mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ دوستان هر پورت adsl در ایران به 8 نفر داده میشه، نه یک نفر. و این سرعتهایی که می گن همه اش رو باید تقسیم بر 8 کنید تا سرعت واقعی تون در بیاد. مثلا منی که 512 دارم باید با 56-64 دانلود داشته باشم که دارم. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ چیز جالبی رو معرفی کردی پیمان. دستت درد نکنه. من از 256 فن آوا استفاده میکنم که این نتیجش بود: Last Result: Download Speed: 219 kbps (27.4 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 185 kbps (23.1 KB/sec transfer rate) 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ این الان خوبه یا بد؟؟؟ من 128 پارس آنلاین دارم 2 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ همینه دیگه وقتی به تالار کامپیوتر کسی سر نمی زنه، اینجوری میشه، همچین تاپیکی رو من بیچاره ببینید کی ایجاد کردم، از فروم قبلی تازه منتقل شد اینجا، یعنی قدمتش خیلی بیشتر از تاریخ این تاپیکه http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=23 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ همینه دیگه وقتی به تالار کامپیوتر کسی سر نمی زنه، اینجوری میشه، همچین تاپیکی رو من بیچاره ببینید کی ایجاد کردم، از فروم قبلی تازه منتقل شد اینجا، یعنی قدمتش خیلی بیشتر از تاریخ این تاپیکه http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=23 :there:خوب همرو یکی کن بره تا بیام اونجا هم سر بزنیم 2 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ آخه موضوعش فرق داره اینجا میشه گفتمان کرد اونجا که نمیشه 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۸۹ من سيستم رو درست كردم، تونستم بالاخره ببينم سرعتم رو اينم حاصل دسترنجم دوباره ميگم، من آسياتك 512 دارم حالا به نظر شما سرعتم چطوره؟ 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۸۹ دوستان هر پورت adsl در ایران به 8 نفر داده میشه، نه یک نفر. و این سرعتهایی که می گن همه اش رو باید تقسیم بر 8 کنید تا سرعت واقعی تون در بیاد. مثلا منی که 512 دارم باید با 56-64 دانلود داشته باشم که دارم. البته من بالاي 100 هم داشتم .... خيلي وقتا حدود 170-180 بوده، ولي معمولا روي 70-80 هستش... 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۸۹ من سيستم رو درست كردم، تونستم بالاخره ببينم سرعتم رواينم حاصل دسترنجم دوباره ميگم، من آسياتك 512 دارم حالا به نظر شما سرعتم چطوره؟ اِی بدک نیست ! آپلودت 256 باید باشه دیگه ؟ در مجموع یه کم ازش میزنن راستی وقتی تست می گیری، صفحه ای باز نکن یا دانلود نکن 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ دوستان تو محدوده ما تا اونجا که من فهمیدم فقط شاتل خدمات ارائه میده. درخواست دادم باهام تماس گرفتن گفتن فقط ADSL2+ 256kbs با دانلود 22GB، میتونیم بهتون بدیم، ماهی 44 تومن... نظرتون چیه؟ من دانلود رو جای دیگه انجام میدم با سرعت بالا. تو خونه فقط تو نت میخوام بچرخم... چیکار کنم به نظرتون؟ 2 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ اینی که به شما گفتن سرویس Art هستش بهشون بگو سرویس eco نمیدن اگه eco ندن نامردیه 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ نه نمیدن. میگن که پر هست. باید صبر کنی خالی بشه. اگه اینو هم نگیری از کف میره و دیگه هیچی. 3 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ البه سرویس Art هم خوبه 5شنبه و جمعه رایگانه شبا رایگانه این خوبی هارو هم داره 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ رایگان یعنی چی؟ چیش رایگانه؟ سرعت دانلودش ماکزیم چقد میشه حدودا ؟ 3 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ یعنی چیزی از حجم ترافیکتون(اون 22 گیگ) چیزی کم نمیشه به شما نگفتن Art چند؟؟ 1؟ 2؟ 3؟ 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ آهان!! ایول!!! نه! چه فرقی دارن؟ 3 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ برای من به این چیزایی که بهم گفتن art3 میشه فکر کنم دیگه. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده