R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ آپ :hapydancsmil: بچه ها بیاید کاراتون رو بذارید دیگه تاپیک داره خاک میخوره 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ آپ :hapydancsmil: بچه ها بیاید کاراتون رو بذارید دیگه تاپیک داره خاک میخوره اگه راست میگی خودت بزار 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ اگه راست میگی خودت بزار من که کارام رو گذاشتم فعلا کار جدید ندارم ولی شاید شروع کنم یه تابلو جدید بکشم 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ من که کارام رو گذاشتم فعلا کار جدید ندارم ولی شاید شروع کنم یه تابلو جدید بکشم چه چیزاا 1 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ این چیزای که کشیدم واسه ترم 2 معماری بوود...تفریحی اینا رو میکشیدیم... 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ کارتون واقعا فوق العاده هستن لذت بردم من عاشق کوچه باغ هستم.احساس می کنم رنگش زیاده،کمرنگتر بود میرفتم فضا.. 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ کارتون واقعا فوق العاده هستن لذت بردممن عاشق کوچه باغ هستم.احساس می کنم رنگش زیاده،کمرنگتر بود میرفتم فضا.. نظر لطفتونه :girl_blush2:خوشحالم که خوشتون اومده این تابلو رو طبق کارت پستال کشیدم , رنگش همینجوری بود مرسی از نظرتون :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ این خیلی قشنگه:cryingf: من تا بحال فکر می کردم دوستان معماری فقط جعبه کادو درست می کنن و شش ضلعی منتظم و از این قسم کارها..من اشتباه فکر می کردم 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ این خیلی قشنگه:cryingf:من تا بحال فکر می کردم دوستان معماری فقط جعبه کادو درست می کنن و شش ضلعی منتظم و از این قسم کارها..من اشتباه فکر می کردم قابل شما رو نداره این تابلو خیلی طول کشید تا تموم بشه چون ابعادش(100*80) بزرگ بود :obm: بیشتر دوستان معماری هنرمند هستن , دست کم نگیرید ما رو من از 5 سالگی علاقه زیادی به نقاشی داشتم , ولی مشاور و مامانم نذاشتن برم رشته نقاشی گفتن یه رشته دیگه رو که دوست داری انتخاب کن و نقاشی رو در کنارش ادامه بده که همینطور هم شد و الان واقعا خوشحالم :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده