* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 تیر، 2012 اگه میتونی گربه رو بگیر :hapydancsmil: : http://www.gamedesign.jp/flash/chatnoir/chatnoir.swf [FLASH=width=200 heigh=20000] http://www.gamedesign.jp/flash/chatnoir/chatnoir.swf[/FLASH]
Yekta.M 15459 ارسال شده در 8 تیر، 2012 من قبلا این گربه رو تو پروفت به دام انداختم... جایزه ما رو بده بریم 3
ooraman 22216 ارسال شده در 8 تیر، 2012 من سه چهار بار گرفتمش باید با کمک خونه های بسته کمکی ارافش و مسدود کرد هرچی هم خونه هایی که اطراف گربه هستش و مسدود کنی اشتباه تره باید خونه هارو با جن تا فاصله مسدود کنی 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 تیر، 2012 چه شد توراااا؟ واااییی خیلییییییییییییییی با حاله :hapydancsmil: شدییییییییییییییید:hapydancsmil: من قبلا این گربه رو تو پروفت به دام انداختم...جایزه ما رو بده بریم جاااانم؟ جاااایزه؟؟؟ میتونی از ادمین محمد یه مدال گربه کشون بگیری
Yekta.M 15459 ارسال شده در 8 تیر، 2012 من هر وقت میام پروفایلت اول چند بار اینو میگیرم بعد پیام میدم اینجوری ک قبول نیس باید مدرک ارائه بدی تا جایزه بگیری 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 تیر، 2012 من هر وقت میام پروفایلت اول چند بار اینو میگیرم بعد پیام میدم چـــــــــــــــــــــــــــــــــــند بااااااااااااااااااااااار!!!! نه باااابااا, اینهمه بازی کردی 1 بار گرفتی فقطا اول............... همین الان گرفتیییی؟ باااباااا استعدااااد, دست دست:hapydancsmil: من سه چهار بار گرفتمشباید با کمک خونه های بسته کمکی ارافش و مسدود کرد هرچی هم خونه هایی که اطراف گربه هستش و مسدود کنی اشتباه تره باید خونه هارو با جن تا فاصله مسدود کنی آفرین آفرین:hapydancsmil:؛ قلقش دستت بیاد دیگه راحت میشه
میلاد 24047 ارسال شده در 8 تیر، 2012 اینجوری ک قبول نیس باید مدرک ارائه بدی تا جایزه بگیری بده جایزه رو 4
آرانوس 6500 ارسال شده در 8 تیر، 2012 :sad0: گربه فرار میکنه حیف گربه اش سیاههه اگه سفید بود میگرفتمش 3
Yekta.M 15459 ارسال شده در 8 تیر، 2012 بده جایزه رو از این قسمت ب بعدش دیگه به ونوس جان مربوط میشه.... 3
vahid88 9651 ارسال شده در 8 تیر، 2012 مرسی با حال بود ازبس گرفتنش حال میده که یادم رفت بیام پست بدم 3
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 8 تیر، 2012 اگه میتونی گربه رو بگیر :hapydancsmil: : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [FLASH=width=200 heigh=20000] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] , ونوسی ما قبلا تو پروفایلتون گیرش انداختیم چرا دوباره ازادش کردی هاااااااااااااا:vahidrk: 1
ارسال های توصیه شده