Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 16 تیر، 2012 سلام احوال شما کسی رو سراغ دارین آشنایی کامل با دوربین تئودولیت داشته باشه واسه کار میخوام همکاری کنه یه پروژه 2- 3ماهه دوستان اگر کسی رو توی تهران میشناسن معرفی کنن لطفا دوربین تئودولیت (نامهای دیگر: دوربین مهندسی، دوربین زاویهسنج طولیاب) یکی از انواع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و یکی از ابزارهای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است که برای اندازهگیری زاویههای افقی و عمودی در شبکههای مثلث بندیشده به کار میرود که دارای دو نوع دیجیتال (توتال استیشن) و اپتیکی میباشد که تجربه نشان میدهد دوربین اپتیکی دارای دقت بیشتری است. دوربین تئودولیت دارای کاربردهای فراوان در رشتههای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است. 23
Neutron 60966 ارسال شده در 16 تیر، 2012 سلام احوال شما کسی رو سراغ دارین آشنایی کامل با دوربین تئودولیت داشته باشه واسه کار میخوام همکاری کنه یه پروژه 2- 3ماهه دوستان اگر کسی رو توی تهران میشناسن معرفی کنن لطفا یعنی نقشه بردار می خوای؟
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 16 تیر، 2012 یعنی نقشه بردار می خوای؟ نقشه بردارم نبود نبود فقط کار با این دوربین رو بلد باشه یه دیواره که احتیاج به اندازه گیریی دقیق داره مدت کارشم 2-3 ماههحقوقم توافقی کنار میایم
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 16 تیر، 2012 دوستان نهایتا تا فردا اعلام کنید در غیر اینصورت مجبورم از شرکت ها درخواست بگیریم
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 16 تیر، 2012 من تهران نیستم مهم نیست فدای رفاقت ما می آیم اونجا دادا غمت نباشه آشنا هم نداری رفیق رفقای در بو داغونت چی
El Roman 31720 ارسال شده در 16 تیر، 2012 مهم نیست فدای رفاقت ما می آیم اونجا دادا غمت نباشهآشنا هم نداری رفیق رفقای در بو داغونت چی نه ولی چیزی نیستا خودتم میتونی، ا من فکر میکردم رشتت معماریه، حیف رشتت آتش بازی یه اگه یخورده ذهن مهندسی داشتی خودتم میتونستی مهندسی واقعی منظورمه
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 16 تیر، 2012 نه ولی چیزی نیستا خودتم میتونی، ا من فکر میکردم رشتت معماریه، حیف رشتت آتش بازی یه اگه یخورده ذهن مهندسی داشتی خودتم میتونستی مهندسی واقعی منظورمه نه داداش واسه کارهای بزرگتر تعلیم دیدیم این کارای پیش پا افتاده رو پول میدیم واسمون این بچه مچه های عمرانی ردیف کنن تو چی دیدی تو من که پاشم برم پشت دوربین وایسم زاویه بخونم و 0- 0 کنم پایه هاشو جابجا کنماصلا به کلاس یه ماینینگ اینجینیرینگ میخوره؟؟
El Roman 31720 ارسال شده در 16 تیر، 2012 نه داداش واسه کارهای بزرگتر تعلیم دیدیم این کارای پیش پا افتاده رو پول میدیم واسمون این بچه مچه های عمرانی ردیف کنن تو چی دیدی تو من که پاشم برم پشت دوربین وایسم زاویه بخونم و 0- 0 کنم پایه هاشو جابجا کنماصلا به کلاس یه ماینینگ اینجینیرینگ میخوره؟؟ اولا نقشه برداری خودش یه رشته جداست دوما خیلی هم پولسازه
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 16 تیر، 2012 اولا نقشه برداری خودش یه رشته جداست دوما خیلی هم پولسازه راست میگی این دانشگاه که دو واحد بیشتر واسه رشته ما ارائه نداد یه واحدش عملی بود و بس هیچیش یادم نیست فقط یادمه چیجوری تراز کنم اون حبابارو حلزونیه و استوانه ایه همین بقیش دیگه یادم نیست
**مهرناز** 374 ارسال شده در 17 تیر، 2012 تو تهران کسی رو نمیشناسم ولی تو آذربایجان غربی یه عالمه سراغ دارم
ارسال های توصیه شده