Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ سلام احوال شما کسی رو سراغ دارین آشنایی کامل با دوربین تئودولیت داشته باشه واسه کار میخوام همکاری کنه یه پروژه 2- 3ماهه دوستان اگر کسی رو توی تهران میشناسن معرفی کنن لطفا دوربین تئودولیت (نامهای دیگر: دوربین مهندسی، دوربین زاویهسنج طولیاب) یکی از انواع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و یکی از ابزارهای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است که برای اندازهگیری زاویههای افقی و عمودی در شبکههای مثلث بندیشده به کار میرود که دارای دو نوع دیجیتال (توتال استیشن) و اپتیکی میباشد که تجربه نشان میدهد دوربین اپتیکی دارای دقت بیشتری است. دوربین تئودولیت دارای کاربردهای فراوان در رشتههای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است. 23 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ سلام احوال شما کسی رو سراغ دارین آشنایی کامل با دوربین تئودولیت داشته باشه واسه کار میخوام همکاری کنه یه پروژه 2- 3ماهه دوستان اگر کسی رو توی تهران میشناسن معرفی کنن لطفا یعنی نقشه بردار می خوای؟ لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ یعنی نقشه بردار می خوای؟ نقشه بردارم نبود نبود فقط کار با این دوربین رو بلد باشه یه دیواره که احتیاج به اندازه گیریی دقیق داره مدت کارشم 2-3 ماههحقوقم توافقی کنار میایم لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان نهایتا تا فردا اعلام کنید در غیر اینصورت مجبورم از شرکت ها درخواست بگیریم لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ من تهران نیستم مهم نیست فدای رفاقت ما می آیم اونجا دادا غمت نباشه آشنا هم نداری رفیق رفقای در بو داغونت چی لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ مهم نیست فدای رفاقت ما می آیم اونجا دادا غمت نباشهآشنا هم نداری رفیق رفقای در بو داغونت چی نه ولی چیزی نیستا خودتم میتونی، ا من فکر میکردم رشتت معماریه، حیف رشتت آتش بازی یه اگه یخورده ذهن مهندسی داشتی خودتم میتونستی مهندسی واقعی منظورمه لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ نه ولی چیزی نیستا خودتم میتونی، ا من فکر میکردم رشتت معماریه، حیف رشتت آتش بازی یه اگه یخورده ذهن مهندسی داشتی خودتم میتونستی مهندسی واقعی منظورمه نه داداش واسه کارهای بزرگتر تعلیم دیدیم این کارای پیش پا افتاده رو پول میدیم واسمون این بچه مچه های عمرانی ردیف کنن تو چی دیدی تو من که پاشم برم پشت دوربین وایسم زاویه بخونم و 0- 0 کنم پایه هاشو جابجا کنماصلا به کلاس یه ماینینگ اینجینیرینگ میخوره؟؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ نه داداش واسه کارهای بزرگتر تعلیم دیدیم این کارای پیش پا افتاده رو پول میدیم واسمون این بچه مچه های عمرانی ردیف کنن تو چی دیدی تو من که پاشم برم پشت دوربین وایسم زاویه بخونم و 0- 0 کنم پایه هاشو جابجا کنماصلا به کلاس یه ماینینگ اینجینیرینگ میخوره؟؟ اولا نقشه برداری خودش یه رشته جداست دوما خیلی هم پولسازه لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ اولا نقشه برداری خودش یه رشته جداست دوما خیلی هم پولسازه راست میگی این دانشگاه که دو واحد بیشتر واسه رشته ما ارائه نداد یه واحدش عملی بود و بس هیچیش یادم نیست فقط یادمه چیجوری تراز کنم اون حبابارو حلزونیه و استوانه ایه همین بقیش دیگه یادم نیست لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ تو تهران کسی رو نمیشناسم ولی تو آذربایجان غربی یه عالمه سراغ دارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده