afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ 1 - با قرار دادن مواد پاشیدنی یا نوچ بر روی یك میز گردان كه به آسانی تمیز می شود مانع از شلوغ شدن بی مورد آشپزخانه شوید . 2 - بهتر است برای این نوع كتابها از قفسه های باز ( بدون در ) استفاده شود به شرط اینكه این قفسه در معرض رطوبت و چربی حاصل از یخچال یا اجاق گاز نباشد . 3 - پیش بند ، دستمال های خشك كردن ظروف و دستگیره های پارچه ای را با استفاده از قلاب آویزان نمایید ( بهتر است این وسایل را در فاصله نیم متری از اجاق گاز آویزان نمایید ) 4 - بر حسب نوع كاركرد وسایل، آنها را در یك كابینت خاص قرار دهید مثلاً در عكس ذیل وسایل پخت و پز را در وسط قرار داده است . 5 - در نزدیك اجاق گاز فضایی برای چیدن قابلمه ها و ماهی تابه ها در نظر بگیرید . 6 - كیسه های پلاستیكی و لفاف های كاغذی مثل فویل آلومینیوم یا سلفون را در كشویی نزدیك فریزر قرار دهید تا به هنگام بسته بندی باقیمانده غذاها و مواد غذایی راحت باشید . 7 - برای آماده سازی سودمند مواد غذایی لوازم ضروری را در جایی در دسترس و نزدیك فضای مختص پخت و پز قرار دهید . 8 - ظروف پلاستیكی نگهداری غذاها و درب هایشان را به ترتیب در یك دراور بچینید تا به هنگام نیاز به دنبالشان نگردید 9 - درب قابلمه ها و ماهی تابه های مختلف را بطور منظم در جایی مخصوص قرار دهید . 10 - برای مرتب نمودن لوازم داخل طبقه ها کابینت از قفسه های كشویی آماده موجود در بازار استفاده كنید. 11 - از قفسه های مرتب كننده كشوها برای چیدن جداگانه و مرتب قاشق چنگال و چاقوها استفاده نمایید تا دیگر برای پیدا كردن وسیله ای كه لازم دارید وقت زیادی صرف نكنید . تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده