* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ همه گی هنرمندین ماشــــــــــــــــــــــالا اما این نقاشی ونوس: ونوسی خیلی دوسش دارم.....نمیدونم این مدل نقاشیا اسم خاصی دارن یا نه و اینکه اسمشون چیه....امااین سبک و خیلـــــــــــــتتی دوس دارم.... کارت خیلی خوشگله. فداااات شم؛ مرسییی گلم هی میخوام بین نقاشیا پست ندم, امااا نمیشهههه, کارت خیلیییی عاااالیه مینااااا , خیلییییی؛ من بهت افتخاااار میکنم لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فداااات شم؛ مرسییی گلمهی میخوام بین نقاشیا پست ندم, امااا نمیشهههه, کارت خیلیییی عاااالیه مینااااا , خیلییییی؛ من بهت افتخاااار میکنم مرسی عزیز دلم :w72: به من ؟ افتخار؟:girl_in_dreams: 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مرسی عزیز دلم :w72:به من ؟ افتخار؟:girl_in_dreams: آره کارات محشرنننننننننن 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آرهکارات محشرنننننننننن مرسی مینا جونم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vولی نه تا این حدی که شما میگی 5 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بابااااااااااااااااااااااا ایول ، بچه های هنرمند ؛ ماشالله به همه تون :hapydancsmil: مینا جونم نقاشی های تو محشر بود تبریک میگم ، افریننننننننننننننننننننننننننن گلم . یه استادی داشتیم که میگفت یه معمار خوب ، باید در کنار معماری یه هنر دیگه رو نه به صورت حرفه ای ، بلکه نیمه حرفه ای ادامه بده ، میگفت بهترین هنرها که به معماری میتونه کمک کنه ، موسیقی و نقاشیه من تو نقاشی استعدادی نداشتم ، به خاطر همین تصمیم گرفتم موسیقی رو کار کنم :girl_blush2: 9 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بابااااااااااااااااااااااا ایول ، بچه های هنرمند ؛ ماشالله به همه تون :hapydancsmil: مینا جونم نقاشی های تو محشر بود تبریک میگم ، افریننننننننننننننننننننننننننن گلم . یه استادی داشتیم که میگفت یه معمار خوب ، باید در کنار معماری یه هنر دیگه رو نه به صورت حرفه ای ، بلکه نیمه حرفه ای ادامه بده ، میگفت بهترین هنرها که به معماری میتونه کمک کنه ، موسیقی و نقاشیه من تو نقاشی استعدادی نداشتم ، به خاطر همین تصمیم گرفتم موسیقی رو کار کنم :girl_blush2: مرسی عزیز دلم :hapydancsmil:خجالتم نده فاطمه جونم منم به شما تبریک میگم گلم خیلی دوست دارم موسیقی کار کنم ولی موقعیتش رو ندارم الان 6 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مرسی عزیز دلم :hapydancsmil:خجالتم نده فاطمه جونم منم به شما تبریک میگم گلم خیلی دوست دارم موسیقی کار کنم ولی موقعیتش رو ندارم الان ممنونم گلم ؛ ولی من تازه شروع کردم , حدود سه ماهه :girl_blush2: ایشالله تو هم بتونی موسیقی رو کار کنی:hapydancsmil: بازم بهت تبریک میگم عزیزم 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ممنونم گلم ؛ ولی من تازه شروع کردم , حدود سه ماهه :girl_blush2: ایشالله تو هم بتونی موسیقی رو کار کنی:hapydancsmil: بازم بهت تبریک میگم عزیزم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مرسی :wubpink: 5 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ میناجان مثل همیشه ،عالیه دوسش دارم 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ الان میرم میگردم و نقاشی های دوران دبستانم رو هم میذارم خودم دوستشون دارم :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اونا رو پیدا نکردم ولی در عوض طراحی های 6 سال پیش رو پیدا کردم که از روی جلد مجله ها میکشیدم 15 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خیلی جالب و زیبا بودن خیلی من هیچوقت حرفه ای نرفتم دنبالش بیشتر تو کلاس وقتی از درس یا حرفای استاد حوصله سر بره می کشم همشون هم انتزاعی ولی کارای دوران مدرسه ام یه کمی حرف داشت این بار رفتم خونه چن تاشو میزارم 6 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ میناجان نقاشی با مدادت هم مثل نقاشی با رنگ روغن خوشگله دوسش دارم 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فوق العاده بود کاراتون اورین باریکلا یعنی من از دست شماها میرم خودمو از بالای صندلیم پرت کنم پایین 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فوق العاده بود کاراتوناورین باریکلا یعنی من از دست شماها میرم خودمو از بالای صندلیم پرت کنم پایین اگر پشت بام بود بهتر نبود ؟:4chsmu1: شوخی کردم ممنون 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده