*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 5 مرداد، 2012 دانلود یک پروژه هتل به "سبک پست مدرن" به همراه فایل سه بعدی و فایل sketch up فایل دو بعدی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل سه بعدی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل sketch up : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 15
yasser_009 12 ارسال شده در 8 مرداد، 2012 سلام دوست عزیز این فایلها حذف شده اگه امکانش هست دوباره بزارین 1
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2012 سلام دوست عزیز این فایلها حذف شده اگه امکانش هست دوباره بزارین سلام دوست عزیز لینک ها رو چک کردم هیچ مشکلی نداشتن!!! 3
مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 9 مهر، 2012 دانلود یک پروژه هتل به "سبک پست مدرن" به همراه فایل سه بعدی و فایل sketch up فایل دو بعدی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل سه بعدی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل sketch up : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی فقط من دانلود نکردم میشه بگی چند طبقه ؟و ایا داتیل هاشم هست به همراهش؟
مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 9 مهر، 2012 باشه مهم نیست خودم دتایل بهش میدم.باز م ممنون،تو تهرانه این هتل؟ 1
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2012 باشه مهم نیست خودم دتایل بهش میدم.باز م ممنون،تو تهرانه این هتل؟ خواهش میکنم راستش نه ، فقط میدونم تو یکی از کشورهای اورپائیه ! 1
مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 9 مهر، 2012 اگه این کاربکنی ممنونت میشم چون میخوام محاسبات انجام بدم بهتره بدونم،درسته تاثیری نداره میتونم فرض کنم تهرانه ولی ظاهر این پروژه نشون میده اصلا ایران نیست قبول داری؟ 1
مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 20 مهر، 2012 چرا نمیتونم دانلود کنم لینکو که کلیک میکنم اصلا باز نمیشه برای دانلود میشه بررسی کنید واگه امکانش هست لینکاشو برام بفرستید
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 20 مهر، 2012 چرا نمیتونم دانلود کنم لینکو که کلیک میکنم اصلا باز نمیشه برای دانلود میشه بررسی کنیدواگه امکانش هست لینکاشو برام بفرستید لینک ها رو چک کردم مشکلی نداشتن.! 2
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 27 فروردین، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 27 فروردین، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 27 فروردین، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 27 فروردین، 2013 هتل سه ستاره : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
ShaMoh 3002 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 سلام دوست عزیزلینک ها رو چک کردم هیچ مشکلی نداشتن!!! نمینونم دانلود کنم !!! 4-5 دقیقه بعد از کلیک کردن رو دانلود این صفحه میاد چرا ؟؟؟ 2
+پویا 2049 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 نمینونم دانلود کنم !!!4-5 دقیقه بعد از کلیک کردن رو دانلود این صفحه میاد چرا ؟؟؟ خب مشخصه دوست عزیز من برا چیه!!!این بخاطر مدییت دانلود شماست!!!فکر کنم مدیریت دانلود شما از کار افتاده یا اینکه شما مدیریت دانلود رو ندارین!!! 4
ارسال های توصیه شده