مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ سیلااااااااام با یاری خداوند و همکاری کاربران، مدیران و علاقه مندان ،شماره ی دوم مجله کایزن نواندیشان در 33 صفحه اماده و تقدیم جامعه ی مجازی نواندیشان می گردد. هدف هیئت تحریریه و تمامیه دست اندرکاران مجله اینست که گامی هر چند اندک در راستای رضایت مندی خوانندگان و همچنین اعتلای دانش و بهبود کیفیت زندگی بشر برداشته باشند. مشتاقانه منتظر شنیدن نظرات ، پیشنهادات و انتقادات دوستان محترم می باشیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دفتر تحریریه ی مجله رمز فایل: www.noandishaan.com ادرس ایمیل مجله:kaizen_group@noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 39 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ خسته نباشید دوستان...دانلود کردم اما نخوندم...میخونمش در اولین فرصت... 6 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ به به ! باریکلا. در حد سواد خودم ، بسیار عالی بود. 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ خسته نباشید میگم به همه دوستان نسبت به شماره قبلی پیشرفت قابل ملاحظه ای رو داشتش به نظرم 5 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ باریک مهندس!دستتون درد نکنه! 3 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ تبریک میگم و واقعا دستتون درد نکنه که تنبلی کسانی مثل منو میبینید و دلسرد نمیشید. مثل همیشه عالیه 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ سلام به دوستان عزیز واقعا خسته نباشید مجله خوب شده انشالله بهتربشه ازمیلاد رفیق گلم که خیلی دوسش دارم تشکر می کنم همچنین از نازنین خانم و هیئت تحریریه تشکر می کنم از هرکس که دراین مجله سهیم بوده تشکر می کنم 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ درود دوستان خسته نباشید واقعا عالی بود آفرین به تلاش و پشتکارتون امیدوارم بتونم برای شماره های بعدی من هم شرکت کنم شاد و موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ سلام خیلی خوب بود همگی خسته نباشن امیدوارم شماره های بعدی هم چاپ بشن و سطحشون همینطوری عالی باشن 3 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام عرض احترام وادب دارم حضور تمومي عزيزاني كه براي اين مجله زحمت زيادي متحمل شدن وسنگ تموم گذاشتن عرض تشكر ويژه خدمت مهندس خوش فكر بزرگوار دارم دستتون درد نكنه و خسته نباشين من خوندم جالب ومفيد بود چشم براه سومين شماره مجلتون هستيم سپاس درود سهيل 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام به همگی من به جای میلاد میگم درشماره بعدی منتظر مقالات و مطالب درباره ارتباط رشته های دیگر با صنایع هستیم خوبه میلاد؟اصلاحش کن نگفتی میلاد شماره بعدی حدود چه ماهی منتشر میشه؟ حداکثر مهلت ارسال مقالات به مجله وزین کایزن را اعلام کن ازهمین حالا عزم شماره بعدی را جزم کن 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم یه خسته نباشید اساسی میگم:icon_gol: داش میلاد فایل زیپ مثل ایمکه ایراد داره نتونستم بازش کنم 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوست عزیز من یه نرم افزار را بهتون میگم اونااستفاده کنید من راضیم foxit phantom pdf به راحتی باز شد از من نرم افزارش از ادوبی ریدرکه 100 درصد بهتره البته درحد پیشنهاد بود ممنون از شما:icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوست عزیز من یه نرم افزار را بهتون میگم اونااستفاده کنید من راضیم foxit phantom pdfبه راحتی باز شد از من نرم افزارش از ادوبی ریدرکه 100 درصد بهتره البته درحد پیشنهاد بود ممنون از شما:icon_gol: ممنون از راهنماییت عزیز فایل زیپ شده اونو اصلا وا نمیکنه unزیپ نمیکنه که با foxit phantom pdf بتونم وا کنمش 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مهندس دوتاکار بکن فایل را دوباره مثلا از امضای من دانلود کن و امتحانش کن راستش من با وینرر راحت بازش کردم بی دردسر ببخشید من تااینقدر به فکرم رسید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده