0 kebrit 70 مالک ارسال شده در 12 مرداد، 2012 در واقع من دنبال پاسخ به این موضوع هستم. می خواستم از دوستان خواهش کنم اگر مطلبی در باب این موضوع دارند کمک کنند. 1
0 Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 12 مرداد، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شماره 62 مجله آبادی هم اگه بتونی گیر بیاری، خوبه. یه مقاله درباره TOD توش هست 4
0 davood moghaddas 10 ارسال شده در 8 شهریور، 2014 این الان چیه؟؟ لینک نداره!! salam...man donbale pishine tahqiqe tod migardam peyda nmkonam...lotfan komakam konid...mamnoon davood.moghaddas@yhoo
0 Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 9 شهریور، 2014 salam...man donbale pishine tahqiqe tod migardam peyda nmkonam...lotfan komakam konid...mamnoon اینا بدرد نمیخورد؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شماره 62 مجله آبادی هم اگه بتونی گیر بیاری، خوبه. یه مقاله درباره TOD توش هست اینا هم هست: http://www.noandishaan.com/uploads/do.php?id=835 http://www.noandishaan.com/uploads/do.php?id=836
0 MAMAD SP 11 ارسال شده در 26 دی، 2015 سلام دوستان کسی پیشینه توسعه حمل و نقل محور داره ...ممنون میشم 1
0 Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 26 دی، 2015 سلام دوستانکسی پیشینه توسعه حمل و نقل محور داره ...ممنون میشم امیدوارم این فایل که تو پیوست گذاشتم. بدرد بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
0 mohamadzade 12 ارسال شده در 28 خرداد، 2021 باسلام و احترام خدمت دوستان محترم اگر کسی مطلبی اختصاصی در زمینه TOD دوچرخه داره(فارسی و یا لاتین) ممنون میشم اشتراک گذاری کنه.?
0 Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 28 خرداد، 2021 در 8 ساعت قبل، mohamadzade گفته است : باسلام و احترام خدمت دوستان محترم اگر کسی مطلبی اختصاصی در زمینه TOD دوچرخه داره(فارسی و یا لاتین) ممنون میشم اشتراک گذاری کنه.? داخل سایت مطالب زیادی در زمینه TOD گذاشته شده که یه سری نمونه هاش اینا هستش. مقالات مختلف دیگه ای هم هست که تو سایت قرار داده شده:
سوال
kebrit 70
پیشینه تحقیق رویکرد توسعه حمل و نقل محور(tod)
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده