاد میکنم از اباکوس استفاده کنید نه تنها سکشن بلکه سایر موارد در اباکوس بسیار یوزر فرند هست و با مطالعه ی هلپ نرم افزارش بسادگی میتونید کار کنید ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده