Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ استاد "سلامت عمومی و برنامه ریزی شهری" در دانشگاه برکلی، و پروفسور روان شناس در کالیفرنیا و سانفرانسیسکو، از سال 1968 در سال 1952 در مورد "شهرهای بیمار" مقاله ای نوشت و درمورد تاثیر جنبه های محیطی بر رفتار انسان و برنامه های امریکایی مربوط به از خود بیگانگی ذهنی و الکلیسم پرداخت و در این جریان است که او به عنوان قهرمان روان شناسی محیطی چهره می نماید کتاب "شرط شهری" را در سال 1963 و "برنامه ریزی سلامت و تغییر اجتماعی" را در سال 1986منتشر کرده است تا کنون مقالات بسیاری در زمینه ارتقاء سلامت و شهرهای سالم تدوین کرده است و با موسسات عمومی مانند WHO , UNICEF همکاری طولانی داشته است پاورپوینت حاضر درباره دوهل و نظریاتش می باشد که برای درس سیراندیشه های شهرسازی دکتر حبیبی دانشجوهای دانشگاه تهران ارائه دادن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ فایل زیر هم PDF همون ارائه بالا به صورت یک مقاله و خلاصه اون هستش که به همراه یک پاورپوینت دیگه می تونید از لینک زیر دانلود کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
halehk 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۹ سلام ممنون از مطالب مفیدتون. من میخوام این فایلهارو دانلود کنم اما لینکها کار نمیکنن متاسفانه. ممنون میشم راهنمایی بفرمائید چطور میتونم داشته باشمشون. پیشاپیش سپاسگزارم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۹ در 5 ساعت قبل، halehk گفته است : سلام ممنون از مطالب مفیدتون. من میخوام این فایلهارو دانلود کنم اما لینکها کار نمیکنن متاسفانه. ممنون میشم راهنمایی بفرمائید چطور میتونم داشته باشمشون. پیشاپیش سپاسگزارم سلام. لینک دانلود اصلاح شد لینک به دیدگاه
saraazimi62 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۹ ممنونم از مطالب فوق العاده کاربردیتون 1 لینک به دیدگاه
مهدی حیدرزاده 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۹ در در 12 اردیبهشت 1391 در 15:27، Mohammad Aref گفته است : استاد "سلامت عمومی و برنامه ریزی شهری" در دانشگاه برکلی، و پروفسور روان شناس در کالیفرنیا و سانفرانسیسکو، از سال 1968 در سال 1952 در مورد "شهرهای بیمار" مقاله ای نوشت و درمورد تاثیر جنبه های محیطی بر رفتار انسان و برنامه های امریکایی مربوط به از خود بیگانگی ذهنی و الکلیسم پرداخت و در این جریان است که او به عنوان قهرمان روان شناسی محیطی چهره می نماید کتاب "شرط شهری" را در سال 1963 و "برنامه ریزی سلامت و تغییر اجتماعی" را در سال 1986منتشر کرده است تا کنون مقالات بسیاری در زمینه ارتقاء سلامت و شهرهای سالم تدوین کرده است و با موسسات عمومی مانند WHO , UNICEF همکاری طولانی داشته است پاورپوینت حاضر درباره دوهل و نظریاتش می باشد که برای درس سیراندیشه های شهرسازی دکتر حبیبی دانشجوهای دانشگاه تهران ارائه دادن: دانلود پاورپوینت سلام ممنون از بابت این فایل عالی ، دقیقا مشکلم حل شد. بازهم مرسی مهندس جان 1 لینک به دیدگاه
farinazsyr 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۴۰۰ سلام لینک دانلود مشکل داره هم این موضوع هم ی سری موضوع های دیگه:(( لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۴۰۰ 3 دقیقه قبل، farinazsyr گفته است: سلام لینک دانلود مشکل داره هم این موضوع هم ی سری موضوع های دیگه:(( سلام. چک کردم دوتا لینکی که تو این مطلب بود، بدون مشکل دانلود میشن. اگر مرورگر کروم دارید، واسه اطمینان از مرورگر دیگه ای غیر از کروم استفاده کنید. لینک به دیدگاه
farinazsyr 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۴۰۰ با فایرفاکس هم امتحان کردم نشد متاسفانه لینک به دیدگاه
farinazsyr 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۴۰۰ این صفحه باز میشه و ادامه هم میزنم نمیشه بازم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، farinazsyr گفته است: این صفحه باز میشه و ادامه هم میزنم نمیشه بازم این لینک واسه لئونارد دوهل نیست. لینکهای این مطلب تو آپلودسنتر اختصاصی خودمون هست و مشکلی نداره. لینکی که دادین واسه لوید رایت هست که تو پرشین گیگ بودن. الان لینکشون اصلاح شد. لینکی اگه مشکل داره، لطفاً داخل همون مطلب اطلاع بدین ? لینک به دیدگاه
farinazsyr 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۴۰۰ خیلی ممنون از پاسخ گویی و سایت عالیتون? 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده