Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ چکیده موضوع این مقاله در رابطه با چگونگی ساختار و طراحی پارک های موسیقی است ، که جهت آشنایی بیشتر با نحوه شکل گیری آنها و همچنین بررسی نمونه هایی چند از این گونه پارک ها صورت گرفته است . در ابتدا با ذکر پیشینه و تعریفی کلی از این موضوع با این پارکها و همچنین ضرورت وجود چنین فضاهایی در جوامع امروز آشنا خواهیم شد. چرا که به دلیل شرایطی که زندگی مدرن برای انسان ها ایجاب کرده است لازمه وجود چنین فضاهایی در شهر ها روز به روز بیشتر می شود .و در ادامه آن نیز با بررسی نمونه هایی و مقایسه نمونه های ذکر شده نحوه طراحی آن ها و همچنین فضاهای موجود در آن ها مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در آخر میتوان از بررسی های انجام شده به این نتیجه دست یافت که این پارکها به دو صورت طراحی می شوند که در ادامه بیشتر با موضوع و نحوه طراحی آن ها آشنا خواهیم شد. ادامه مقاله در لینک زیر : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل : 5.64 MB فرمت فایل : docx _ فایل مورد نظر فشرده است. تعداد صفحات : 7 صفحه لینک دانلود کمکی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 28 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ ممنون من این ترم طراحی موزه موسیقی داشتم 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ لینکشو درست نیس من پیدا نکردم 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ لاس میگه منم پیدانکردم لاس چیه عفت کلام داشته باش 1 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ لاس چیه عفت کلام داشته باش چرامیزنیخوب تازه زبون باز کردم دیگه نمیبینی لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان شرمنده. نمیدونم چرا لینکش مشکل پیدا کرده. محمد آقای مدیر بازش کردن اما بعدش مختل شده. در اولین فرصت مجدد آپلود میکنم و واستون میذارم. 2 لینک به دیدگاه
meshkingol 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ من اين فايل رو ميخوام چرا نيست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ من اين فايل رو ميخوام چرا نيست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دوستان ببخشید با کمی تاخیر اصلاح شد.اینم لینک جدیدش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
niloo lotus 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ موضوع پایان نامه من پارک موسیقی است. به این مقاله نیاز دارم ولی نمیشه دانلودش کرد. 1 لینک به دیدگاه
green space 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ سلام خواهش میکنم من به این موضوع خیلی احتیاج دارم لینکش پیدا نمیشه لینک اصلاح شدش هم همینطور خواهش میکنم درستش کنید یا لطف کنید به ایمیلم ارسالش کنید ممنون میشمtorkamanf1369@gmail.com:4564::4564::4564: 3 لینک به دیدگاه
ram.had 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۲ چرا یافت می نشود؟؟؟؟؟ میتونید اصلاحش کنید؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
adelkazemi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ ببخشیذ چرا نمیشه دانلود کرد.خیلی لازم دارم.ممنون 1 لینک به دیدگاه
sanasolo 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ چه جالب تا حالا درباره پارک موسیقی نشنیده بودم.حیف که دانلود نمیشه.منم این ترم طراحی پارک دارم 1 لینک به دیدگاه
atizrgr 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ salam.link hast ama chizi nist vaghti mizanam bara download 1 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان. عذر میخوام بخاطر مشغله نشده بود بیام. فایل رو مجدد برا دوستان میذارم. 4 لینک به دیدگاه
sanasolo 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ salam.link hast ama chizi nist vaghti mizanam bara download atiiiiiiiiiiiii juno eshgh ast 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده