شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ وااای با عکسات مخصوصا عکسای اهواز و مکه بدجوری هواییم کردی دختر ولی بازم یه دنیا ممنون خاطراتم دوباره مرور شد مییسسیی عشقم:w72: 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ وااایبا عکسات مخصوصا عکسای اهواز و مکه بدجوری هواییم کردی دختر ولی بازم یه دنیا ممنون خاطراتم دوباره مرور شد مییسسیی عشقم:w72: خواهش میکنم عزیزم :flowerysmile: از اینکه وقت گذاشتی و عکسامو دیدی ممنونم:aghosh: 3 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ salam kheili ziba boodan man shooshtar umadam vali kheili nashod az jahaye didanish didan konam 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ خیلیییییی خیلیییی عکسات قشنگن، مخصوصا عکسای مکه :girl_yes2: لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ خیلیییییی خیلیییی عکسات قشنگن، مخصوصا عکسای مکه :girl_yes2: ممنونم ونوس عزیزم:aghosh::w72: لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ salam kheili ziba boodan man shooshtar umadam vali kheili nashod az jahaye didanish didan konam ممنون از حضورتون دوست عزیز:w72::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ زیبا بود خبلی ممنونم دوست عزیز:w72::flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ بسی زیبا بوود.ممنون.مخصوصا شوشتر رو که تا حالا ندیده بوودم 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ بسی زیبا بوود.ممنون.مخصوصا شوشتر رو که تا حالا ندیده بوودم ممنون از لطفت حمید عزیز:w72::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:w72: 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی عکسهای جالبی بود خیلی خیلی ممنون دوست عزیزم:w72::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:flowerysmile::w72::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ ممنون بابت عکسای زیبات یه توصیه هم براتون دارم . بهتره عکسای با موضوعات یکسان رو تو یه پست بذاری و واسه هر عکس یه پست مجزا نزنی.میتونی تو هر پستت 3-4 تا عکس بذاری تا واسه بازدید کننده هات خسته کننده نشه. البته نظر من بود... چون از تعدد صفحات خسته شدم 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ ممنون بابت عکسای زیبات یه توصیه هم براتون دارم . بهتره عکسای با موضوعات یکسان رو تو یه پست بذاری و واسه هر عکس یه پست مجزا نزنی.میتونی تو هر پستت 3-4 تا عکس بذاری تا واسه بازدید کننده هات خسته کننده نشه. البته نظر من بود... چون از تعدد صفحات خسته شدم ممنون از پیشنهاد خوبتون :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y قبلا حجم عکسا بالا بود مجبور شدم مجزا بزارم ، ولی الان که حجمشون رو کم کردم حتما همین کارو میکنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده