A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۸ شما اول بگید فریمور چیه بعد من توضیح میدم. در مورد موبایل خیلی وقته که دیگه اطلاعاتم کم شده با شماره گیریه #0000#* (از چب به راست) نسخه گوشیتون رو ارائه میده 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۸ ممنون ولی گفتین که اینجا جاش نیست ولی با اینحال .......V 20 ...... الان زدم که آپدیت بشه. 2 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۸ ممنون ولی گفتین که اینجا جاش نیست ولی با اینحال .......V 20 ...... الان زدم که آپدیت بشه. اونو همینطوری زدم 2 لینک به دیدگاه
danijan 571 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۸ منم گارمین میخوام.:icon_pf (44): اصلا گارمین چیه؟خوراکیه؟ شوخی کردم.:4chsmu1: اما جدی جدی اگه تونستید گارمین نصب کنید به منم خبر بدید نگاه کنید گناه دارم 1 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۸ منم گارمین میخوام.:icon_pf (44):اصلا گارمین چیه؟خوراکیه؟ شوخی کردم.:4chsmu1: اما جدی جدی اگه تونستید گارمین نصب کنید به منم خبر بدید نگاه کنید گناه دارم انشاالله اگه خودم تونستم نصب کنم واسه بقیه هم میزارم چون اگه خودم نتونم پس نمیتونم 1 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ سلام ببخشید گوشی من LG KP220 هست نمی تونم نرم افزارشو pcsuite رو دانلود کنم شما نمی تونید برای دانلودش کمکم کنید یا اسم سایتشو و مراحل دانلودشو کامل به من معرفی کنیدیا توضیح بدهید یا نرم افزارشو برام بذارید؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده