رفتن به مطلب

به یه مهندس جهت همکاری نیاز مندیم

ارسال های توصیه شده

سلام احوال شما :icon_gol:

کسی رو سراغ دارین آشنایی کامل با دوربین تئودولیت داشته باشه

واسه کار میخوام همکاری کنه یه پروژه 2- 3ماهه

دوستان اگر کسی رو توی تهران میشناسن معرفی کنن لطفا :a030:

دوربین تئودولیت (نام‌های دیگر: دوربین مهندسی، دوربین زاویه‌سنج طول‌یاب) یکی از انواع

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و یکی از ابزارهای
است که برای اندازه‌گیری زاویه‌های افقی و عمودی در شبکه‌های مثلث بندی‌شده به کار می‌رود که دارای دو نوع دیجیتال (توتال استیشن) و اپتیکی می‌باشد که تجربه نشان می‌دهد دوربین اپتیکی دارای دقت بیشتری است. دوربین تئودولیت دارای کاربردهای فراوان در رشته‌های
،
و
است.

220px-DTM-A20LG-01_.jpg

• Like 23
لینک به دیدگاه
سلام احوال شما :icon_gol:

کسی رو سراغ دارین آشنایی کامل با دوربین تئودولیت داشته باشه

واسه کار میخوام همکاری کنه یه پروژه 2- 3ماهه

دوستان اگر کسی رو توی تهران میشناسن معرفی کنن لطفا :a030:

یعنی نقشه بردار می خوای؟

لینک به دیدگاه
یعنی نقشه بردار می خوای؟

نقشه بردارم نبود نبود فقط کار با این دوربین رو بلد باشه یه دیواره که احتیاج به اندازه گیریی دقیق داره مدت کارشم 2-3 ماهه:a030:حقوقم توافقی کنار میایم

لینک به دیدگاه
مهم نیست فدای رفاقت ما می آیم اونجا دادا غمت نباشه:w02:

آشنا هم نداری رفیق رفقای در بو داغونت چی:ws3:

نه:ws3: ولی چیزی نیستا خودتم میتونی، ا من فکر میکردم رشتت معماریه، حیف رشتت آتش بازی یه اگه یخورده ذهن مهندسی داشتی خودتم میتونستی :whistle: مهندسی واقعی منظورمه :whistle::ws3:

لینک به دیدگاه
نه:ws3: ولی چیزی نیستا خودتم میتونی، ا من فکر میکردم رشتت معماریه، حیف رشتت آتش بازی یه اگه یخورده ذهن مهندسی داشتی خودتم میتونستی :whistle: مهندسی واقعی منظورمه :whistle::ws3:

نه داداش واسه کارهای بزرگتر تعلیم دیدیم این کارای پیش پا افتاده رو پول میدیم واسمون این بچه مچه های عمرانی ردیف کنن

تو چی دیدی تو من که پاشم برم پشت دوربین وایسم زاویه بخونم و 0- 0 کنم پایه هاشو جابجا کنم:ws3:اصلا به کلاس یه ماینینگ اینجینیرینگ میخوره؟؟:w02:

لینک به دیدگاه
نه داداش واسه کارهای بزرگتر تعلیم دیدیم این کارای پیش پا افتاده رو پول میدیم واسمون این بچه مچه های عمرانی ردیف کنن

تو چی دیدی تو من که پاشم برم پشت دوربین وایسم زاویه بخونم و 0- 0 کنم پایه هاشو جابجا کنم:ws3:اصلا به کلاس یه ماینینگ اینجینیرینگ میخوره؟؟:w02:

اولا نقشه برداری خودش یه رشته جداست دوما خیلی هم پولسازه:ws3:

لینک به دیدگاه
اولا نقشه برداری خودش یه رشته جداست دوما خیلی هم پولسازه:ws3:

راست میگی:banel_smiley_4:

این دانشگاه که دو واحد بیشتر واسه رشته ما ارائه نداد یه واحدش عملی بود و بس هیچیش یادم نیست فقط یادمه چیجوری تراز کنم اون حبابارو حلزونیه و استوانه ایه همین بقیش دیگه یادم نیست:sigh:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...