Yuhana 12780 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 ثبت نام همایش کارشناسی ارشد مدرسان شریف مدرسان شریف در نظر دارد همایشی با حضور شما داوطلبان گرامی رشته های مختلف برگزار کند. محور های اصلی این همایش: - آشنایی با رتبه های تک رقمی سال گذشته - انتخاب رشته صحیح و معرفی کتب و جزوات مفید در هر رشته - آموزش روش های تست زنی و نحوه مطالعه دروس - آشنایی با اساتید برجسته کلاس های آمادگی کارشناسی ارشد - با چه درصدی در کدام دانشگاه می توانید قبول شوید لطفا برای حضور در این همایش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کنید. ثبت نام رایگان مهلت ثبت نام : 91/2/20 2
Yuhana 12780 مالک ارسال شده در 5 مرداد، 2012 ممنون یوحی الان رفتم توش تونستم ثبت نام کنم خواهش میشه آره وقتش تمدید شده تا 20 ام بی زحمت ویرایش بزن اون تاریخ رو هم درست کن 2
Yuhana 12780 مالک ارسال شده در 27 مرداد، 2012 درود کسانی که دکتر ایوزیان رو میشناسن برپااااااا مشاوره رایگان برای ارشد 92 گذاشته ، هرکس میخواد شرکت کنه بره ثبتنام کنه ===> برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من ثبتنام کردم و سه شنبه میرم مشاوره بشم 1
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 27 مرداد، 2012 درود کسانی که دکتر ایوزیان رو میشناسن برپااااااا مشاوره رایگان برای ارشد 92 گذاشته ، هرکس میخواد شرکت کنه بره ثبتنام کنه ===> برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من ثبتنام کردم و سه شنبه میرم مشاوره بشم سایت مشکل داره باز نمیشه 1
Yuhana 12780 مالک ارسال شده در 27 مرداد، 2012 سایت مشکل داره باز نمیشه الان اینطوری شده وگرنه من ظهر مشکلی نداشتم برا ثبتنام صبح امتحان کن 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 27 مرداد، 2012 درود کسانی که دکتر ایوزیان رو میشناسن برپااااااا مشاوره رایگان برای ارشد 92 گذاشته ، هرکس میخواد شرکت کنه بره ثبتنام کنه ===> برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من ثبتنام کردم و سه شنبه میرم مشاوره بشم الان اینطوری شدهوگرنه من ظهر مشکلی نداشتم برا ثبتنام صبح امتحان کن شانس ماست دیگه دریا هم میریم با خودمون باید افتابه ببریم تا کی مهلت داریم؟ 1
Yuhana 12780 مالک ارسال شده در 27 مرداد، 2012 شانس ماست دیگه دریا هم میریم با خودمون باید افتابه ببریمتا کی مهلت داریم؟ نمیدونم چیزی درمورد مهلتش ننوشته بود فک کنم فردارو هم وقت داشته باشی چون مشاوره سه شنبه ست ولی رندمی مشاوره میذاره مثلا ممکنه توی هفته دوبار بذاره یا گاهی هم نذاره :دی اینی ک من ثبتنام کردم فعلا آخرین وقتی بود ک دکتر برا مشاوره گذاشته بود احتمالا بعد از این وقت بعدی معلوم میشه 2
Yuhana 12780 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2012 دوستان الان اس ام اس اومد که همایش موکول شده به هفته بعد نگران ثبت نوم نباشید ولی من نگران 10000 تومنم هستم :4chsmu1: 1
ارسال های توصیه شده