R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ این دو تا عکس بود گلم؛ حالا میبینی: بله مرسی عزیزم لینک به دیدگاه
alirezadaliri 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ منظورم هم این بود که مثلا اون عکس راستی رو از بالا دید ساختمون باشه ساختمون هم دورش همون شکلی +بالاش و رو نمای کنارش کار بشه نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه به هرحال ببخشید من قصد خرابکاری ندارم و نداشتم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ منظورم هم این بود که مثلا اون عکس راستی رو از بالا دید ساختمون باشه ساختمون هم دورش همون شکلی +بالاشو رو نمای کنارش کار بشه نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه به هرحال ببخشید من قصد خرابکاری ندارم و نداشتم خرابکااااری چیهه!!! عالییییییییییه؛ دستتون درد نکنه؛ واقعا دید خیلی خوبی داری؛موفق باشی مهندس لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ منظورم هم این بود که مثلا اون عکس راستی رو از بالا دید ساختمون باشه ساختمون هم دورش همون شکلی +بالاشو رو نمای کنارش کار بشه نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه به هرحال ببخشید من قصد خرابکاری ندارم و نداشتم مرسی از ایده جالبتون نه این چه حرفیه که شما می زنید,شما خرابکاری نکردید من دیشب نمی تونستم عکس ها رو ببینم که به لطف venooos جان حل شد. بازم ممنونم از شما:w72: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده