Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۸ سیلام دوستان من تصمیم دارم همستر بخرم. ولی هیچ اطلاعاتی درباره اینکه از کجا باید بخرم /چه چیزهایی باید براش بخرم/چکار کنم/چکار نکنم/چطوری نگهداریش کنم/ غذا/جای خواب/نحوه برخورد با اون/و ... هر چیزی که مربوط باشه درباره همستر میخوام بدونم. ممنون میشم کمک کنین. بعدشم نگهداری نر و ماده با هم فرق میکنه؟کدومش بهتره؟من کدومشو بگیرم؟ با تشکر:rose: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۸ یعنی کسی نبید؟؟؟؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۸ مونا همستر داره. ميتوني از تجربيات مونا استفاده كني. 2 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ سلام عزیزم. آره من یه شیطونش رو دارم. من از همستر ایران خریدم که خیلی همسترهای سالمی داره و کلیه وسایل جانبی اش رو هم داره، از خونه گرفته تا انواع غذا و اسباب بازی. نگهداری سختی نداره ولی خب من هر روز اتاق خوابش و دستشوئی اش رو تمیز می کنم چون دکترش گفت هر چی خونه اش تمیز تر باشه براش بهتره و فضای خونه اش هم 10 روز یکبار خاک و پوشالش رو عوض می کنم. هر 3 ماه یکبار هم باید ببری دکتر که داروی ضد انگل بهش بده. بهت پیشنهاد می کنم براش خونه نخری، قفس بخر، مال من خونه داره ولی از اتاق خوابش در نمیاد، روزا که اکثرا خوابه ولی شبا خیلی بازی می کنه. چرخ و فلک حتما براش بخر. دیگه؟؟؟ اگر خریدی سوال بیشتری داشتی بگو بهت بگم. من از خانم هارونیان شعبه ی ولنجک خریدم. اگه رفتی اونجا بگو جانمحمدی معرفی کرده. این سایتشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده