hirt 492 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ زمین شناسی ساختمانی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم: 19 مگ 3 لینک به دیدگاه
hirt 492 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
hirt 492 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینو نتونستم دانلود کنمفکر کنم لینکش خرابه لطفا درستش کنید تا استفاده کنیم 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ اینو نتونستم دانلود کنمفکر کنم لینکش خرابه لطفا درستش کنید تا استفاده کنیم لینکش که سالمه من تونستم دانلود کنم 1 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ لینکش که سالمه من تونستم دانلود کنم خوش به حالتون 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ مریسی استفاده کردیم الان حله؟؟ 1 لینک به دیدگاه
rohamre 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ ابتدا سپاس فراوان هر دو فایل از فور شیر کار نمیکنه.لطف میکنید فایل رو دوباره اپلود کنید... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۷ جزوه زمین شناسی ساختمانی دانشگاه تهران که توسط دکتر الیاسی تدریس میشه رو به صورت PDF دست نویس در 76 صفحه از لینک زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۷ جزوه زمین شناسی ساختمانی 2 دانشگاه تهران نیز که توسط دکتر محمود احتشام زاده تدریس شده رو به صورت PDF در 146 صفحه از لینک زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده