Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امروز که یه سری فایل تو پرشین گیگ آپلود کردم، چک کردم دیدم موقع دانلود همشون فیلی شدن این مشکل واسه بعضی از فایل ها تو 4shared هم پیش میاد. آپلودسنترای دیگه هم که هرکدوم مشکلات خاص خودشون رو دارن. mediafire - rapidshare - picofile و .... حالا می خواستم ببینم از نظر شما بهترین آپلودسنتر چیه که: 1- خیالمون راحت باشه فایل نمی پره 2- مشکل فیلی شدن پیش نیاد یا حداقل درصدش کم باشه 3- سرعت داغون نداشته باشه 4- ظرفیتش کم نباشه 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من که از 4shared وپیکوفایل استفاده میکنم پرشین گیگ تا افزایش حجم نداده بود خوب بود ولی انگار الان سروراش با مشکل روبرو شدن بقیه اپلود سنترها هم مشکلات خودشون رو دارن هاتفایل که زمان محدودی نگه میداره - رپیدشیرهم تا اکانت نخری با ده بار دانلود لینکت میپره ومدیافایر هم محدودیت حجمی داره ویک روز درمیان فیلی میشه ای فایل خیلی خوب بود که اونم بدون اکانت زیاد نمیصرفه! پاشو از ایران برو بعد با چیز شکن بیا فایل دانلود کن با فعال شدن این تِر نت میلی از شر اپلود ودانلود هم خلاص میشیم ومشت محکمی بر دهان یاوه گویان شرق وغرب خواهیم زد 7 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ من هم یه وبلاگ دارم می خوام فایل ها رو تو یه سرور آپ کنم. چی پیشنهاد می دید؟؟؟ لطفا کمک کنید :( 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ پرشین گیگ :http://www.persiangig.com/ همه چیش خوبه، ظرفیتش زیاده ؛من یکی دو ساله ، یه عالمه فایل آپلود کردم، هنوز پر نشده، سقف آپلود برای هر فایل هم به 1000 مگابایت افزایش یافته است. لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ نمی تونم باهاش کار کنم!! :"( بعد اینکه فایل رو آپ کردم اصلا بهم لینک نمی ده که.... :( چه کار باید بکنم؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ من از 4shared راضیم...مدیا فایر هم بد نیست 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ من فقط واسم مهمه که ارشیو بتونم داشته باشم از اپلودام و اینکه از سرور نپره 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ نمی تونم باهاش کار کنم!! :"(بعد اینکه فایل رو آپ کردم اصلا بهم لینک نمی ده که.... :( چه کار باید بکنم؟؟؟ آخ آخ آخ، شما بودی خصوصی دادی، منظورتون این تاپیک بود، شرمنده نگرفته بودم منظورتونو، خب، روش کلیک راست کنید ؛ url رو کپی کنید، مثل عکس زیر: http://www.noandishaan.com/upload/images/7dk0lym03i7x0d3qajql.jpg لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ راستی تو پرشین گیگ ، برای برداشتن آدرس فایل ؛روش کلیک راست کنی ، بعد open link in new tab رو بزنی، تو یه صفحه جدید باز میشه ،که از اون بالا آدرسش رو بردای میشه آدرس همون فایل (لینکش) لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ ممنووووووون:icon_gol:گرفتم چی شد این لینکی که میده اینجوری لینک مستقیم هست ، لینک غیرمستقیم هم میده؟؟؟؟ که اول بیات تو صفحه پرشین گیگ بعد که دکمه دریافت فایل رو زد فایل شروع به دانلود بکنه!!! این چطوریه؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده