میرحسین 911 ارسال شده در 24 تیر، 2012 به به .... به سلامتی و میمنت ایشالا دکترا ...کار...زندگی و... بابا این دعوت کاربرا رو ورداشتن ادم نمیفهمه تو انجمن چه خبره ها:icon_razz: مرسی اوری جون راحت شدم آره دیگه، دفاع که میکنی تازه برمیگردی به روال عادی زندگی آفریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییینننننننننننننننن ومرحبا بر شما ها بچه هااااااااااااااااااااااااااااااا برنامه کودکه ؟ خیلی ممنونم 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 24 تیر، 2012 بسی تبریک میگوییم حالا کی قراره شیرینی رو بخوریم :gnugghender: 5
میرحسین 911 ارسال شده در 24 تیر، 2012 تبریک تبریک...موفق باشید.:icon_gol: خیلی ممنونم از شما، حالا شما اسمتون الهامه؟ :icon_pf (34): بسی تبریک میگوییم حالا کی قراره شیرینی رو بخوریم :gnugghender: سلام آقا محمد، خیلی ممنونم ازتون ما در خدمت همه شما عزیزان هستیم 5
ooraman 22216 ارسال شده در 24 تیر، 2012 بسی تبریک میگوییم حالا کی قراره شیرینی رو بخوریم :gnugghender: میاد میت نمایشگاه شیرینی میده به همه 4
میرحسین 911 ارسال شده در 24 تیر، 2012 میاد میت نمایشگاه شیرینی میده به همه از کیسه خلیفه بود دیگه نه؟ 1
**مهرناز** 374 ارسال شده در 24 تیر، 2012 مبارکه مبارکه بابا انشا...در همه مراحل زندگیتون موفق و پیروزباشید. 2
میرحسین 911 ارسال شده در 24 تیر، 2012 مبارکه مبارکه بابا انشا...در همه مراحل زندگیتون موفق و پیروزباشید. ممنون مهرناز خانم، فقط براتون دعا میکنم که تا جایی که میتونید در ایران درس نخونید 3
**مهرناز** 374 ارسال شده در 24 تیر، 2012 ممنون مهرناز خانم، فقط براتون دعا میکنم که تا جایی که میتونید در ایران درس نخونید واقعا حرف دلمو زدین مرسی.ولی اونم مشکلات خودشو داره دیگه 2
میرحسین 911 ارسال شده در 24 تیر، 2012 واقعا حرف دلمو زدین مرسی.ولی اونم مشکلات خودشو داره دیگه من اگه داستان نمره دادن استادا به پایان ناممو تعریف کنم اون وفت مشکلات خارج رفتن برات سهل میشه 1
**مهرناز** 374 ارسال شده در 24 تیر، 2012 من اگه داستان نمره دادن استادا به پایان ناممو تعریف کنم اون وفت مشکلات خارج رفتن برات سهل میشه بله واقعا بعضی استادا....................من خودم اتفاقا یکیشو خودم با چشمام دیدم میدونم چی میگین 2
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 24 تیر، 2012 من اگه داستان نمره دادن استادا به پایان ناممو تعریف کنم اون وفت مشکلات خارج رفتن برات سهل میشه دکتر قزوینیان دانشگاه شماس؟ 2
vahid88 9651 ارسال شده در 24 تیر، 2012 سلام میر حسین داداش تبریکات فراوان انشاا.. به سلامتی:icon_gol: قارداش شادلیغینان زیندگانیخدادا بله موفق اولاسان :icon_gol::icon_gol: 2
میرحسین 911 ارسال شده در 24 تیر، 2012 دکتر قزوینیان دانشگاه شماس؟ آره، داورم بود سلام میر حسین داداش تبریکات فراوان انشاا.. به سلامتی:icon_gol: قارداش شادلیغینان زیندگانیخدادا بله موفق اولاسان :icon_gol::icon_gol: سلام وحید داداش :icon_gol::icon_gol: خیلی ممنونم ازت منم برات آروزی سعادت و خوشبختی دارم قادا آلارم چخ ساغولاسان، اینشالا سنده یایشیندا اوریین ایستیننره یتیره سن :icon_gol: 4
vahid88 9651 ارسال شده در 24 تیر، 2012 زودی بیایین شیرنی خورونهاینهم شیرنی قبولی میر حسین عزیز دوزدو علی اکبر راکی سی دلی آما اونان قالاندا دلی تمام دوسلار ساغلیغینا 4
hirt 492 ارسال شده در 24 تیر، 2012 مرسی دوست عزیز نظر لطف شماست سنده تورکسن؟ به! من همون هومن مهندسان هستم، یه بار ازت در مورد دانشگاه ارومیه سوال پرسیدم 2
ارسال های توصیه شده