peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ نان لواش 3 عدد سیب زمینی پخته 10 عدد جعفری ساطوری شده 100 گرم گوشت چرخ كرده 300 گرم گشنیز 100 گرم مرزه 100 گرم پیاز داغ عسلی 3 عدد روغن 0.5 فنجان ادویه قدری تمبر هندی 100 گرم زردچوبه قدری فلفل قدری نمك قدریطرز تهیه : نان لواش باشد و به قطعات 30 در 10 سانتیمتری برش خرده باشد , سیب زمینی پخته شده و خرد شده باشد , جعفری , گشنیز و مرزه خرد شده باشند , گوشت چرخ كرده باشد , پیاز سرخ شده باشد , ادویه ها تند باشند .گوشت چرخ كرده را با روغن سرخ می كنیم پیاز سرخ شده را با سیب زمینی پخته و خرد شده بهمراه سبزیجات خرد شده اپافه كرده و كمی بهم می زنیم بعد نمك و زرد چوبه و فلفل تند را در مواد ریخته بهم می زنیم و حرارت را خاموش می كنیم ( سبزیجات نباید زیاد سرخ شود ) تمبر هندی را در مقداری آب حل كرده و از صافی رد می كنیم مقداری از آب و تمبر صاف شده به مایه سمبویه اضافه می كنیم و از مواد در نان مثلث شكل ریخته و بسته بندی می كنیم روغن را در تابه ریخته اما نباید خیلی داغ شود كه دود كند اكنون سمبوسه ها را با حرارت ملایم سرخ می كنیم و در دیس می چینیم در پایان آنها را با سس مخلوط از تمبر هندی و آب میل می كنیم . نكته : نانها را چنان بسته بندی كنیم كه مواد از لای آنها بیرون نریزد . در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذای سنتی برای 4 تا 6 نفر کافیست ویرایش و تلخیص:آکاایران 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده