مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام ابوالفضل خان اعظم اول از همه که من فکر میکردم خیلی کوچولویی! حال میدانم یلی هستی برای خودت! نمی دونم چرا همش یاد داداش کایکو میفتم اسمتو میشنوم! خیلی آقایی! با مرام! چرا شقی رو اینقدر اذیت می کنی!باهاش درست صحبت کن! میشه سوال هم پرسید یا فقط باید حرف زد اینجا؟ صبرش هم زیاده و کم حرف هم می باشد! همینقدر میدونستم خوب! برات یه دنیا شادی کنار خانواده گلت آرزو دارم. 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام ممنون از دعوتت من برخورد زیادی نداشتم ولی همون مقدار کم حس میکنم شما یه مرد جاافتاده هستین ادم صبوری هم هستین و اینکه مدیر قابل. ا 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام اقا ابولفضل ممنونم از دعوتت من که تا حالا سعادت دیدار شما رو نداشتم ولی برداشتهای مجازیم رو از این زمانی که شما رو تو نت میشناسم میگم امیدوارم اگه اشتباه بود به بزرگواری خودت ببخشی ! ابولفضل از نظر من یه فرد سختکوش، قوی، خودساخته با ظاهر جدی و به نظر خشن و باطن بسیار مهربان و رئوف هست محافظه کاره و حریم شخصیش خیلی زیاد براش مهمه و فک نمیکنم به این راحتی کسی رو راه بده! منطقی تا حد زیادی صبور ولی خدا نکنه صبرش لبریز شه!(تو واقعیت فکر میکنم اینجوری باشه) بسیار سنتی و مردسالار! خداییش خانمتون خیلی باید از حقوقش کوتاه اومده باشه :) به نظرم ادم لجبازی باشید البته این یه حدسه بسیار بسیار احترام برانگیز و در عین شوخی هم مودب سرد و گرم چشیدگی روزگار باعث شده از انعطاف رفتاریتون در قبال اتفاقا و برخوردای جدید و نااشنا کم بشه به نظرم به خاطر ظاهر رفتاری متفاوت و همچنین درونگرا بودن پی بردن به احساسات و زوایای روانی شما سخت باشه یعنی متفاوت از اینی هستید که بروز میدید در هرحال من به شخصه بسیار برای شما احترام قائلم و شما رو مثل یه دوست قدیمی دوست دارم....همیشه موفق باشید ممنونم فروغ جان. خیلی لطف کردید که تشریف آوردید. تحلیل بسیار کاملی بود. 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سخت کوشصبور و آرام خانواده دوست قاطع اما مهربان تکلیف با خود روشن در غالب مسائل مقداری تنبل و بی اراده در پاره ای از مسائل پاره ای از مسائلو خیلی خوب اومدید. ممنون که شرکت کردید دوست خوبم. 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من خیلی بچه هارو نمیشناسم ولی در مورد spow حق با شماست peyman2133 هم همینطور ولی جیمی همش احساس میکنم میخواد منو دعوا کنه خیلی ازش حساب میبرم با اینکه اصلا باهاش برخورد نداشتم ولی با شما راحت ترم وقتی که خیلی جدی بهم پیام دادین اصلا احساس بدی پیدا نکردم ولی جیمی بیچاره اصلا نمیدونه من تو انجمن هستم و حضور دارم ولی من ازش میترسم خوب. فکر میکنم داریم به سمت تحلیل شخصیت سایر بچه ها میریم. هر کدوم از این دوستان میتونن الگوهای رفتاری خوبی برای تازه واردها باشن. جیمی مهربونه، شوخه، آقاست. مثل بقیه. یه کم طول میکشه یخش آب شه. 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باباجان منظورش اون پیمان(Peyman) بود نه من اما تحلیل شخصیت ابوالفضل بفرمایید. خوش آمدید. :gnugghender: مدت کوتاهی در تالار خانواده افتخار داشتم در خدمتش باشم اما زود توسط مزدوران تالارآزاد ربوده شد دیگه همینه دیگه. قدرت کلامی خوبی داری حداقل من با شنیدن دلایلت حتی اگه مخالف عقایدت بودم قانع میشدم اتفاقا همیشه احساس میکنم بخش کمی از دلایلم رو میتونم در قالب نوشتار بیان کنم و ساماندهی و تایپ بخش بزرگترش از حوصله ام خارجه. مثل خودم هستی نمیدونم چرا اینجوری فکر میکنم(شاید من مثل تو باشم چون یه 6 7 سالی بزرگتری) بزرگ خودتی. پیر خودتی دندونای خودتم ریخته. من عصبانیتت رو ندیدم اما چندباری دیدم وقتی جواب کوبنده میدی چی میدی چی میدم؟ بقیه موارد رو دوستان دیگه عنوان کردند و نیازی به تکرارمکررات نیست البته اینو بگم از وقتی رفتی تالار آزاد کمی تندخوتر شدی که کاملا قابل درک هست واسه چیه البته فکر میکنم شوخ طبع تر هم شدم. 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام به به .. ببین نوبت کیه الان ... همسفر من تو باشگاه خیلی آروم و خونسردی... تا حالا که همش منطقی بودی و بر اساس منطق حرف زدی ... سلام. ممنون که اومدید. فعالی نمیدونم چرا همش اینجایی (آخه تو کار و زندگی نداری ؟ ها؟) از سر بیکاری. هر وقت پشت سیستم باشم پیج انجمنم بازه. اما فعالیت زیادی نمیکنم. بیشتر تالار آزاد و نظرات کاربران رو میخونم. همش فکر میکنم خیلی از من بزرگتری ... درست فکر می کنم ؟ نخیر. اشتباهه. 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ابولفظل عزیزمرسی که قابل دونستی به به ادر عزیز. خوش اومدی. صفا آوردی. فکر نمیکنم شناخت زیادی داشته باشم و اصلا نمیتونم چیز زیادی بگم چرا هیچ کس از من شناخت نداره؟ اما در همین حد میدونم که آدم صبوری هستی و مسئولیت پذیر اما اگه عصبی بشی دیگه خدا رحم کنه همینطور آدم افتاده و خاکی ای هستی فکر میکنم تحلیل مشترک همه بچه ها تا اینجا همین بوده. میبخشید اگه کمه ..... مرسی که اومدی. ممنون. 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ممنون میدونم که منظورت منم اومدم حرفای دیروزم و پس بگیرم آی ملت شما این مار خوش خط و خال و نمیشناسید الکی هم ازش تعریف نکنید:icon_razz: ادم بس قدر نشناسی هستی این همه نوشتم اون صفحه برات در یک جمله بی ادبانه جواب دادی:vahidrk: بعدش واسه بقیه رو خط به خط جواب دادی:vahidrk: یعنی شانس اوردی دم دست نیستی وگرنه به دو قسمت مساوی تقسیم میشدی بدو برو بیرون اسپم نکن. 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ابوالفضل عزیز مدیر پرتلاش و با اخلاق تالارررررررررررررر صبور و شکیبا ... انتقاد پذیر و منطقیییییییییییی آرزوی موفقیت مستداممممممممممممم ممنون دوست گرامی. زحمت کشیدید. بنده هم برای شما آرزوی روزگاری سرشار از شادمانی و آرامش دارم. 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام.به به!تحلیل یکی از شخصیت های خوب انجمن هست. خوبی ها و بدی ها رو بقیه بهتر از من گفتن. سلام. ممنون. خوش اومدید. یک جالب ترین نکته در مورد شما ، رئال بودنه. دو ،خیلی سیبیلو هستین منظورتون از رئال چیه؟ سبیلامو الان بیشتر از 10 ساله اصلاح میکنم. 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام ابوالفضل خان اعظم سلااااااام مریم باجی اول از همه که من فکر میکردم خیلی کوچولویی! حال میدانم یلی هستی برای خودت! کی؟ من؟ من کجام یله به این سر به زیری؟ نمی دونم چرا همش یاد داداش کایکو میفتم اسمتو میشنوم! خیلی آقایی! با مرام! خیلی ممنون. شاید به خاطر دستمال قدرتمه. چرا شقی رو اینقدر اذیت می کنی!باهاش درست صحبت کن! تازه ملاحظه شوهرشو میکنم وگرنه حسابش با کرام الکاتبین بود. میشه سوال هم پرسید یا فقط باید حرف زد اینجا؟ کتک هم میشه زد. هر کاری دوست دارید بکنید شما. :gnugghender: صبرش هم زیاده و کم حرف هم می باشد! همینقدر میدونستم خوب! برات یه دنیا شادی کنار خانواده گلت آرزو دارم. مرسی که اومدی. منم برای شما و آقاتون آرزوی یک زندگی آروم و شاد دارم. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام ابوالفضل جان خب: :gnugghender: آدم شوخ و جدی هستی یعنی در عین حال که جدی هستی، شوخیتم میکنی حرفات پخته اس. کم میگی و خوب میگی منطقی رفتار میکنی و معمولاً محترمانه برخورد میکنی. به چیزای کوچیک اهمیت نمیدی ولی اگه تو مسائل بزرگتر که از کوره در بری .... با معرفتی به نظرم. رو راستی و باعث میشه اطمینان و اعتماد بهت بیشتر بشه. دیگه فعلاً همینا 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای کاش 4 نفرم پیدا میشدن از ما انتقاد بکنن بلکه خودمونو ساختیم. 3 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو چرا شبه ها دیر میری خونه؟تو چرا به خانوادت نمی رسی؟چرا همش خوابی؟چرا همش اینجایی؟چرا اینقدر دروغ میگی؟بگم چقدر پشت بچه ها غیبت می کنی؟دلت نمی خواد توبه کنی و اصلاح بشی؟این هم انتقاد!خوبت شد؟ فعلا اینو داشته باش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلاملکم بالاخره من این تاپیک و دیدم اومدم اینجا درست حسابی تحلیل کنم تو صندلی داغ مجبور شدم گزیده گویی کنم حاج ابوالفضل خان پسریست بسیار منطقی و جدی اوایل یه کم میترسیدم ازش تو مهندسان فک کنم یه بارم برقمون همدیگه رو گرفت پسری رک در عین جدی و گاهی وقتا خشک بودن با محبت هم هست با مسائل خیلی تحلیلی و موشکافانه برخورد میکنه فک کنم از اون دسته آدمایی هم هست که خیلی خودش و قبول داره(خودت گفتی انتقاد کن خووووووووووو) توانایی مدیریت و داره و با کسی رو درواسی نداره به نظر میاد دوستیاش سر جاشه ولی به موقعش حساب حسابه... براتون ارزوی سلامتی و شادی میکنم 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو چرا شبه ها دیر میری خونه؟ چون باید کار کنم شکم زن و بچه رو سیر کنم. تو چرا به خانوادت نمی رسی؟ همه تلاشمو میکنم به خانواده برسم ولی رسیدن الکی که نمیشه. پول میخواد. چرا همش خوابی؟ چون شبا بیدارم. چرا همش اینجایی؟چرا اینقدر دروغ میگی؟بگم چقدر پشت بچه ها غیبت می کنی؟دلت نمی خواد توبه کنی و اصلاح بشی؟ رفیق بد. ذغال خوب. بدشانسی. بداقبالی. چرا واقعا پشیمونم. این هم انتقاد!خوبت شد؟ خیلی ممنون. واقعا مچکرم. نمیدونم بابت این انتقادات سازنده با چه زبانی از شما تشکر کنم. :gnugghender: فعلا اینو داشته باش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی جالب بود. به آقاتونم بگید یه سر بزنه اینجا وقت کرد. لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من دیشب به این پست جواب دادم ولی الان میبینم نیست. سلام ابوالفضل جان سلام ممد جان. خوش اومدی. خب: :gnugghender: خب که خب. آدم شوخ و جدی هستی یعنی در عین حال که جدی هستی، شوخیتم میکنی اینو یه نفرم قبل از شما گفت. اینطوری خوبه یا نه؟ حرفات پخته اس. کم میگی و خوب میگی منطقی رفتار میکنی و معمولاً محترمانه برخورد میکنی. به چیزای کوچیک اهمیت نمیدی ولی اگه تو مسائل بزرگتر که از کوره در بری .... :icon_pf (34): تا حالا برات از کوره در رفتم؟ با معرفتی به نظرم. رو راستی و باعث میشه اطمینان و اعتماد بهت بیشتر بشه. دیگه فعلاً همینا مرسی. خیلی لطف کردید تشریف آوردید. ممنون. 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلاملکمبالاخره من این تاپیک و دیدم سامنعلیکم. خوش آمدید. اومدم اینجا درست حسابی تحلیل کنم تو صندلی داغ مجبور شدم گزیده گویی کنم حاج ابوالفضل خان پسریست بسیار منطقی و جدی البته شما لطف دارید به من ولی دیگه پسر نیستم. اوایل یه کم میترسیدم ازش چرا؟ من که خیلی سعی میکنم آرام رفتار کنم. احتمالا به خاطر آواتور قبلیم بود. تو مهندسان فک کنم یه بارم برقمون همدیگه رو گرفت آهان. یادته؟ چقدر مهمه که .... ؟؟؟ پسری رک در عین جدی و گاهی وقتا خشک بودن با محبت هم هست با مسائل خیلی تحلیلی و موشکافانه برخورد میکنه تحلیلی خوبه دیگه. فک کنم از اون دسته آدمایی هم هست که خیلی خودش و قبول داره(خودت گفتی انتقاد کن خووووووووووو) راست میگی. خودم متوجه این نشدم ولی همسرمم بهم میگه. توانایی مدیریت و داره و با کسی رو درواسی نداره به نظر میاد دوستیاش سر جاشه ولی به موقعش حساب حسابه... براتون ارزوی سلامتی و شادی میکنم مرسی که تشریف آوردید. خیلی ممنونم. منم برای شما آرزوی صندلی داغ سوزناکی رو دارم. موفق باشید. 2 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خیلی جالب بود. به آقاتونم بگید یه سر بزنه اینجا وقت کرد. این جالبو سجاد فرستاده بود!حالا خوبت شد؟ سجاد حسابی سرش شلوغه ابوالفضل عزیز!میشه من نایبش باشم؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده