مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 17 تیر، 2012 سیلااااااااام با یاری خداوند و همکاری کاربران، مدیران و علاقه مندان ،شماره ی دوم مجله کایزن نواندیشان در 33 صفحه اماده و تقدیم جامعه ی مجازی نواندیشان می گردد. هدف هیئت تحریریه و تمامیه دست اندرکاران مجله اینست که گامی هر چند اندک در راستای رضایت مندی خوانندگان و همچنین اعتلای دانش و بهبود کیفیت زندگی بشر برداشته باشند. مشتاقانه منتظر شنیدن نظرات ، پیشنهادات و انتقادات دوستان محترم می باشیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دفتر تحریریه ی مجله رمز فایل: www.noandishaan.com ادرس ایمیل مجله:kaizen_group@noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 39
hasti1988 22046 ارسال شده در 17 تیر، 2012 خسته نباشید دوستان...دانلود کردم اما نخوندم...میخونمش در اولین فرصت... 6
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 تیر، 2012 خسته نباشید میگم به همه دوستان نسبت به شماره قبلی پیشرفت قابل ملاحظه ای رو داشتش به نظرم 5
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 18 تیر، 2012 تبریک میگم و واقعا دستتون درد نکنه که تنبلی کسانی مثل منو میبینید و دلسرد نمیشید. مثل همیشه عالیه 3
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 18 تیر، 2012 سلام به دوستان عزیز واقعا خسته نباشید مجله خوب شده انشالله بهتربشه ازمیلاد رفیق گلم که خیلی دوسش دارم تشکر می کنم همچنین از نازنین خانم و هیئت تحریریه تشکر می کنم از هرکس که دراین مجله سهیم بوده تشکر می کنم 3
Yuhana 12780 ارسال شده در 18 تیر، 2012 درود دوستان خسته نباشید واقعا عالی بود آفرین به تلاش و پشتکارتون امیدوارم بتونم برای شماره های بعدی من هم شرکت کنم شاد و موفق باشید 3
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 19 تیر، 2012 سلام خیلی خوب بود همگی خسته نباشن امیدوارم شماره های بعدی هم چاپ بشن و سطحشون همینطوری عالی باشن 3
s.zarei 3090 ارسال شده در 21 تیر، 2012 سلام عرض احترام وادب دارم حضور تمومي عزيزاني كه براي اين مجله زحمت زيادي متحمل شدن وسنگ تموم گذاشتن عرض تشكر ويژه خدمت مهندس خوش فكر بزرگوار دارم دستتون درد نكنه و خسته نباشين من خوندم جالب ومفيد بود چشم براه سومين شماره مجلتون هستيم سپاس درود سهيل 4
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 22 تیر، 2012 سلام به همگی من به جای میلاد میگم درشماره بعدی منتظر مقالات و مطالب درباره ارتباط رشته های دیگر با صنایع هستیم خوبه میلاد؟اصلاحش کن نگفتی میلاد شماره بعدی حدود چه ماهی منتشر میشه؟ حداکثر مهلت ارسال مقالات به مجله وزین کایزن را اعلام کن ازهمین حالا عزم شماره بعدی را جزم کن 3
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 23 تیر، 2012 منم یه خسته نباشید اساسی میگم:icon_gol: داش میلاد فایل زیپ مثل ایمکه ایراد داره نتونستم بازش کنم 3
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 23 تیر، 2012 سلام دوست عزیز من یه نرم افزار را بهتون میگم اونااستفاده کنید من راضیم foxit phantom pdf به راحتی باز شد از من نرم افزارش از ادوبی ریدرکه 100 درصد بهتره البته درحد پیشنهاد بود ممنون از شما:icon_gol::icon_gol: 2
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 23 تیر، 2012 سلام دوست عزیز من یه نرم افزار را بهتون میگم اونااستفاده کنید من راضیم foxit phantom pdfبه راحتی باز شد از من نرم افزارش از ادوبی ریدرکه 100 درصد بهتره البته درحد پیشنهاد بود ممنون از شما:icon_gol: ممنون از راهنماییت عزیز فایل زیپ شده اونو اصلا وا نمیکنه unزیپ نمیکنه که با foxit phantom pdf بتونم وا کنمش 2
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 24 تیر، 2012 مهندس دوتاکار بکن فایل را دوباره مثلا از امضای من دانلود کن و امتحانش کن راستش من با وینرر راحت بازش کردم بی دردسر ببخشید من تااینقدر به فکرم رسید 2
ارسال های توصیه شده