.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستای گلم:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y دور جدید مسابقه عکاسی رو می خوایم برگزار گنیم موضوع این سری بر اساس این تاپیک ساختمان های مسکونی هستش دوستای عزیزم یک هفته یعنی تا شنبه اینده 23 اردیبهشت فرصت دارین عکسهایی که گرفتین رو برای من خصوص کنین مشخص بکنین که بنا مال کجاست ( من هی نپرسم!) ساختمان مسکونی شما هم می تونه سنتی و هم می تونه مدرن باشه سایز عکساتون هم 600*800 باشه سه نفر اول هم برندگان مسابقه خواهند بود که نفر اول یک مدال هم داره! موفق باشید :mbj6ivxkw3ccem7bie7 16 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حتما باید مسکونی باشه؟؟؟ مثلا هتل و اینا نمیشه؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بسی باز هم مدال را خواهم برد 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حتما باید مسکونی باشه؟؟؟مثلا هتل و اینا نمیشه؟؟؟ نه عزیزم باید مسکونی باشه 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم شرکت میکنم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوب اولین عکسمون دریافت شد:دی منتظز بقیه شم هستیم 3 لینک به دیدگاه
nili.mili 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درود...من تازه عضو شدم...میشه لطفا بگی چطور عکس رو باید بفرستم برات؟میسی 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درود...من تازه عضو شدم...میشه لطفا بگی چطور عکس رو باید بفرستم برات؟میسی درود خیلی خوش اومدی عزیزم عکستونو توی آپلود سنتر نواندیشان یا جای دیگه فرق نداره آپلود کنید بعد بیاین پروفایلم ارسال پیام خصوصی رو بزنید و لینک عکسو از اونجا برام بفرستین 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوب شد دو تا دیگه نداریم؟؟ :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من یه عکس دارم یادم نمیاد مسکونی بود یا هتل... چیکار کنم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من یه عکس دارم یادم نمیاد مسکونی بود یا هتل...چیکار کنم؟؟ بفرست ببینم چیه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوب شد دو تادیگه نداریم؟؟ :hapydancsmil: منم که همیشه تو مسابقه عکس شرکت میکنم, تا دقیقه 90 عکس رو میفرستم لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم که همیشه تو مسابقه عکس شرکت میکنم, تا دقیقه 90 عکس رو میفرستم آورین:hapydancsmil: خسته نباشی 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 5 تا عکس :hapydancsmil: تا شنبه چیزی نمونده بجنبین :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستای گلم:hxh5v6h2nsqgyuf5c8yدور جدید مسابقه عکاسی رو می خوایم برگزار گنیم موضوع این سری بر اساس این تاپیک ساختمان های مسکونی هستش دوستای عزیزم یک هفته یعنی تا شنبه اینده 23 اردیبهشت فرصت دارین عکسهایی که گرفتین رو برای من خصوص کنین مشخص بکنین که بنا مال کجاست ( من هی نپرسم!) ساختمان مسکونی شما هم می تونه سنتی و هم می تونه مدرن باشه سایز عکساتون هم 600*800 باشه سه نفر اول هم برندگان مسابقه خواهند بود که نفر اول یک مدال هم داره! موفق باشید :mbj6ivxkw3ccem7bie7 سلام اجی خوبی ؟ من تا حالا تو این مسابقه شرکت نکردم میشه بگی چجوری هستش ؟ عکس باید چجوری باشه از کجا و خیلی سوال های دیگه کامل بگو جریان چیه تا منم شرکت وکونم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام اجی خوبی ؟ من تا حالا تو این مسابقه شرکت نکردم میشه بگی چجوری هستش ؟ عکس باید چجوری باشه از کجا و خیلی سوال های دیگه کامل بگو جریان چیه تا منم شرکت وکونم :hapydancsmil: سلام داداشی جونم هیچی خیلی ساده موضوع مسابقه خانه مسکونیه حالا قدیمی یا جدید فرقی نمی کنه از خونه عکس می گیری برای من پیام خصوصی می کنم از هر جایی می تونی عکس بگیری شاید محله تون یه خونه خوب داشته باشه مثلا همونم می تونی بگیری هیچ محدودیتی نداره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده