spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آیا شما هم جز آن دسته از افراد هستید که از اس ام اس های تبلیغاتی ایرانسل کلافه شده اید؟ تا امروز مجبور بودید ناخواسته این تبلیغات را دریافت کنید. و بیش از نصف صندوق ورودی تان را هم اشغال می کرد … از امروز شاید به خاطر شکایت مردم از ایرانسل امکان لغو دریافت اس ام اس های تبلیغاتی ایرانسل هم اضافه شد. و می توانید با ارسال عدد ۲ به شماره پیامک ۵۰۰۵ از شر این تبلیغات برای همیشه رها شوید پ.ن :من خودم تستش نکردم اگر کسی از دوستان از صحت این مطلب اطلاع داره لطفا خبر بده 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای همراه اول یه اس ام اس از طرف خود مخابرات اومد که اگه مایل به دریافت پیامک تبلیغاتی نیستین عدد 1 رو بفرستین. فرستادم تا یه 10 روزی خبری نبود اما دیروز دوباره اومد!!!! ضمنا اس ام اس دعوت به نماز جمعه فک کنم هیچ رقمه راه نداره نیاد 4 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای همراه اولیه اس ام اس از طرف خود مخابرات اومد که اگه مایل به دریافت پیامک تبلیغاتی نیستین عدد 1 رو بفرستین. فرستادم تا یه 10 روزی خبری نبود اما دیروز دوباره اومد!!!! ضمنا اس ام اس دعوت به نماز جمعه فک کنم هیچ رقمه راه نداره نیاد به چه شماره ای؟ تازگیا از مرکز سنجش افکار ایران هی اسمس میاد میخواد افکارمو بسنجن 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به چه شماره ای؟ تازگیا از مرکز سنجش افکار ایران هی اسمس میاد میخواد افکارمو بسنجن یادم نیست....وقتی ریپلای کردم اس ام اسشو ، بعدش پاکش کردم! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم 10 روز پیش اینا که فرستادم، قطع شده بود. ولی مجدداً شروع شد با این انتخاباتشون 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم فرستادم ولی امروز صیح ساعت 6 روز جهانی خلیج فارس رو بهم تبریک گفت لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به چه شماره ای؟ تازگیا از مرکز سنجش افکار ایران هی اسمس میاد میخواد افکارمو بسنجن واسه منم زیاد میاد از این مرکز افکار سنجی منم 10 روز پیش اینا که فرستادم، قطع شده بود. ولی مجدداً شروع شد با این انتخاباتشون پست سیاسی،چه چپ چه راست چه میانه ممنوع 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ساعت یک نیمهشب، تازه برای خواب چشمهایتان گرمشده که تلفن همراهتان از رسیدن پیامکی خبر میدهد، از آنجا که منتظر هیچ پیامکی نیستید، سعی میکنید به آن بیاعتنا باشید، اما چرتتان پاره شده و وسوسه میشوید که پیامک را بازکنید؛ حراج مبلمان… بزودی آغاز میشود. ساعت چهار بعدازظهر با سرعت در بزرگراه مشغول رانندگی هستید، قرار است نتیجه جراحی قلب عزیزی را به شما خبر دهند، پیامکی میرسد، میدانید خطر دارد اما اضطراب امانتان را بریده، پیامک را باز میکنید مژده … یک آهنگ پیشنواز رایگان برای مشترکین جدید… پیامک این روزها به یکی از ابزارهای نسبتا ارزانقیمت تبلیغاتی تبدیل شده وگاهی که منتظر خبر مهمی هستید این پیامکها آدم را کلافه میکند. آیا شما هم جز آن دسته از افراد هستید که از اس ام اس های تبلیغاتی کلافه شده اید؟ در ادامه روشهای غیرفعال سازی دریافت اساماس های تبلیغاتی در اپراتورهای ایرانسل و همراه اول بیان میشود . ایرانسل: برای ثبت درخواست عدم دریافت پیامکهای تبلیغاتی در ایرانسل میتوانید عدد 2 را به شماره 5005 ارسال نمایید (هزینه ارسال پیامک به این شماره رایگان است) و یا میتوانید از طریق خط ایرانسل خود با شماره 700 تماس گرفته و پس از برقراری ارتباط با اپراتور درخواست خود را مبنی بر عدم دریافت پیامکهای تبلیغاتی ابراز نمایید. همراه اول:برای ثبت درخواست عدم دریافت پیامکهای تبلیغاتی در همراه اول میتوانید عدد ۱ را به شماره ۸۹۹۹ ارسال نمایید (هزینه ارسال پیامک به این شماره رایگان است) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده