Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ نقشه اتوکد محدوده تهرانپارس که در منطقه 8 شهر تهران می باشد رو می تونید از لینک زیر دانلود کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
behnam_sys 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ فلکه اول نیست تووش... 2 بخش از 3تا بخش این فایل کد رو باز نمیکنه. احتمالا ناقص باید باشه. لطفا پیگیر این مسئله باشین تا دانشجو های دیگه بتونن ازین فایل بهره ببرن... از ما که گذشت...! :icon_pf (12): 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ این فایل کد هم مربوط به محدوده شرقی تهرانپارس هستش که از لینک زیر می تونید دانلود کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ این نقشه کد هم مربوط به محدوده میدان شاهد تهرانپارس هستش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نقشه بعدی که مربوط به محدوده ترانپارس میشه، مربوط به تقاطع تهرانپارس با بزرگراه شهید بابایی هستش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ این نقشه کد هم مربوط به محدوده خیابان فرجام و چهارراه اشراق میشه: دانلود نقشه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ رمزش چیه؟؟ پسورد تمامی فایل هایی که پسوردشون ذکر نشده=www.noandishaan.com 1 لینک به دیدگاه
serafina 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آقا ما کلی از شما ممنونیم! واقعا ید لینک به دیدگاه
serafina 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام! من کل منطقه 8 رو می خوام اگه لطف کنید بذارید کلی ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نقشه اتوکد محدوده تهرانپارس که در منطقه 8 شهر تهران می باشد رو می تونید از لینک زیر دانلود کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من خیال می کردم تهرانپار4پس4چیه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من خیال می کردم تهرانپار4پس4چیه بخش شمالیش تو منطقه 4 هستش و بخش جنوبیش تو منطقه 8 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بخش شمالیش تو منطقه 4 هستش و بخش جنوبیش تو منطقه 8 :a030: بله درسته یادم نبود:icon_pf (34): طرفه اول هفت حوض.اینوقبول داریدمناطق بایدکماصلاح شوند برای مثال 4 خیلی بزرگه.:ws38: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده