elham mirzai 113 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ yaniiii mikhaam bezaraaam ye naghashimohaaa ama nemishee nemidonam cheraaaaa:sad0:hala chera aya??? 4 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ yaniiii mikhaam bezaraaam ye naghashimohaaa ama nemishee nemidonam cheraaaaa:sad0:hala chera aya??? اء چرا نمیشه؟! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ واااای منم عاشخ نقاشیم :hapydancsmil: منم دقیقا اینو کشیدم ولی حیف دادمش به عموم اگه اینجا بود عسکشو میذاشتم 3 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ من دیگه خیلی وخته نقاشی نمیکشم یادش بخیرررررر آخرین بار 4 سال پیش بود .... اینی که گذاشتم تقریبا مال 6 ساله پیشه اونموقع دوم دبیرستان بودم 17 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ من دیگه خیلی وخته نقاشی نمیکشمیادش بخیرررررر آخرین بار 4 سال پیش بود .... اینی که گذاشتم تقریبا مال 6 ساله پیشه اونموقع دوم دبیرستان بودم خیلی عالیه , تبریک میگم گلم :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ اینم سوم دبیرستان بودم کشیدم :hapydancsmil: 14 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ من طراحی چهره دوس دارم اینجا کسی بلده یاد بده؟ 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ اینم سوم دبیرستان بودم کشیدم :hapydancsmil: خیلی کارات عالین ؛ هم اینکار هم کار قبلیت ؛ فوق العادست،ایول لینک به دیدگاه
elham mirzai 113 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ خوب سلاممنم 2تا از نقاشيامو ميذارم اينجا خوب:dancegirl2: اين فقط با مداده اينم آبرنگه:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
elham mirzai 113 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ اء چرا نمیشه؟! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اء شد شد :hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ خوب سلاممنم 2تا از نقاشيامو ميذارم اينجا خوب:dancegirl2: اين فقط با مداده اينم آبرنگه:hapydancsmil: عالیه 3 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ خوب سلاممنم 2تا از نقاشيامو ميذارم اينجا خوب:dancegirl2: اين فقط با مداده اينم آبرنگه:hapydancsmil: چیقد قشنگههههههه:hapydancsmil: با آبرنگ رو مقوا کشیدی؟ یا رو یه چیز دیگه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیشتر شبیه رنگ روغنه تا آبرنگ ... 5 لینک به دیدگاه
elham mirzai 113 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ عالیه چشمتون عالي ميبينه:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
elham mirzai 113 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ چیقد قشنگههههههه:hapydancsmil:با آبرنگ رو مقوا کشیدی؟ یا رو یه چیز دیگه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیشتر شبیه رنگ روغنه تا آبرنگ ... چشم شمام قشنگ ميبينه روي مقوا كشيدم من هميشه رنگ زياد ميزارم رو كارم مخصوصا اب رنگ:2eaoapgxehimkak1y7e 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ اینو همین الان کشیدم:girl_blush2: این عکس واقعیش اینم چیزی که من کشیدم :girl_blush2: 19 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ کارایی که من فعلا دارم همش با مداد 15 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ اینم نقاشی های من...با مداد رنگیه :girl_blush2: 19 لینک به دیدگاه
gordia 969 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها اینا عکسا نقاشیای Mm.Mali آبجی گل خودم iهستن جفتمونم نقاشی کار میکنیم ولی خوب اون حرفه ای تره 13 لینک به دیدگاه
gordia 969 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ اینو خودم با گواش کشیدم طرح جلد آلبوم درک و بیان محیط ترم یکم بود ... 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده