rattling_boy 356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ Equal-Channel Angular Rolling يکي از روشهاي جديد توليد مواد با اندازه دانه نانومتري، روش تغيير شكل شديد پلاستيک است. در اين روش با اعمال کرنشهاي شديد به نمونه، اندازه دانهها تا مقياس نانومتري کاهش يافته و در مقابل خواص مکانيکي فلز بهبود چشمگيري مي يابد. از آنجايي که تغييرات ابعادي ماده ميتواند مانعي در مقابل ميزان کرنش اعمالي باشد، لذا اکثر روشهاي تغيير شكل شديد پلاستيک به نحوي طراحي شدهاند که ابعاد نمونه حين فرآيند تغيير نکند. در این پروژه این روش شکل دهی از نقطه نظر متالورژیکی مورد بررسی قرار گرفته است (دانلود این پروژه رو به دوستان توصیه می کنم) متاسفانه من نمی تونم توی انجمن فایلی آپلود بکنم. به همین لینک دانلود رو از سایت دیگه ای قرار میدم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پ.ن: در همین راستا می توانید از طریق لینک زیر، نگاهی نیز به روش شکل دهی فرآيند نورد تجمعي (Accumulative Roll Bonding ) (ARB) داشته باشید. دانلود پروژه ی فرآيند نورد تجمعي (Accumulative Roll Bonding ) (ARB) 6 لینک به دیدگاه
rattling_boy 356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ بالاخره تونستم آپلود کنم. امیدوارم الان مشکلی از بابت دانلود نداشته باشید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان عزیز صحبت های غیر مرتبط با موضوع پروژه رو تو پروفایلا ادامه بدن ممنون 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده