alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درود بر دوستان نواندیش 1-منظور از تخصص: کاربری در درس استاتیک تخصص دارد یعنی از سه سوالی که فرضا من میپرسم قادر است 2 سوال رو به راحتی پاسخ دهد(حال با نگاهی به کتاب های مرجع و جزوات و خلاصه نویسی ها و یادداشت برداری خودش/البته نه اینکه وقت زیادی برایش در نظر بگیرید-چرا که در غیر اینصورت نمیشه گفت تسلط دارد- حدود 5 دقیقه وقت گذاشتن برای دو سوال مناسب هست) 2-نظر سنجی چندگانه هست چرا که بعضی ها ممکن هست در چند درس تخصص داشته باشند. 3-به غیر از نظر سنجی میتونید توضیحات خودتون رو در همین تاپیک مطرح کنید. 4-شاید جای این تاپیک مناسب نباشه به هر حال بعدا شاید انتقال یابد. 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ اشاره: تسلط در حد مقدماتی مثلا سیالات ارتعاشات مقدماتی(مقطع لیسانس) منظور هست نه پیشرفته 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ سلام نظر سنجی خوبیه به شرطی که جامعه ای اماری بالایی داشته باشه ... من شخصا حداقل در 4 مورد از گزینه های بالا تسلط کامل دارم ... هم از نظر تئوریک و تدریس در دانشگاه و هم از نظر عملی و تجربی ... البته نظر سنجی بالا میتونست کاملتر باشه و دروس تخصصی گرایش ساخت تولید رو هم شامل بشه قطعا دوستانی در این تالار هستند که بطور خاص در زمینه های ساخت تولید مانند طراحی قالب - ماشین ابزار و ... تخصص دارند . 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ سلامنظر سنجی خوبیه به شرطی که جامعه ای اماری بالایی داشته باشه ... من شخصا حداقل در 4 مورد از گزینه های بالا تسلط کامل دارم ... هم از نظر تئوریک و تدریس در دانشگاه و هم از نظر عملی و تجربی ... البته نظر سنجی بالا میتونست کاملتر باشه و دروس تخصصی گرایش ساخت تولید رو هم شامل بشه قطعا دوستانی در این تالار هستند که بطور خاص در زمینه های ساخت تولید مانند طراحی قالب - ماشین ابزار و ... تخصص دارند . مرسی مهندس به نکته خوبی اشاره کردین پس دوستان ساختی هم اگر در درسی تخصص دارن در همین تاپیک اعلام کنن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده