lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوستان کسی میدونه فایل ویدئویی با پسوند flvبا چه برنامه ای میشه بازش کرد؟ 1 لینک به دیدگاه
0 ~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ . . من خودم با این نرم افزار باز میکنم.....GetFLV . . فک کنم..kmplayer لینک به دیدگاه
0 .MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
0 lilac 5892 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باkm player قبلا امتحان کردم باز میکنه ولی صفحشو تصویر بزرگه نصفشو نشون نمیده هرکارم کردم کوچیک نشد 1 لینک به دیدگاه
0 .MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باkm player قبلا امتحان کردم باز میکنه ولی صفحشو تصویر بزرگه نصفشو نشون نمیدههرکارم کردم کوچیک نشد وقتی با kmp باز میکنی کلید 6 کیبورد رو بزن فیت میکنه 1 لینک به دیدگاه
0 R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ADOBE MEDIA PLAYER من همیشه با این بالایی باز میکنم 1 لینک به دیدگاه
0 lilac 5892 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتی با kmp باز میکنی کلید 6 کیبورد رو بزنفیت میکنه همه این کارارو کردم.... نمیشه لینک به دیدگاه
0 lilac 5892 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من همیشه با این بالایی باز میکنم آخرین ورژنش چنده؟ 1 لینک به دیدگاه
0 R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آخرین ورژنش چنده؟ نمی دونم مال من 1.8 هست . 1 لینک به دیدگاه
0 spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با نرم افزار KM Player Jet audio هم تو ورژن هشتش ساپورت میکنه از این فرمت میتونی یه پک کدک دانلود کنی وبریزی رو سیستمت وبرا همیشه راحت بشی از شر هرنوع فرمتی! یا نرم افزار FLV Player رو دانلود کن وبا اون فایلتو ببین یا درنهایت اینکه با یه مبدل فایلتو تبدیل کن به یه فرمت دیگه وببین 2 لینک به دیدگاه
0 lilac 5892 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با نرم افزار KM Player Jet audio هم تو ورژن هشتش ساپورت میکنه از این فرمت میتونی یه پک کدک دانلود کنی وبریزی رو سیستمت وبرا همیشه راحت بشی از شر هرنوع فرمتی! یا نرم افزار FLV Player رو دانلود کن وبا اون فایلتو ببین یا درنهایت اینکه با یه مبدل فایلتو تبدیل کن به یه فرمت دیگه وببین میشه لینک دانلود هر 2تارو بزارین؟ 1 لینک به دیدگاه
0 spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به این تاپیک مراجعه کنید: [h=1]دانلود نرم افزارهای پخش مولتی مدیا Playe[/h] 2 لینک به دیدگاه
سوال
lilac 5892
دوستان کسی میدونه فایل ویدئویی با پسوند flvبا چه برنامه ای میشه بازش کرد؟
لینک به دیدگاه
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده