m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ سلام بر بروبچ برق. کمک کمک! شبیه سازی این دو مدارو میتونید تا فردا واسم انجام بدید شکلشو واسم بفرستید؟مدارrc با مقدار خازن 0.1 میکروفاراد و مقاومت 10 کیلواهم بسته و یک ولتاز پله ای بادامنه 4 اعمال کنم(موج مربعی بافرکانس100)به مدار قبل یه خازن موازی کنم با مقدار0.01 میکرو فاراد. لینک به دیدگاه
shahramg 547 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ ببین اینا همونه که میخواستی؟ پاسخ جریان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ولتاژ پله ای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شکل مدار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
shahramg 547 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ سلام بر بروبچ برق.کمک کمک! شبیه سازی این دو مدارو میتونید تا فردا واسم انجام بدید شکلشو واسم بفرستید؟مدار rc با مقدار خازن 0.1 میکروفاراد و مقاومت 10 کیلواهم بسته و یک ولتاز پله ای بادامنه 4 اعمال کنم(موج مربعی بافرکانس100)به مدار قبل یه خازن موازی کنم با مقدار0.01 میکرو فاراد. ببین اگه همونیه که میخواستی، فایل شبیه سازی رو بزارم برات قسمت دوم رو انجام بدی روش 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ ممنوون خوب بود به دردم خورد. بازم مث شكل اولي داشتي ممنون ميشم واسم بذاري. تشكر 1 لینک به دیدگاه
shahramg 547 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ ممنوون خوب بود به دردم خورد. بازم مث شكل اولي داشتي ممنون ميشم واسم بذاري. تشكر از کدوم شکل ها؟ خب باید آدم یه مدار داشته باشه، بعد پاسخش رو بخواد ببینه... همینجوری شکل چی بزارم خب؟ 1 لینک به دیدگاه
shahramg 547 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ از اینجا میتونی برنامه pscad رو دانلود کنی... با اون میتونی مدارهایی که میخوای رو بسازی و خروجی رو ببینی. ایشالا سر فرصت آموزش pscad هم میزارم تو سایت. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ شکلت به دردم خورد اگه تونستی یه شبیه سازی مدار rlcری واسم بذاری ممنونت میشم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده