دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام اینجا کسی از بچه های کامپیوتر دانشجو یا فارغ التحصیل ارشد هست؟ اگه میشه لطف کنن خودشونو معرفی کنن اگه دوست داشتن اسم دانشگاهشونو هم بگن 7 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ واااااااااای اینجا چقد ارشدی جمع شد. یعنی واقعا هیچکس اینجا ارشد کامپیوتر نداره؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ واااااااااای اینجا چقد ارشدی جمع شد.یعنی واقعا هیچکس اینجا ارشد کامپیوتر نداره؟:icon_pf (34): خودشو ناراحت نکنه 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خودشو ناراحت نکنه خب اولین نفر وارد شد ارشدی آیا؟ اگه امسال کنکوری هستی هم خوبه ها. میخوام جمع بشیم درس بخونیم البته من شروع کردم 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خب اولین نفر وارد شدارشدی آیا؟ اگه امسال کنکوری هستی هم خوبه ها. میخوام جمع بشیم درس بخونیم البته من شروع کردم پارسال واسه دس گرمی شرکت کردم منتظر جوابشم ولی امسال جدی تر می خوام شروع کنم ولی کامپیوتر نه مدیریت IT میخوام شرکت کنم 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پارسال واسه دس گرمی شرکت کردممنتظر جوابشم ولی امسال جدی تر می خوام شروع کنم ولی کامپیوتر نه مدیریت IT میخوام شرکت کنم چی هست؟ شنیدم اما اطلاعاتم در موردش کمه 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ محور های اصلی این همایش: - آشنایی با رتبه های تک رقمی سال گذشته - انتخاب رشته صحیح و معرفی کتب و جزوات مفید در هر رشته - آموزش روش های تست زنی و نحوه مطالعه دروس - آشنایی با اساتید برجسته کلاس های آمادگی کارشناسی ارشد - با چه درصدی در کدام دانشگاه می توانید قبول شوید لطفا برای حضور در این همایش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کنید. ثبت نام رایگان مهلت ثبت نام : 15/2/91 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پارسال واسه دس گرمی شرکت کردممنتظر جوابشم ولی امسال جدی تر می خوام شروع کنم ولی کامپیوتر نه مدیریت IT میخوام شرکت کنم عه ... چه جالب ... خواهرم داره ارشد مدیریت آی تی می خونه ... چند تا درسشونم با نرم افزاری ها یکیه ... مطمئنی می خوای بری مدیریت آی تی ؟ 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عه ... چه جالب ... خواهرم داره ارشد مدیریت آی تی می خونه ... چند تا درسشونم با نرم افزاری ها یکیه ... مطمئنی می خوای بری مدیریت آی تی ؟ آره ی احساس علاقه خاصی به این رشته دارم فک میکنم بتونم موفق بشم توش 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آره ی احساس علاقه خاصی به این رشته دارم فک میکنم بتونم موفق بشم توش حتماً موفق میشی ...چند تا مقاله در مورد IS(Information system) و IT بخونی، کمکت میکنه ... 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستان. منم امسال میخوام بخونم. 2 لینک به دیدگاه
keiv@n 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ salam torokhoda manabe harki soragh dare moarefi kone daram mimiram az esteres man fargh tahsile comp narm afzaram motshaker 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ منابع كنكور كارشناسي ارشد كامپيوتر (همه گرايش ها) 1) زبان تخصصي (با ضريب 1) تعداد - 25 سؤال 2) مجموعهي دروس رياضي (با ضريب 2) تعداد - 24 سؤال، هر درس شش سؤال الف) رياضي مهندسي كتاب درسي: رياضي مهندسي پيشرفته، اروين كريزيگ، ترجمهي عالمزاده يا شاهرضايي. كتاب تست: رياضي مهندسي، مؤسسهي پرسپوليس. ب) آمار و احتمال مهندسي كتاب درس و تست: آمار و احتمال، دكتر نيكوكار. آمار و احتمال، نوشتهي ....، ترجمهيعميدي. آمار و احتمال، نوشتهي دگروت، ترجمهي (استاد بزرگوارم) دكتر عين الله پاشا. ج) محاسباتعددي كتاب درس: آناليز عددي، بابليان. محاسبات عددي، دكتر نيكوكار. كتاب مهندسي كامپيوتر، خلاصهي درس. د) ساختمانهاي گسسته كتاب درس: ساختمانهاي گسسته، دكتر قلي زاده. رياضي گسسته، گريمالدي. رياضي گسسته، ترمبلي. كتاب تست: پوران پژوهش 3) مجموعهي دروس عمومي (باضريب4) تعداد - 30 سؤال، هر درس 6 سؤال الف) ساختماندادهها كتاب درس: ساختماندادهها و الگوريتمها در پاسكال، c، c++، هورويتز. ساختماندادهها و الگوريتمها در جاوا، سارتج سهني. ساختماندادهها، سيمور ليپشوتز. كتاب تست: ساختماندادهها، دكتر مقسمي، درس و كنكور. جزوهي ساختماندادهها، دكتر محمد قدسي، دانشگاه شريف. ب) نظريهي زبانها و ماشينها كتاب درس: نظريهي زبانها، سودكمپ، ترجمهي جليلي. نظريهي زبانها، پيتر لينز ، ترجمهي دكتر صرافزاده. كتاب تست: كتاب پورانپژوهش. توضيح: (در دانشگاه تربيتمعلم، كتابي تدريس ميشود كه نوشتهي دو نويسندهي كرهاي است و براي آموزش نظريهي زبانها بسيار عالي است. (ارمغان حسن نادري) چنانچه قبلا اين درس را نگذراندهايد، توصيه ميكنم، حتما به دنبال اين كتاب باشيد. ) ج) مدارهاي منطقي كتاب درس: موريس مانو. كتاب تست: كتاب پورانپژوهش، جلد آبي. كتاب راهيان ارشد، جلد دو. د) معماري كامپيوتر كتاب درس: معماري كامپيوتر، موريس مانو. معماري و سازماندهي كامپيوتر، استالينگز. تست: كتاب پورانپژوهش، جلد آبي. ه) اصول طراحي سيستم عامل كتاب درس: سيستم عامل، استالينگز. سيستم عامل، سيلبرشاتس. سيستم عامل، تننباوم. جزوه ي سيستم عامل موسسهي پرسپوليس. تست: سيستمعامل، مقسمي، درس و كنكور. 4) مجموعهي دروس تخصصي (باضريب2) رشتهي نرمافزار: (چهار اصل) 25 سؤال - چهار درس، هر كدام 6 سؤال ، هر سال يكي از درسها هفتسؤالي است. الف) اصول طراحي كمپايلر كتاب درس: طراحي كمپايلر، آيهو. طراحي كمپايلر، قاسمثاني، جزوهي دانشگاه شريف. كتاب نكته و تست : مهندسي كامپيوتر، راهيان ارشد، جلدسوم. ب) اصول طراحي زبانهاي برنامهسازي كتاب درس: طراحي زبانهاي برنامهسازي، پِرَت جزوهي طراحي و پيادهسازي دانشگاه اميركبير. كتاب نكته و تست : مهندسي كامپيوتر، راهيان ارشد، جلدسوم. ج) اصول طراحي الگوريتم كتاب درس: مقدمهاي بر طراحي الگوريتم،معروف و مشهور به CLRS. طراحي الگوريتم، نيپوليتان، نعيميپور. كتاب نكته و تست : مهندسي كامپيوتر، راهيان ارشد، جلدسوم. جزوهي طراحي الگوريتم، دكتر محمد قدسي، دانشگاه شريف. د) اصول طراحي پايگاهدادهها كتاب درس: پايگاهدادهها، سي جي ديت. پايگاه دادهها، رامز المصري. اصول طراحي بانكهاي اطلاعاتي، مصطفا حقجو. اصول طراحي پايگاهدادهها، روحاني رانكوهي. كتاب تست: پايگاهدادهها، مقسمي. رشتهي سختافزار: الف) الكترونيك ديجيتال ب) انتقال داده ج) مدار الكتريكي رشتهي هوشمصنوعي: الف) مدارهاي الكتريكي ب) طراحي الگوريتم ت) هوش مصنوعي منابع كنكور كارشناسي ارشد – رشتهي IT (مهندسي فناوري اطلاعات) 1) زبانتخصصي (با ضريب 1) ( 30 سؤال ) 2) مجموعهي دروس عمومي (با ضريب 2) ( هر درس 10 سؤال ) الف) ساختمانهاي گسسته كتاب درس: ساختمانهاي گسسته، دكتر قلي زاده. رياضي گسسته، گريمالدي. رياضي گسسته، ترمبلي. كتاب تست: پوران پژوهش. ب) ساختماندادهها كتاب درس: ساختماندادهها و الگوريتمها در پاسكال، c، c++، هورويتز. ساختماندادهها و الگوريتمها در جاوا، سارتج سهني. ساختماندادهها، سيمور ليپشوتز. كتاب تست: ساختماندادهها، دكتر مقسمي، درس و كنكور. جزوهي ساختماندادهها، دكتر محمد قدسي، دانشگاه شريف. ت) طراحي الگوريتم كتاب درس: مقدمهاي بر طراحي الگوريتم،معروف و مشهور به CLRS. طراحي الگوريتم، نيپوليتان، نعيميپور. طراحي الگوريتم، قليزاده. كتاب نكته و تست : مهندسي كامپيوتر، راهيان ارشد، جلدسوم. جزوهي طراحي الگوريتم، دكتر محمد قدسي، دانشگاه شريف. ث) مهندسي نرمافزار كتاب درس: مهندسي نرمافزار، پرسمن. (ويرايش پنجم و ششم). مهندسي نرم افزار، سامرويل (ويرايش پنجم). تحليل و طراحي نرمافزار، بنتلي. مهندسي نرم افزار كلاسيك و شيگرا، ساش. ج) شبكههاي كامپيوتري كتاب درس: شبكههاي كامپيوتري، اندرو اس تننباوم، ترجمهي ملكيان، زارعپور و پدرام. شبكههاي كامپيوتري و انتقال داده، ويليام استالينگز. كتاب تست: 3000 مسئلهي حل شده در شبكههاي كامپيوتري و انتقالداده، دكتر فتحي و مهندس صفائي. ح) مديريت فناوري اطلاعات كتاب درس: جزوهي دانشگاه اميركبير. دروس ديگر ( با ضريب 1 ) 3) هوشمصنوعي ( 10 سؤال ) كتاب درس: هوش مصنوعي، نوشتهي راسل و نوروينگ. كتاب نكته و تست : مهندسي كامپيوتر، راهيان ارشد، جلدچهارم. 4) پايگاه دادهها ( 10 سؤال ) كتاب درس: پايگاهدادهها، سي جي ديت. پايگاه دادهها، رامز المصري. اصول طراحي بانكهاي اطلاعاتي، مصطفا حقجو. اصول طراحي پايگاهدادهها، روحاني رانكوهي. كتاب تست: پايگاهدادهها، مقسمي. 5) سيستمعامل ( 10 سؤال ) كتاب درس: سيستم عامل، استالينگز. سيستم عامل، سيلبرشاتس. سيستم عامل، تننباوم. جزوه ي سيستم عامل موسسهي پرسپوليس. تست: سيستمعامل، مقسمي، درس و كنكور. 6) معماري ( 10 سؤال ) كتاب درس: معماري كامپيوتر، موريس مانو. معماري و سازماندهي كامپيوتر، استالينگز. تست: كتاب پورانپژوهش، جلد آبي 4 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ منم امسال کنکوریم یواش یواشم شروع کردم راستی این منابع که دختر باران علام کره اشکال داره و فک کنم قدیمی باشه!!! با تمام شرمندگی از دختر باران. 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ منم امسال کنکوریم یواش یواشم شروع کردم راستی این منابع که دختر باران علام کره اشکال داره و فک کنم قدیمی باشه!!! با تمام شرمندگی از دختر باران. کجاش اشکال داره ؟!!!!!!!!!!!! ااین منابعو از یکی دوستام گرقتم که دانشگاه امیر کبیر درس میخونه.خودش هم یک سریشونو از بچه های دانشگاه تهران پرسیده بود(قبل کنکورش) 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ اولا اینکه امسال تعداد سوالا اینجور بود: 30 زبان 16 ریاضی 28 دروس مشترک 16 تا دروس تخصصی هر کدوم البته!! بعدشم اینا رو از دوستات نگرفتی و کپی کردی!! با عرض معذرت!! من اینارو تو سایت های مختلف دیدم! 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ اولا اینکه امسال تعداد سوالا اینجور بود:30 زبان 16 ریاضی 28 دروس مشترک 16 تا دروس تخصصی هر کدوم البته!! بعدشم اینا رو از دوستات نگرفتی و کپی کردی!! با عرض معذرت!! من اینارو تو سایت های مختلف دیدم! من از اون دوستم خواستم منابعو بده.اونم اینهارو داد خب اگه جدید چیزی پیدا کردی بیار بذار دیگه راستی کنکور امسال هم 1 روز برگزار میشه؟! 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ اره تو یه روز برگذار میشه!!! من منابع رو واسه خودم در آوردم نمی دونم که خوبه یا نه!!! کسی اینجا ارشدی نیست کمکمون کنههههههه؟؟ عجب بچه های کامی داررررررررررررریم ما!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده